Blogolj!

Megszűnhet az Együtt! Vagyis tényleg létezik!


Honnan tudni, hogy létezik egy Együtt nevű párt Magyarországon? Onnan, hogy akár meg is szűnhet!

Fotó: atv.hu

A pártot, mint jogi formát, nem valószínű, hogy érdemes fenntartani. Az elnökség javaslata – a párt küldöttgyűlésének, amely dönt majd erről a kérdésről – az lesz, hogy a pártot, mint jogi entitást számolják fel, a közösség meg eldönti majd, hogy mint közösség, funkcionál-e tovább más formában. Erre a küldöttgyűlésre még a nyáron sor kerül.

– nyilatkozta Juhász Péter, főfüttyös az atv.hu-nak. 

Vagyis nem mese: valóban létezik az Együtt, hiszen csak az tud megszűnni ami van is. A szervezet két választáson vett részt. A 2014-es voksoláson mérhetetlen eredményt ért el, hiszen az MSZP-vel, a DK-val, a Párbeszéddel és az MLP-vel indult közös listán. Idén viszont külön indult és el is érte a 0,68 százalékos összesített eredményt, ami nem sok, ellenben igen kevés szavazatot jelent. 

Viccpárt. 

Ennek apropóján hirtelen bajba is került a szervezet, mert vissza kellett fizetnie az állami támogatást, ellenben egy forint nem volt a kasszában. Összekoldulták a súlyos milliókat, így aztán állítólag meg is felelnek ennek az előírásnak. Aztán nyáron megszűnnek. 

Még szerencse, hogy Juhász Péter megmarad nekünk. A főfüttyös fújhatja a sípját majd nemzeti ünnepeken – akkor szereti leginkább ezt a tevékenységet űzni –, vagy szerepelhet reklámfilmekben, ebben is nagyon erős. És bevallom még hiányozni is fog. Roppant szórakoztató volt, amolyan udvaribolond. 

Szigetvári Viktor orrturkálása biztos megmarad még az emlékezetünkben. Már csak azért is, mert a síp és a fika volt az a két dolog, amit behozott a közéletbe az Együtt. Ezekből és a megszűnés lebegtetésétől tudjuk, hogy valóban létezik (létezett) egy ilyen párt. Csak majd aztán ne jöjjenek elő azzal, hogy a diktatúra miatt zárták be a bazárt. Egy fenét! A kutya sem volt rájuk kíváncsi, ez a nagy igazság. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53399/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-06-03 13:18:30
Ezek? Dolgozni? Soha! Beépülnek valamelyik pártba valami "fontos" léhűtő szerepet vállalva, továbbra is jó pénzért ...
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-01 11:53:53
Isten "barmai" lassan őrölnek, de azért - végre - ennek is eljött az ideje.
Válaszolok
librikus 2018-05-31 20:58:52
Dicséretes ha ezután hasznos munkát végeznének és nem az adófizetők garasain élősködnek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?