Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Márki-Zay a Majdan poklával fenyeget


Még az emlékezetes lámpavasazást is meg tudta fejelni Hódmezővásárhely materialista keresztény polgármestere, aki szerint a felfegyverzett néptömeg a hatalom erőszakszerveit is legyűrheti. Állítja, az erőszaknak is van demokratikus olvasata!

A tűzzel játszik Márki-Zay Péter! A Heller Ágnes és balliberális köre által az ellenzék új Messiásaként is emlegetett vásárhelyi polgármester Mahatma Gandhi szellemében az erőszakmentesség (ál)ruháját öltötte magára, ám olyan klasszikus, hamisítatlan kettős beszédet folytat az erőszak(osság)ról, hogy oda Buda!

Emlékezetes, hogy polgármester-jelölti kampányában – amellett, hogy forradalommal fenyegetőzött – már országos vihart kiváltó kijelentések miatt kellett magyarázkodnia, amennyiben a lámpavasak alternatív funkcióit vetette számba rajongóival egy szeánszon.

„Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán és helyezésén kívül…”

– fogalmazott, persze szigorúan a szeretet hatalma nevében.

Múlt hétvégi Facebook-ömlengésében még ennél is tovább ment a vásárhelyi békeharcos, aki – bizonyára megint csak szigorúan a szeretet hatalma nevében – vérzivataros, önpusztító idők árnyait engedte be a napsütötte teraszára. A soros, küldetéstudatos, önjelölt ellenzéki vezér arra a kijelentésre ragadtatta magát, hogy aszondja:

az erőszaknak is van demokratikus olvasata!

Az amatőr félprofi persze kínosan ügyel rá, hogy elvonatkoztasson Magyarországtól, de ez esetben (is) a mögöttes mondanivaló sokkal fontosabb és aggasztóbb, mint a maníros máz. Itt bizony nem nehéz sejteni – a Nagy Sejtető nyomán szabadon –, hogy valaki kurva sok bort iszik, miközben prédikálja a vizet!

„A demokráciában, tudom, sokan megfogalmazták már az erőszakot is. Én magam óva intek az erőszaktól annak ellenére, hogy azért azt is tudni kell, hogy vannak olyan helyzetek – és hála Istennek Magyarországot nem sorolom ide –, amikor valóban csak az akár erőszakos megmozdulás vezethet sikerhez. Ilyen volt Ukrajnában a Majdan vagy az arab tavasz Egyiptomban, és az se véletlen, hogy az Egyesült Államokban a fegyverviselés jogát demokratikus alapelvnek tartják, hiszen – és különösen igaz volt, gondolom én, a 18-19. században – amikor a nép fel van fegyverezve, akkor a hatalom erőszakszervei is alulmaradnak, hogyha a nép nagy tömege akarja leváltani a hatalmat. Igen, van egy demokratikus olvasata az erőszaknak is, akkor, ha erőszakos a hatalom, akkor erőszakkal lehet csak megdönteni”

– fröcsögte a forradalmár fröccsöntő.

Szóval „vannak olyan helyzetek”, és „van olyan olvasat”... Értjük, nagyon is jól értjük.

Most, ebben a kontextusban ugyan azt állítja Márki-Zay, hogy Magyarországon nem ez a helyzet (bár sok a kivizsgálatlan „politikai bűncselekmény!), de emlékszünk rá, hányszor minősítette diktatúrának a demokratikusan megválasztott hatalmat, vádolta kommunizmussal és nácizmussal a Fideszt, vizionált Rákosiról, Biszku Bélákról. Vagy hogy politikai tartótisztje, Szeged fura vörös ura, Botka László hányszor izzadta a kamerákba: „a Fidesz nem erős, hanem erőszakos”. Erőszakra pedig hallottuk, mi a „népi” válasz...

Akkor innen üzenjük: semmilyen körülmények között nem lehet „az” a válasz. Itt nem.

Nem, nem, soha! Nem azért tetszettünk demokráciát csinálni.

Márki-Zay Péter súlyosan és felelőtlenül túllőtt a célon. A fejéből kipattanó soros szikra lángra is lobbanhat, ha gyúlékonyra hull. Ez az út pedig biztosan nem Európába vezet.

Az alábbi videón 49 perc után található az ominózus rész.

