Blogolj!

Döbbenet! Botka megint a kerítésen gúnyolódik


Szeged fura vörös ura vagy nem érti a magyar és az európai rögvalóságot, vagy tudatosan provokál, vagy valamiféle Soros-kottából játszik.

Botka Lászlónak fejébe szállt a dicsőség. Április 8-a győzedelmesen pozitív szegedi megerősítése és az MSZP rohamtempóban folyó „molnárzsoltosodása” okán egyre inkább úgy látja, megint eljött az ő ideje, így egyre gyakrabban nyilatkoztat ki a városházi lakájmédiáján vagy személyre szabott közösségi oldalán keresztül.

Egy ilyen botkizmus verte ki a szemünket most a Facebookon. A szocik bukott miniszterelnök-jelöltje gúnyos geggel szállt bele a Magyarországot és Európa biztonságát óvó kerítésbe, és 539 karakter még arra is elég volt neki, hogy relativizálja az illegális bevándorlást, a migrációs válságot.

A hervadt szegfűt és az MSZP-vöröset soros mesterkedésével suttyomban brüsszeli csillagokra és européer kékre csereberélő mágus azzal löttyintette nyakon a net népét, hogy

„migránsok évek óta nincsenek”, és a fizikai határzár csak arra jó, hogy elkapjunk vele „egy északról idekóborolt medvét”.

Persze nincs új a nap alatt: Botka méltó régi, nagy híréhez – nem véletlenül nevezték rövidre szabott „országlásának” idején Kerítésbontó vagy Kerítésszaggató Lászlónak.

És hol van ez a macizásba bújtatott migrássmacizás a korábbi „aranyköpésekhez” képest?

Baktó behemótja az illegális bevándorlási válság csúcspontján olyan kijelentésekkel hívta fel magára a figyelmet, mint hogy Szeged „lakosságát egyáltalán nem zavarták a menekültek”, a kerítés nem más, mint tízmilliárdokból épített „hasztalan új vasfüggöny”, melyet „meg se kellett volna építeni”, de ha már felhúzták, kormányra kerülve „azon leszünk, hogy minél gyorsabban le tudjuk bontani”. A Soros-közeli MigSzollal karöltve össze is tákolt egy laza ideiglenes migránstábort a szegedi nagyállomásnál, hogy csudájára járt a honi és a nemzetközi liberalizmus. A tortára aztán Martin Schulz EP-elnök fújta fel a habot, a német szocdem cukrász szerint ugyanis

„Szeged is egyike azoknak az elkötelezetten baloldali városoknak, ahova bármelyik menekültet el lehet küldeni”.

Botka László továbbra sem húzta ki a homokból a fejét. Éppen akkor kezd el gúnyolódni és relativizálni, mikor MerkelMutti országának, sőt, az egész kontinensnek egy szörnyszülött migráns wiesbadeni rémtette kongat vészharangot. Amikor tőlünk délre, Szerbiától Szlovéniáig hétről hétre az elviselhetetlen migrációs nyomás, az újabb és újabb balkáni útvonalak miatt aggódnak. Amikor ugyanezekben az államokban drámai mértékben emelkedik a bevándoroltatott bűnözés, és már-már járványveszéllyel fenyeget az importált rühesség meg a tetvesség.

Szeged fura vörös ura vagy nem érti a magyar és az európai rögvalóságot, vagy tudatosan provokál, vagy valamiféle Soros-kottából játszik. Vagy is.

Semmit sem tanult, és semmit sem felejtett.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53912/pics/lead_800x600.jpg
Angela Merkel,bevándorlás,Botka László,kerítés,liberalizmus,migráció,migráns,MSZP,Soros,Szeged
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-06-10 20:57:58
A Pesti Srácok írták,meg,hogy a szegedi önkormányzat megkezdte az óvónők érzékenyítését,felkészítését a
migránsgyerekek érkezésére.Lehet,hogy botka most tartja be a martin schulznak tett ígéretét,hogy hozzájuk
mehetnek a migránsok.Gondolom a szegedi óvodások szülei mennyire boldogok lesznek,ha ott is elkezdődik
ami már megtörtént a többi befogadó országban.Ha én lennék a helyükben,biztosan kivágnám a soros által
küldött előadót,mint a macskát egészségügyi sétára.A polgármester urat pedig utána vágnám kísérőnek.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-10 17:43:44
"Vodka Maci Lacira" nem lehet ráfogni, hogy ritkán szól. Ő - indokolatlanul - sűrűn megszólal, és többnyire ökörségeket képes gügyögni a mérhetetlen eszétől vezéreltetve.
A minden posztról kibukott (kibuktatott), semmire nem való, "felsőbbrendű", vörös szegfű-imádó bölcs, migránsokkal kapcsolatos marhaságait már ismeri az egész ország.
Kevésbé ismert az az épületes - nyílt önkormányzati ülésen elhangzott - agymenése, amikor az ellenzék soraiban helyet foglaló helyi képviselőket (köztük egy hölgyet is) nemes egyszerűséggel poliésztereknek nevezett.
Ez volt a szegedi "magasra nőtt törpe" polgármesteri humorának a csúcsa.
Egyébiránt szívesen megnézném: ez az eszement hogyan fogadná a hírt, miszerint három migránscsalád teljes pereputtyát két évre a baktói palotájába telepítenek.
A felesége, meg a lányai kiváltképpen örülnének a "jó" hírnek !!!!
Válaszolok
LCK 2018-06-10 10:02:43
A kerítés Botkát is megfogta. Belegabalyodott.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?