Volt hatos a lottón
Aa25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2 (kettő) 4 (négy) 9 (kilenc) 37 (harminchét) 41 (negyvenegy) 42 (negyvkettő) Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye 219.274.080 forint; 5 találatos szelvény 37 darab, nyereményük egyenként 372.775 forint; 4 találatos szelvény 1.818 darab, nyereményük egyenként 7.585 forint; 3 találatos szelvény 34.137 darab, nyereményük egyenként 1.570 forint.
Blogolj!

Van nekünk elég bajunk migránsok nélkül is

Kecskés István

Megdöbbentő: a nyolc esztendős Adrienn meztelen holttestét egy patakban találták meg.

Sóly, a béke szigete volt tegnapig. Fotó: pestisracok.hu

F. Ferenc 16 esztendősen befejezte az általános iskolát. Cigány származású. A családját kilakoltatták, mert nem fizették a lakbért. A szülei miatt több alkalommal is járt náluk a rendőrség. 

Adrienn 8 éves. Értelmileg enyhén sérült. Szeretett játszani, rollerezni. 

A gyanú szerint F. Ferenc hajmáskéri cigány megölte Adriennt, akinek a meztelen holttestét egy patakban találták meg. 

Ha bebizonyosodik, hogy F. Ferenc volt az elkövető, akkor a börtönben rohad meg és remélhetőleg úgy kezelik majd a társai, ahogy a pletykák szerint a gyerekgyilkosokat szokták. 

F. Ferenc a bizonyíték arra, hogy a saját migránsainkkal is van elég bajunk. Ezt a problémát sem tudjuk megoldani. De vannak olyanok, akik hatványozni szeretnék ezt a gondot. Gondoljanak Adriennre. 

Adrienn 8 éves volt. Szeretett játszani és rollerezni. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52832/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?