Blogolj!

Kunhalmi Ágnes nem siratja el Botkát


Ő nem fog könyörögni, ha valaki úgy érzi, vége egy politikai pályafutásnak. Naná! This is the end of a beautiful friendship?

Kunhalmi Ágnes országszerte fertőz. No, rossz, aki rosszra gondol, e helyütt csak arra kívánok utalni, hogy köhögős vírus kapta el – de le nem döntötte! – a Parlamentbe épp csak becsusszanó szocik kampányarcát, aki éppen a párt tűzforró elnöki székéért teper – haknizik – négy férfitársával egyetemben. Az egyetemben szót külön érdemes megnyomni Lendvai Ildikó reinkarnációja kapcsán, de ne engedjük, hogy a múlt sötét árnyai behálózzanak bennünket: Kunhalmi ugyanis zászlajára tűzte a baloldal teljes egységesítését, majd minden ellenzéki „micsoda” egyesítését, hogy aztán megdöntse az Orbán-rezsimet, ha már a köhögős nyavalyát harcias amazonként a földre teperte.

Szóval az elnökjelölt asszony – aki „legendásan” kebelbarátja Botka Lászlónak, az MSZP bukott miniszterelnök-jelöltjének – köhögőturnéja során keresztkérdéseket kapott a szegedi polgármester elhíresült kinyilatkoztatása kapcsán. Botka a minap azt találta kiköhögni, hogy a komplett ellenzék – a Jobbiktól az MSZP-ig – önzésből, árulásból vagy butaságból lefeküdt a Fidesznek. Túlélésre játszott, amit nem élhet túl. A rövidke replika: LMP.

És máris megvan a két főgonosz, a két főellenség, méghozzá egy közös narratívában!

Kunhalmi, aki a következő négy évnek világmegváltó lendülettel fut neki, mély önvizsgálatot tartva úgy látja, hogy az LMP lelepleződött, nem akart győzni, sőt még a kétharmadot sem kívánta elkerülni. Ez persze semmi ahhoz képest, hogy nemrég a Fidesz zöld tagozatának is mázolta a Szél-erőművet.

Botka, a szegedi torony is más irányba húzná a szoci szekeret, pedig Ágnesünk már kezében érzi a rúdját. A napfényvárosban hírlik, ha női elnöke lesz az MSZP-nek, skippeli a pártot, és önállóan (függetlenül) szervezkedik tovább (például MZP-t a hóna alá csapva).

Nem véletlen, hogy érzelemkombinát elnökjelölt nem fakad sírva, amikor szóba kerül, hogy Botka még megyei pártfunkciót sem vállal. Tapintható erőfeszítések árán megmarad a higgadtság, hiszen el sem röhögi magát, ami merőben szokatlan. Hát mit tehet ő, ha valaki úgy érzi, vége van egy politikai karriernek, nagy veszteség ez miegymás, de nem tud vele mit kezdeni, mégsem mondhatja, ejnye, Laci, de rosszul teszed... Naná!

Szóval zajlik az élet a nagybeteg szocialistáknál.

Még jó, hogy a magyar társadalom immúnis az egészre.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53479/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,ellenzék,Kunhalmi Ágnes,lmp,MSZP,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-02 19:09:17
Megnyugtatásul innen üzenem Kunhalmi (részegen vihogó) Ágikának, hogy bármi történik, mi sem fogjuk őt elsiratni !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?