Blogolj!

Végre! Afrikai felmenővel rendelkező képviselő a magyar parlamentben!


Karácsony Gergely nem lesz országgyűlési-képviselő, a helyét Kocsis-Cake Olivio veszi majd át. Érdekes döntés.

Fotó: MTI

Szegény zuglóiak eddig reménykedhettek, hogy Karácsony inkább a parlamentben üldögél a jövőben és lemond a kerületi polgármesterségről (a két posztot az összeférhetetlenségi törvény miatt nem lehet párhuzamosan betölteni). De nem! Ő marad a kerületben és a listás helyét átadja Kocsis-Cake Olivio-nak. 

Utóbbi 99. volt az MSZP-PM közös listán, amelyről 12 képviselő jutott be a parlamentbe április 8-án. Közülük Karácsony mellett Tordai Bence jutott ebben a formában mandátumhoz, ő amúgy 11. helyre került a listán. Utána a 19., a 33., a 44., az 55., a 66., a 77., a 88. és a 99. hely is a Párbeszédé volt, vagyis Karácsony helyére Kocsis-Cake Olivio-t megelőzve heten is ácsingózhattak. 

Mondjuk minden bizonnyal Kocsis-Cake Olivio a legalkalmasabb ember a Párbeszéd politikusai közül arra, hogy az emberek érdekeit képviselje a parlamentben. Azt mondjuk nehéz megmagyarázni, hogy ennek ellenére miért került csak a 99. helyre – legyünk őszinték, ez már csak a lista feltöltése miatt volt fontos. Mert, ha olyan nagyon kiváló jelöltnek gondolták, akkor miért nem tették előrébb? Ha csak annyit érnek a kvalitásai, hogy a 99. pozícióba rakták, akkor mit keres majd az országgyűlésben Karácsony helyén?

Minden rosszindulat nélkül lássuk be, hogy ez nem a politikusi tehetségen dőlt el… Kocsis-Cake Olivio édesapja afrikai és a pártnak kellett egy színesbőrű, afirkai felmenőkkel rendelkező képviselő a parlamentbe, mert ez olyan divatos, píszí, meg miegyéb. Ennyiről van itt szó és nem többről. Ez egy odabökés a kétharmadnak, meg a 2,8 kormánypárti szavazónak. Teljesen felesleges volt amúgy. Senki sem fogja migránsozni Kocsis-Cake Olivio-t, mert nem az. A Párbeszéd pártigazgatójáról többek között ezt írja a mozgalom oldala: 

Magyarországon született, édesanyja magyar, édesapja afrikából származik. (…) Civilként oktatási, kutatási és a média területén végezte munkáját. Dolgozott a Kurt Lewin Alapítványnak, Soros Alapítványnak, Rádió Cafénak és a Civil Rádiónak is.

Párbeszéd bebizonyította, hogy demokrácia van Magyarországon. Senkit sem bélyegeznek meg a bőrszíne miatt, afrikai felmenőkkel is lehet valaki országgyűlési-képviselő nálunk. Még akkor is, ha eredetileg a pártja sem bízott benne… 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53218/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-28 11:21:03
Ez a Karácsony (hisztis) Gergő, a pártja (a Párbeszéd >>>> de kivel is ?!), meg az egész baloldal teljesen meghibbant. Mondjuk eddig sem az eszükért akarták elrabolni őket, de egy 99. helyen jelölt embert előhúzni a kalapból, az már tényleg agyrém, az a klinikai esetek kategóriájába tartozik.
Mégis, miben bíznak a liberálbolsevikok ?!
Csak szólok, hogy a Soros ( adócsaló, rabló, spekuláns) Gyurika már - a pillanatnyi látszat ellenére - nem olyan menő "üzlet" !!!!
Válaszolok
Tarr 2018-05-28 09:09:07
Repültök a parlamentből. Átkozott Magyarellenes szarházi banda. Ezzel túl messze mentetek. VÉGETEK.
Válaszolok
Ernest 2018-05-27 20:18:43
És? Az apja most hol van? Visszamászott a banánfára?
Válaszolok
Ernest 2018-05-27 19:58:10
A cigókban sem bíznak a választók! Mire számít, számított egy banánzabálóval a PM? Főleg hogy Szaros Dzsordzsi kegyence!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?