Blogolj!

Megáll az ész! Vágó István megmondta, miért fog bukni Orbán


A bukott kvízmester összeállította a bukottak listáját. Megtalálta a közös pontot, és kinyilatkoztatott.

A közéleti pokol és a politikai megsemmisülés vár mindazokra, akik valaha leírták Gyurcsány Ferencet. Legalábbis erre a következtetésre jutott Vágó István gyurcsányista játékpörgentyű, aki torkig van azzal, hogy jobbról, balról, elölről és hátulról is le akarják dönteni 5 százalékos bálványát.

A DK média munkacsoportjának lelke annak kapcsán állította össze halállistáját, hogy Havas Henrik pénteken bejelentette: végleg visszavonul a nyilvánosságtól, nem is tévézik többé.

A csúcskombinátor FaVágót ekkor szállta meg az ihlet, kipattant a fejéből az isteni szikra, és rögtön a homlokára csapott! Mi a közös a következő híres, na jó, ismert magyar személyiségekben: Botka László, Schiffer András, Szigetvári Viktor, Vona Gábor, Havas Henrik és „sokan mások”?

Ez tényleg az egymilliós kérdés. Úgy laza kapásból önök sem tudnák a tuti biztos választ? Akkor figyeljenek a ráncos pókerarcra: hát az, hogy mindannyian „a Feri” távozását sürgették! Szájukra vették az őszödit, aztán azóta jól meg is buktak, „a legtöbben már alig vannak vezető pozícióban, sőt, végleg visszavonulni látszanak”.

Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. Ha hiszünk a tökéletlen teóriában, ő is retteghet – habár nem az a rettegős fajta...

„Na jó, Orbánt még ki kell várni.”

Rossz hírünk van A Nemzet Méltán Elfeledett Szellemóriásának: egy darabig még vághatja a cetlit. Csak bele ne csorbuljon az ollója.

Ja tényleg, kik azok a „sokan mások”?

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53497/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,DK,Gyurcsány Ferenc,Havas Henrik,Orbán Viktor,Schiffer András,Szigetvári Viktor,Vágó István,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-04 14:40:52
Ennyi ökörség hallatán nem tudok mást mondani:
Ez a Vágó egyszerűen meghibbant. Elvette a maradék eszét is hazánk "nagy gondolkodója", Gyurcsány(i) [tömegbelövető, hazug, mocskos-szájú] Fletó.
Válaszolok
János válasza: Ildikó bejegyzésére 2018-06-03 22:16:15
Mi van az ország 90%-ával?
Hogy írtóznak Gyurcsány vezíredtől?

van az 95% is..! : )
Válaszolok
Ildikó 2018-06-03 19:57:24
Vágó úrnak, igaza van: "sokan mások". Az ország 90 %-a.
Válaszolok
kigyos 2018-06-02 20:43:16
kedves ...... vágó nagyságos ur ön szerint a ferike mikor fog a rácsos akadémiára beiratkozní önnel együt vagy tán ön viszi el a migráns balhét helyette meg a metrojét is és még lehetne folytatni de nem érdemes mert ön ferike szemellenzöt visel a menyire tiszteltem mint kvizmestert most anyira megvetem önt mert ön sem jobb gyurcsánynál nidermüller péternél marcikánál és még lehetne jo párat felsorolni de egyenlöre enyí is elég
Válaszolok
György
György 2018-06-02 17:30:21
Nemhiába no ! Erről a szellemóriás Vágóról még hidat is neveztek el... (Gyanítom utcát nem fognak.)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?