Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Suttyó magyarok? Schilling Árpádból megint előtört az állat!


Újra támad a gender-zsandár! Azt hitték, már sohasem hallanak a külföldre emigráló ballibsi kultúrharcosról? Tévedtek! Úgy felkúrta magát a kormányzat demográfiai erőfeszítésein, hogy vöröslő fejjel rúgta oldalba a magyarságot.

Nem, nem, Schilling Árpád képtelen leállni! Hiába ígérte meg pár héttel ezelőtt, hogy páratlan párjával, Sárosdi Lillával együtt Franciaországba menekül Orbán Viktor „rémuralma” elől, a Krétakör kreátora még mindig nem a gavallér gallokat és a galliai muszlim mecsetépítőket boldogítja magvatlan gondolataival, hanem azon pörög, mikor és hogyan törölhesse bele a lábát nemzetébe.

Ezúttal a kormány családpolitikai akcióterve, a magyarság demográfiai problémáinak megoldására, a népességfogyás megállítására tett erőfeszítése és a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom ehhez kapcsolódó videófelhívása ment az agyára.

Leszállt a vörös köd, a kódolatlan Schilling erre telehányta a közösségi médiát.

A demográfia kérdése arról szól, mennyi gyermeket szülnek a magyar asszonyok, mennyit nevelünk fel közösen, lesz-e magyar jövő, és mit kell tenni a népesedési hanyatlás megváltoztatásáért

– vázolta a minap a miniszterelnök, aki célul tűzte ki, hogy 2030-ig Magyarország képes legyen fenntartani saját magát, vagyis legalább annyi gyermek szülessen, mint amennyien eltávoznak.

Érhető, szerethető és – erejéhez, lehetőségeihez, szerencséjéhez mérten minden magyar által – támogatható program. Schilling számára viszont úgy tűnik, nem más, mint egy adag bűzös okádék.

„Válj felnőtté, és alapíts családot, mely megtart téged és jobbá tesz, enélkül nincs jövő! A kényelem oltárán ne áldozzuk fel a nemzetet”

‒ üzen a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom minden egészségesen gondolkodó felnőttnek. De nem a Krétakör szőrös ősemberének, aki sokkal kevesebbért is képes sokkal többet feláldozni.

A pocskondiázásban most odáig merészkedik, hogy

a fogantatás, a szülés szentségét „szakmányban reprodukáltatásnak” minősíti, és suttyó magyarokról értekezik.

„A gyerekek nem hazafiak, nem nemzeti attribútumok, nem eszközei a reflektálatlan, tájékozatlan és érzéketlen felnőtteknek! A gyerekek nem magyarnak születnek, hanem embereknek. Rosszindulatú, ostoba, ízléstelen emberek akarják szakmányban reprodukáltatni magukat: szerintük még több suttyó magyar hozza majd el a feltámadást. [...] A gyerek nem az államé! A gyerek nem megoldás! A gyerek nem kényszer!!!”

‒ ordítja kényszeresen.

Egy dologban azért igaza van:

a suttyók nem hozzák el a feltámadást.

Franciaországban sem.

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53238/pics/lead_800x600.jpeg
család,családpolitika,demográfia,migráció,Orbán Viktor,Sárosdi Lilla,Schilling Árpád,szülés,születés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Attila 2018-05-30 00:33:41
Ennek a ripacs fostalicskának azt üzenem, hogy az ő Magyarországon élő
és a társadalmi békét bomlasztó fajtája valóban ne szaporodjon,
mert ezzel tesz legjobban a magyarságnak!
Válaszolok
Jozsef válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-05-28 15:33:10
Ez egy aljas gazember,nem elmebeteg! Mindent amit csinal,amit ir,tudatosan csinalja,irja_semmi nem menti fel ,szerintem!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-28 14:20:02
Mindig hangoztatom: nézzék meg tüzetesen a közölt fényképet, mert az sok mindent elárul az adott emberről.
Ez így van most is !!!
Ez a csőagyú, suttyó paraszt Schilling (gender-ökör) Árpád eddig is sík hülye volt a "feleségével" együtt.
Amint az ábra mutatja >>>>>>> az is maradt.
Erre szokták mondani, hogy az ilyen eszementeket egy kórháznyi elmeorvos sem tudja már észre téríteni.
Talán kiskorában egy - két jól irányzott "lángos" még segített volna, de most már késő. Menthetetlen a pasi !!!!
Válaszolok
Béla 2018-05-28 14:02:01
A nemzetet támadó ellenzék szemében, aki védi a hazáját és ehhez erős népi felhatalmazást kapott, az a tisztességtelenül minket támadókkal szemben valóban "rémuralmat" folytat velük szemben, mert az országot elrabolni próbálkozók megrémülnek attól, amikor valaki erős kézzel megvédi azt a tulajdont azokat a nemzeti értékeinket, amit ők ellenzékből el akarnak orozni a nyugati bankvilág gazdasági érdekei szerint.

Na de aki minket támad, annak legyen is mitől megrémülnie !
Ezzel bíztuk meg a kormányt, és most teljesítik a megbízatásukat az elvárásaink szerint. Ezzel bíztuk meg a vezetést!

Ez ugyanolyan, mint a rabló szemszögéből, a rendőr rémuralommal védi meg a tisztességes embereket, miközben a rabolni szándékozók halálra rémülnek, de hát ez így a természetes, nem igaz? :)

Ezzel az ilyen ellenzéki emberek abban erősítenek meg minket, hogy tényleg jól választottunk. Aki ellenünk próbál törni, az csak rémüldözzön!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?