Volt hatos a lottón
Aa25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2 (kettő) 4 (négy) 9 (kilenc) 37 (harminchét) 41 (negyvenegy) 42 (negyvkettő) Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye 219.274.080 forint; 5 találatos szelvény 37 darab, nyereményük egyenként 372.775 forint; 4 találatos szelvény 1.818 darab, nyereményük egyenként 7.585 forint; 3 találatos szelvény 34.137 darab, nyereményük egyenként 1.570 forint.
Blogolj!

Betalált a balhorog – kulimászba ragadt a vásárhelyi álmessiás

Ez elől a pofon elől nem sikerült elhajolni: balról küldték padlóra Márki-Zay Pétert. A politikai elemző pőrére vetkőzteti a bólogató szónokot: ha voltak is, mára tutira nincsenek jobboldali szavazói.

Ceglédi Zoltán nem először megy neki a csúnyán öregecskedő Heller Ágnes legújabb mesehősének. Az Ez a tuti-fanok emlékezhetnek rá, a 168 Óra ökle úgy két hónappal ezelőtt, a választás véghajrájában is kiosztott már egy jó vágású sallert a „hohmecoló királycsinálónak”, aki szivárványos pártprostituálódásért könyörgő és taktikai s(z)avazgatásra buzdító „kókleroldalával” behülyíti félrevezeti az ikszelésre éhes magyar polgárokat.

Politológusi pofon a hohmecoló királycsinálóknak

Lehull a lepel: a kampányolni lusta ellenzéki pártok és az önjelölt tanácsadó mozgalmár civilek játékszerei az úgynevezett esélyes ellenzéki jelölteket mutató „kókleroldalak". Az egész nem más, mint hülyeség, sőt, még rosszabb: a választók tudatos félrevezetése. Két, kormány- vagy Fidesz-közeliséggel nehezen vádolható politikusnál betelt a pohár.

A balliberális politikai elemző újabb ütésével a padlóra is küldte az önjelölt miniszterelnök-jelöltet.

A vásárhelyi álmessisást érzékeny pontját kapta telibe a balhorog,

ami elé – addig-addig ugrándozott a nagypolitika kényes egyensúlyú színpadán, hogy – maga tartotta az orcáját.

Szóval Ceglédi Zoltán számos mértékadó politológushoz hasonlóan arra jutott: zsákutcába vezetett a „celeb polgi” országos próbálkozása. Mivel hát MZP túltolta a biciklit.

A politikai elemző a minap az ATV Egyenes beszédében egyenesen beszélt: a vásárhelyi polgármester elveszítette jobboldali szavazóit. Véleménye szerint a Jobbikban éppen a nemzeti gyökerekhez visszaforduló platformot szervező – és ezért kizárással fenyegetett – Toroczkai László az, aki hitelesen szólíthatja meg a jövőben a jobboldali, akár radikális nemzeti szavazókat bizonyos kemény témákkal. MZP-nek ellenben már nincs esélye megnyerni a nemzeti érzelmű, jobboldali szavazókat, mert leamortizálta magát (annak kapcsán, hogy minden ellenzékit egy szivárványos akolba terelt volna a DK-tól és az MSZP-től kezdve a Momentumon át a Jobbikig).

„Ha nem állt volna bele ebbe az esélyesjelölt-állító kulimászba, akkor lennének még jobboldali szavazói, így valószínűleg már nincsenek”

– nyitotta ki a pofonládát Ceglédi Zoltán.

Ilyen ez a ragacsos magyar valóság.

Aki kulimászba mászik, kulimász által vész el.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/53143/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-26 12:26:50
A csoportképen, az előtérben látható négy ember lenne a magyarság jövőjét biztosító "politikusok" vezéregyénisége ?!
A minden heti piaci napon másként nyilatkozgató, a FIDESZ-t, a kormányt és Orbán Viktort minősíthetetlen hangon, ordibálva szidalmazó Ceglédi Zoltán meg a ráadás ?!
ÉDES ISTENEM !
Hová jutott ez a nemzet ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?