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53606/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Erőszak,forradalom,Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Imre M bejegyzésére 2018-06-05 21:27:21
SZÉP ÖCSÉM !
Azt, hogy pontosan mit akartál "kifejteni" a hozzászólásoddal, az égvilágon senki sem tudja kihámozni az itt összehordott förmedvényedből.
Az már csak a hab a tortán, hogy a magyar helyesírás alapvető szabályait hírből sem ismered.
Ennek az egész problémakörnek a megoldásán a hátralévő röpke éveid során már ne sokat fáradozzál. Részedről teljesen reménytelen, halott ügy az egész !!!!
Tudod, van az úgy, hogy az ismeretanyagok mérhetetlen halmaza teljesen megkavarja az ember gondolkodását, de ezen egy ügyes elmeorvos viszonylag rövid időn belül segíteni tud.
Javaslom, hogy sürgősen fordulj valami szakemberhez, mert az állapotod - megfelelő kezelés hiányában - nagyon hamar szövődményes lesz !!!
Válaszolok
kata válasza: Imre M bejegyzésére 2018-06-05 19:47:48
Úgy látszik nem csak Márki-Zay fejében van óriási baj.Maga szerint kit támogat a kormány? Had ne
soroljam hány családokat,vállalkozókat,lakosságot támogató intézkedést hozott! Ez a szerencsétlen
polgármester lenne,annak választották meg,jobb lenne ha a városa gondjaival törődne,amit a híradá-
sok szerint meglehetősen elhanyagol.Nem tudom minek képzeli ez magát,országot felszabadító forra-
dalmárnak,messiásnak?Csak az a baj,hogy az országgal nincs semmi gond,az emberek nem akarnak
zavargásokat,persze néhány elmeháborodottat kivéve.Kiket és mivel akar ez a degenerált felfegyve-
rezni? Szegény vásárhelyiek nézhetik ezt a barmot még legalább egy évig.
Válaszolok
Imre M 2018-06-05 14:55:56
Miért lenne baj Márki zaj fejében ?
Egy olyan Országban élünk , ahol még csak nem is titkolják a csalást, a szabad rablást . Az alkotmányt a saját kényük kedvük szerinti fércelgetését.
Miért kell ,egy rogán, farkas ,balog triót, még mindig ,hitelesnek el fogadni ?
Miért a TEK amit milliárdokkal támogat a kormány. TEK az Orbán kormány ,munkásőrsége !Másrészt szükség van egy terrorelhárító szervezetre, de tegyék a nevüket fémjelző feladatukat Hol a Magyar hadsereg ? Egy impotens hadügy miniszterrel ,az élén !És sajnos minden adott egy súlyos ,tragikus végkifejletre.
Mert a kormány a végletekig hazug , és korrupt .Mindenkit támogat , csak a Magyarokat ,nem .
Válaszolok
Éva 2018-06-05 12:21:29
Valami baj lehet a lelkivilágával.
Válaszolok
LCK 2018-06-05 12:16:05
Márki-Zay Péternek komoly gondjai vannak az agyával.
Felejt, pedig ahogy az Erzsébet híd lezárásakor mondta: "az internet nem felejt!"
Idézzük csak fel a mondandóját:
"Az internet nem felejt! – mondta szombaton a lezárt Erzsébet híd előtti beszédében Márky-Zay.
Majd megtartotta beszédét:
Hódmezővásárhelyen naponta meg kell küzdenie a GONOSSZAL és a hazugsággal.
A migránsokat pedig nem Soros, hanem a Fidesz zúdította hazánkra!
Orbán ázsiai diktátor, akinek a rabságában élünk, keresztényinek és nemzetinek hazudott diktatúrában.
A gátlástalan Fidesz gyűlöletet szít, megfélemlít, és hazugsággyárakat üzemeltet.
A bíróságok a bűnösöket védik, el kell apasztani az uniós forrásokat, majd újjá kell építeni az országot és elszámoltatni a Fidesz kastélyokat építő, luxusautókkal közlekedő, terrorista migránsokat és orosz bűnözőket betelepítő, jogsértő, erőszakos, másokat megalázó politikusait.
Rasszista, idegengyűlölő, megfélemlítő, lelkiismeretlen, korrupt, gonosz van hatalmon, akik ellen mindenkinek küzdenie kell!"
Dióhéjban ezekkel vádolta Márki-Zay Orbánt, Lázárt és a Fideszt.
FELEJTHETŐ?
Válaszolok
librikus 2018-06-05 09:37:20
Sajnos Brüsszelben Márki-Zay Péter zajos népe az úr.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?