Blogolj!

Végre van ostoba képviselő a parlamentben!

Jakab Péter országgyűlési képviselő lett, hiszen a cuki kis Jobbik listán olyan előkelő helyet foglalt el, hogy befújta őt a tavaszi szél az Országházba. Az első felszólalásában megmutatta, hogy még a Jobbik fiókjában sem ő leglélesebb kés. Kövér Lászlót idézve: "ostoba".

A Jobbik szóvivője már a kampányban is bebizonyította, hogy legalább olyan szórakoztató figurája lehet majd a parlamentnek, mint az LMP saját "ápoltja" Hadházy Ákos. Persze Jakab Péter akkor még csak a TV2 reggeli műsorában adott elő egy közepesen gyenge standup-ot.

A Jobbik szóvivője kisétált az élő adásból

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Van egy oldal a Facebookon, amelynek a neve: "Minek ment oda?" Ezt nem ismeri Jakab Péter a Jobbik szóvivője és bement a TV2 reggeli műsorába. Azért hálásak lehetünk Jakab Péternek, akiről eddig azért elég kevesen tudták, hogy létezik egyáltalán.

Most az országnak a házában bizonyította be magáról, hogy "van némi baj a padláson". Élete első felszólalását így kezdte a cuki szélsőjobb elszabadult hajóágyúja: 

Egy kicsit meg vagyok szeppenve. Na nem azért, mert ez az első parlamenti felszólalásom, hanem azért, mert Isten bizony ennyi bűnöző előtt én még nem beszéltem.

Mondjuk erős kezdés, annyi szent. Most tényleg tekintsünk el attól, hogy a képviselők közszereplők, meg attól is, hogy az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, ilyen formán valóban ostoba dolog valakit bűnözőnek nevezni, miközben nem az. Vegyük csak a puszta tényt: az ország házában nem lehet valaki ekkora bunkó… 

Ahhoz képest, hogy ez az első felszólalása feltűnő modortalanságról és ostobaságról tett tanúbizonyságot. (…) Figyeljen rám képviselő úr! Szeretném felhívni az első felszólalása alkalmával, a figyemét arra, hogy ez egy parlament, egy országgyűlés. (…) Válogassa meg a szavait, mert nem a kocsmában van a jobbikos haverjai között. 

Jött a válasz azonnal Kövér Lászlótól, az országgyűlés elnökétől. Egyenes, határozott, világos beszéd. De Jakab Péter nem az a fajta ostoba, aki csak úgy feladja. Ő megy a falig. 

Köszönöm szépen a kioktatást Kövér elvtársnak! (…) Gondolhatják, hogy az az én problémám, hogy ilyen emberek előtt kell beszélnem…

Elvtársazás 2018-ban… Jakab Péter amúgy történelem tanár, vagyis pontosan tudnia kell(ene), hogy kik és mikor voltak elvtársak. Amúgy abban meg igaza van, hogy nem az ő problémája, hogy neki ilyen emberek előtt kell beszélnie. A miénk… 

Már csak azért is, mert Jakab Péter aztán a hozzászólásában bebizonyította, hogy ő egy egészen más országban él, mint a többség. Olyan szintű szegénységet festett le a képviselő, amilyen nem létezik. Igen, vannak nagyon sanyarú sorsú emberek, de Jakab Péter szavait akár úgy is lehetne érteni, hogy itt mindenki mélyszegénységben él.

Mondjuk, ha az ember a jobbikost hallgatja, akkor abban biztos lehet, hogy lelki szegények vannak köztünk, de sebaj, mert tudjuk, hogy övék a mennyek országa. 

No, de aztán jött Tállai András államtitkár, aztán szépen helyretette a képviselőt.

A leírt interpelláció szövegét kell elmondani a házszabály szerint a parlamentben és nem azt, ami eszébe jut.

Szóval házhoz ment néhány mértes pofonért Jakab Péter. Aki olyan ostoba, hogy erre nincs felkészülve az meg is érdemli a maflásokat. Ez volt az első felszólalása, eddig mindenesetre Hadházy-díjas.  

7
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53644/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Lakatos Marlonbrandó bejegyzésére 2018-06-07 12:37:05
Idézem legnagyobb magyar színészünk - picit átírt, elhíresült - mondatát:
"Azt, hogy mit akartál mondani, korábban sem értettük soha, Lakatos !!!!"
Válaszolok
Lakatos Marlonbrandó 2018-06-07 08:14:38
És még igaza is van.
Válaszolok
Attila István 2018-06-06 21:48:43
Felfoghatatlan, hogy teljesen normális és tisztességes magyar emberek, hogyan adhatták szavazatukat ezekre a félnótás hitvány gazemberekre! Kár, hogy megszűnt a visszahívás intézménye! Ha ez a Jakab tanár, akkor sok mindenre megvan a válasz!!!
Válaszolok
Leviathan 2018-06-06 08:25:52
Mindenesetre a kép tovább tisztul! Ez a performansz is sokat segít benne! A Jobbikon meg már semmi nem segít! Irány a leves!
Válaszolok
Sándor 2018-06-05 22:22:14
Ezek Vona legkedvesebb emberei..nevetséges.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-05 21:08:45
Ez a Jakab egyszerűen idióta.
A fényképen felismerhetők semmivel sem különbek nála, mert egészen jól kivehető: jókat röhögnek ennek az eszementnek a marhaságain.
Ahogy megfigyeltem, a Jobbik soraiban a hülyék nem fogynak, hanem osztódással még szaporodnak is !!!!
Válaszolok
kata 2018-06-05 19:24:29
Éppen láttam az élő közvetítést,mondhatom a bicska kinyílt a zsebemben ekkora szemtelenség hallatán.Nem
tudom mit képzel magáról ez a kis nyikhaj a jobbikos haverjaival együtt?Remélem Dúró Dóra és még pár
normális szakítja a frakciót,akkor majd ülhetnek szóra várva ezek a beképzelt majmok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?