Volt hatos a lottón
Aa25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2 (kettő) 4 (négy) 9 (kilenc) 37 (harminchét) 41 (negyvenegy) 42 (negyvkettő) Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye 219.274.080 forint; 5 találatos szelvény 37 darab, nyereményük egyenként 372.775 forint; 4 találatos szelvény 1.818 darab, nyereményük egyenként 7.585 forint; 3 találatos szelvény 34.137 darab, nyereményük egyenként 1.570 forint.
Blogolj!

Szakad, vagy megszűnik az MSZP? Mindegy is!

Sosem látott mélységbe jutott az egykori kormánypárt, amely elnökválasztás, megszűnés, vagy szakadás előtt áll.

Innen nézve semmi rossz nem történhet az MSZP-vel. Elemzések és nyilatkozatok szerint az MSZMP volt utódpártja szakadhat, vagy akár meg is szűnhet. Mi kell még?! Mindkét forgatókönyv azt jelenti, hogy végre beteljesedik a rendszerváltás, eltűnik a Föld színéről az a párt, amely ezer szállal kötődik a kommunizmus, amelyet Horn Gyula 1956-os bűnöző vezethetett, amely amúgy nyolc év alatt a csőd szélére vitte az országot. 

Elsőre durván hangzik az MSZP felszámolása, de a baloldalon, itthon és külföldön is visszatérő gyakorlat, hogy előbb felszámoljuk, bezárjuk a pártot, majd nyitunk helyette egy újat…

– ezzel a furcsa gondolattal kampányol Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő, aki a párt elnöke akar lenni. Értjük. Megnyeri a mozgalmon belüli választást, eldalolják az Internacionálét, ahogy szokták és megszűnik az MSZP. Mesés forgatókönyv! Tetszik. Az persze kis probléma, hogy más néven, de ugyanazzal az értékrenddel – mivel? – folytatnák a politizálást, de egye fene. 

Erre jön Kunhalmi Ágnes, aki szintén abban gondolkodik, hogy ő vezeti majd a pártot a jövőben és a következőt mondja: 

Nem értek egyet Szanyi Tiborral, ha nincs MSZP, akkor nincs Magyarországon baloldal. Inkább egyfajta pártunió irányába tolnám a pártot. 

Kunhalmi Ágnes téved, mert Magyarországon azzal együtt nincs igény a baloldalra, hogy van MSZP, ennek ékes bizonyítékát láthattuk április 8-án. Pártunió? Nehéz elképzelni, hiszen a választás előtt abban sem tudtak megegyezni a baloldali törpepártok, hogy az ég kék, a fű meg zöld. Ez is azt jelentheti, hogy a szocialisták pártja végre megszűnik létezni. 

Vagy szakad. Szanyistákra és kunhalmistákra. Szép jövő előtt állnak. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52822/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-21 17:44:42
Ma újból elolvastam a cikket, és tüzetesen megnéztem a Kunhalmiról készült, leközölt fényképet.
Nem tudom ki készítette a fotót, de óriási !!!
Kiválóan tükrözi ennek az eszement némbernek a nyomorult lelki világát. Már felesleges bármit is mondania !!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-20 19:13:45
Mindkét megoldás kiváló !!! Csak így tovább, és 2022-ben ismét kétharmaddal nyer a FIDESZ.
Hajrá Szanyi, meg a többi - tökéletesen tehetségtelen - együgyű bohócinas.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?