Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Rokker Zsolttival cukisodik egybe a se nem jobb, se nem bal!


A vég kezdete vagy a kezdet vége? Április 8-a lúzerei ezúttal Miskolcon kelnek egybe, miután közösen találták meg az igazit egy művésznek csúfolt előadó személyében.

Fotó: rokkerzsoltti.hu/Rokker Zsoltti-hírlevél/Lightmedia

Soha ne mondd, hogy nincs lejjebb! Legalábbis ha a honi ellenzéki roncsderbi újabb és újabb fejezeteit kívánod hitelesen bemutatni, netán értően befogadni. Ha már nem ment ésszel és erővel,

az MSZP és a Jobbik most megpróbálja a kutyapárttól koppintott viccbe ojtott idiotizmussal emelni a tétet.

A legalább annyira szakadozó, mint cukisodó sneiderista Vona-követők és a volt főnöküket éppen fegyelmiztető, fejetlenül összeomló cukialisták Heller Ágnes anyakönyv-vezetése mellett ezúttal Miskolcon kelnek egybe, miután közösen találták meg az igazit egy művésznek csúfolt előadó, bizonyos Erdei Sándor személyében.

Sándor amúgy nem más, mint Zsolti, még inkább Zsoltti, a Rokker, a bemérhetetlenül alacsony ingerküszöbű stand-up gegger, aki hétfői sajtóhírek szerint az MSZP és a Jobbik szabadcsapataival a háta mögött száll ringbe kormánypárti ellenfelével szemben a július 15-i időközi önkormányzatin a borsodi megyeszékhely 12. számú körzetében.

Azt egyelőre nem tudni, mit játszik a többi kispályás sakkjátékos, de meg nem erősített (és nem is cáfolt) információim szerint: az LMP gondolkodóba esett, mitévő legyen, és legalább július 14-éig kivár, a DK visszahívná nem létező jelöltjét, és viszi a viszkit, a Párbeszéd vizsgálja, előbukkan-e migráns felmenőkkel rendelkező versenyző, a Liberálisok listás befutó helyet kérnek a Diósgyőri Várjátékokra, az Együtt lapot húz a kalapozásra, a Momentum pedig amellett, hogy mindenre nemet mond, elemzi, 21. századinak tekinthető-e Rokker Zsoltti.

A praktikai szavazásról várhatóan kiselőadást tart majd Márki-Zay Péter, a kampányfőnök Dopeman Papa alias Pityinger Laci, a taktikát pedig Gulyás Marci mázolja a falra. Kéri László bizakodóan sopánkodó. Nagy-Bandó Bandi sokatmondóan semmitmondó. Farkasház Teddy elősen szulkol Lokkolnek. Kálmán Olga pedig már egyenesen készül a kérdésekkel.

Rémálom az Elm utcában, melyből nem ébredünk fel.

A valóság – még mindig – ideát van.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53258/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Jobbik,Miskolc,MSZP,Rokker Zsoltti,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-29 16:14:20
Ez már tényleg a liberálbolsevikok teljes agóniája.
Ha ez a tapló "művész", akkor teljesen biztos, hogy én meg minden bizonnyal Básti Lajos színművész úr egyenesági leszármazottja vagyok !!!!
Ezer bocsánat Básti művész úrtól, és családjától !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?