Blogolj!

Hadházy Ákosnak nem jár külön figyelem és a képviselői hely sem!

Hadházy Ákos, az LMP bukott társelnöke nem tette az esküt a parlamentben. Hogyan tovább?

Láthattuk a kormány megalakulása előtti ülésen, hogy a listáról bejutott jobbikos ózdi polgármester Janiczák Dávid helyett országgyűlésbe kerülő Potocskáné Kőrösi Anita mindenki előtt tette le a képviselői esküt. 

A hivatásos zavarkeltőnek tűnő Hadházy Ákos ezt megtehette volna már korábban is, a parlament megalakulásakor, de ő nem élt ezzel a lehetőségével és el sem ment az ülésre. Vagyis egyelőre nem is képviselő. Kérdés, hogy mi lesz a sorsa? Mert ugye a felhatalmazása megvan, vagyis a választók döntésének értelmében neki is honatyának kellene lennie, ehhez azonban esküt kell tennie. 

Hadházynak semmi keresnivalója a parlamentben

Kövér László házelnök szerint az ellenzék úgy gondolja, azért vesztett a választáson, mert nem volt elég harcias, ezért ezek a pártok a következő időszakban folyamatosan nagyobb ricsajt próbálnak majd csapni, hogy felkeltsék az információáradattól eltompult választók figyelmét, írta az MTI.

A hideg kiráz attól, hogy ez az ember megáll az országgyűlés termében és egyedül mondja a jegyző után a szöveget. Ez a figyelem, ez a kitüntetés neki nem jár. Ő nem akart esküt tenni, nem akar képviselő lenni, nem akar érni a választóktól kapott bizalommal. Nem élt az alkalommal, amikor a tömegben képviselővé tehette volna magát. Nehogy már járjon neki egy külön lehetőség…

Jó, persze a demokrácia… Ha már mindenképpen lehetőséget kell neki adni, akkor mondjuk válasszanak neki egy ehhez megfelelő helyet és időt. Mondjuk egy átlagos kedden, hajnal kettőkor a parlament egy olyan helyén esküdözzön, ahova még a király is gyalog jár… Ennél többet nem érdemel Hadházy Ákos. Külön figyelmet, tiszteletet és tisztességet semmiképpen sem. 

És a pártjának is van felelőssége bőven. Talán vissza kellene hívni azt a képviselőt, aki magasról tesz a választókra. Listán került be, nem bonyolult pótolni… 

7
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52870/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: József bejegyzésére 2018-05-21 17:26:38
Te idióta !
Félreértelmezted a feladatot !!!
Itt, ebben a cikkben nem másról van szó, mint erről szerencsétlen LMP-s eszementről, akinek egyébiránt egyvalami "jár": az a mosdatlan, mocskos, lepcses szája, amivel persze nem ment, nem megy semmire sem.
Ideje volna már, hogy valami tenyeres-talpas félnótás, - mint sorstárs - taknyán törölje ezt a töklámpát.
Egyébként is biztosan összecserélsz mindent, ugyanis mindenki tudja, hogy Grazban téged kezeltek. Sajnos bebizonyosodott, hogy a kezelés semmi eredményt nem ért el. Ugyanolyan zavart elméjű maradtál, mint amilyen korábban voltál.
Válaszolok
józsef válasza: József bejegyzésére 2018-05-21 09:09:34
József, az "éppen Grazban kezelték" hír forrása tekintetében te lennél a nagybandójózsef?
Válaszolok
Suarez jr. válasza: József bejegyzésére 2018-05-21 08:48:14
Te biztosan a susnyásból, a rekettyésből /..az ottani latrinából../ ugatsz bele a nagyok dolgába, mert így egyből tök hülye bunkónak, tahónak látszol...A szarházi - hablatyházival egyforma varangyosbékák vagytok, a dögkútban van a helyetek.....Anyád hogy ellhetett ilyen csatornapatkányt ???
Válaszolok
József válasza: Leviathan bejegyzésére 2018-05-20 17:19:31
És amikor a felcsúti bukott pávatáncos - Európa bohóca - a 2002-es bukta után hónapokig nem járt be a Parlamentbe (éppen Grazban kezelték, most is ráférne) - az nem volt érdekes, szerencsétlen agyhalottak?
Válaszolok
Béla 2018-05-20 15:29:16
Azt a lehetőséget érdemli mindössze, amennyire ő megtisztelte ami neki jutott. Gondolom itt is kell lennie valami idő korlátnak. Ha azon belül nem él a jogával, saját hibájából, menthető kifogás nélkül, akkor el kellene veszítenie azt.
Válaszolok
librikus 2018-05-20 11:31:29
Demokrácia a legélhetőbb rendszer. Sajnos mind több parazita visszaél a szabadsággal. Amikor már nagymellű kisasszonyok vagy félbolondok választhatók az országgyűlésbe közeleg az anarchia.
A féktelen liberalizmus zabolátlanságaival épp szemünk előtt semmisíti meg saját létalapját: a működőképes államgépezetet, ruinálja a szabad piacgazdaságot és a demokrácia stabilitását.
Válaszolok
Leviathan 2018-05-20 11:15:38
Talált, süllyedt! Én is egyből a klozetra gondoltam! Mindent a megfelelő helyre! Eskü után lehúzni! Kész!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?