Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Botka: „Je suis Márki-Zay”


A szakadár szegedi szocialista felfedezte polgári konzervatív énjét. Uniós zászlót bontott az országos politikai hadszíntéren az ateista és a materialista keresztény, akik egymásba kapaszkodva rohannak harcba előbb az ellenzék, majd Orbán ellen.

Összenőtt, ami összetartozik!

Botka László épp olyan sokoldalú, akár egy gömb. Szeged termetes embere gyermekként szeretett bele a veresbe, 1991, azaz 18 éves kora óta oszlopos maszopos. Aktív szereplője, alakítója a szocialista párt politikájának, egyúttal fordulatos férfiú. Volt ő már Gyurcsány szilárd szövetségese, majd lett az őszödi múlt ravaszdi retusálója, stratégiaalkotó választmányi elnökből miniszterelnök-jelöltté, majd bukott árulóüldözővé vált, de szegedi székét is hol a vörös szegfű árnyékában, hol a teljes imidzsét Tisza-kékké színezve foglalta el.

A legújabb nagyjelenet: látszat-visszavonulásba ojtott nagypolitikai (uniós) zászlóbontás, szürreális személyiségfejlődéssel meglocsolva.

Botka László ugyanis nem vész el, csak (mindig) átalakul. Kristálytisztán áttetsző színi előadásának jelen jelenetében önzéssel, butasággal, árulással vádolja az összes ellenzéki pártot, ám nemcsak sóval hint be, de megoldást is mutat.

A tiszai hullámlovas felfedezni véli polgári-konzervatív énjét, kiírta hát magára: „Je suis Márki-Zay Péter”.

„Sokkal több van, ami összeköt minket, mint ami szétválaszt”

– hízeleg a szivárványos összeborulással megválasztott álfüggetlen vásárhelyi kollégának, miközben archaikus ateizmusa csalárd csókban forr össze a materialista kereszténységgel.

„A jövőben még szorosabbra szeretnénk fűzni a közöttünk lévő szövetséget, mert csak ezen az alapon lehet lépésről lépésre újraszervezni a demokratikus Magyarországot”

– fűzögeti tovább alkalmi barátját Botka, aki lépésről lépésre kebelezte be a Jobbiktól a bal-likig sasszézó Márki-Zayt. Szűkös hát Szeged és vékonyka Vásárhely: kéz a kézben dobbantanának az országos politikai hadszíntérre.

Korántsem volt véletlen az uniós lobogó lengetése. Brüsszel bizakodóan bazsalyog. Vigyázó szemeit a páratlan párosra és városaikra veti.

Jobb azért, ha tudja, és jobb azért, ha tudjuk: (kommunista) kutyából nem lesz (demokrata) szalonna. Botka ennél nagyobb zsugás, ugyanakkor „biztonságibb” játékos.

Úgy színlel visszavonulást, hogy megtartja a stratégiai pozíciókat. Szavakban sutba dobja a roncs-MSZP megyei elnökségét, de legbizalmibb emberét ejtőernyőzteti a posztra. Azt, akin keresztül még a Parlamentben, a parlamenti szoci frakcióban is benn tartja a pracliját. Vaci Laci klasszikusát pontosan idézve:

ebben a manőverben nem a lóláb, hanem a ló lóg ki – miközben (naná!) több vas is izzik a tűzben.

Persze, ahogy az ősi dakota mondás tartja: „Ha nem akarsz éhen pusztulni, soha nem perzseld föl magad mögött teljesen a földet!”

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53415/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,Brüsszel,ellenzék,Európai Unió,Hódmezővásárhely,Jobbik,Márki-Zay Péter,MSZP,Szeged
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-01 11:50:28
Ketten együtt csodálatos szép pár.
Az együttműködéssel igencsak sietni kell, mert - ugye - ki tudja, hogy mit hoz a holnap. (Márki takarodj már ki ?!) Az összefogással biztosan nagyot alkotnak majd. Hogy mást ne mondjak, sokkal könnyebb egy vörös összefogással "lenyúlni" a villamos-vasút projektet, amelynek bekerülési költségét mára már az eredeti 32 milliárdról sikerült közel 70 milliárdra feltornászni. A két összeg közötti különbség - lássuk be - számottevő !!!!
Megtalálta zsák a foltját.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?