Blogolj!

Kisapám, Kéri László, ütött az órád!


Különös állatfajta a ballibsi politológus. Olyannyira átlát a szitán, hogy nyáron hűtött, télen fűtött tévéstúdiókban járatja tökélyre a szellemi maszturbációt. Címhősünk szerint például Orbán Viktornak lejárt az ideje...

Komolyan mondom, Kéri László leragadt három keréknél! Vagy gyártási hibás a herélt hangú szocliberó megmondóember, vagy menet közben, az évtizedek alatt veszített el egyet, és nem gondoskodott a pótkerékről.

A ballibsi politológus mint olyan amúgy is különös állatfajta. Nem ritka, különösen nem védett, annál inkább háborodott. Olyannyira átlát a szitán, hogy nyáron hűtött, télen fűtött tévéstúdiókban járatja tökélyre a szellemi maszturbációt, ami akkor a legérzékibb, ha csapatba csoportosulva csinálja.

De most kifejezetten Kéri Lászlóra akartam pár keresetlen szót vesztegetni.

Nevezett hisztigép addig analizálta, méricskélte és rakosgatta az április 8-i eredményeket, míg sikerült kimutatnia: Orbán Viktornak vége.

Tudják még követni?

Szóval professor emeritus Kéri szerint zsinórban a harmadik kétharmaddal és közel 3 millió Fidesz-szavazóval a háta mögött a választás valódi győztese, a negyedik kormányzati ciklusát taposó Orbán Viktor lassan, de biztosan kezdhet csomagolni. Az ATV-katedra királyát az sem zavarja, hogy

ha egy közepes képességű politológushallgató hasonló következtetéseket vonna le a történtekből és a voksolás adataiból, akkor úgy általában éppen akként vágnák ki görbületlen osztályzattal, mint a töketlen vak macskát szarni.

Parasztvakításról pofázik a pofátlan politológus, és ahogy egyre keményedve meredezik a székben, még azt is felböfögi, Orbán „saját maga parasztja és királya”, aki egyedüliként hiszi el, hogy azért, mert ő itt van, Kelet- és Közép-Európa lesz a világ közepe (értsd: az EU gazdasági fejlődésének motorja).

Végül nem bírja tovább, és a csúcsra robban:

„Kisapám (ez lenne a miniszterelnök – a szerző), azért, mert te levakarhatatlanul itt maradtál az ország nyakán, ettől még nem lesz a világ közepe Magyarország, te leszel a magad világának a közepe, és ezt mi elviseljük, ez rendben van...”,

majd kifröccsenti még, hogy lejárt Orbán Viktor ideje.

Kisapám, te levakarhatatlan parasztvakító! Egy valakinek biztosan lejárt az ideje, sőt: ütött az órája.

Lásd még: három kerék.

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52817/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Európai Unió,fidesz,Kéri László,Orbán Viktor,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-20 19:34:57
Eddig sem becsültem semmire ezt a töklámpa Kérit, de amit mostanában művel, az túlmegy minden határon.
Ez az idegbajos majom attól ilyen mérhetetlenül frusztrált, mert a valamikori tanítványa - Orbán Viktor - már régen túlnőtt rajta., ami magyarra fordítva annyit tesz: a Kéri a lába nyomába sem léphet a miniszterelnök úrnak.
Ettől a ténytől végképp elment az esze a "tanár" úrnak !!!!
Válaszolok
József 2018-05-20 11:34:10
Librikus hozzászólása valóban az igazságot fejti fel ,de miért ilyen kevés ember aki valóban ezekkel tisztába is van: Történelem ilyen szintű ismerete, vagy éppen az összefüggéseinek ismerete kell-lene ahhoz, hogy valamiről véleményt mondjuk dönteni lehessen. Megosztom mert értékes és igaz! F. J.
Válaszolok
Előd válasza: librikus bejegyzésére 2018-05-19 20:45:16
Helyes!
Válaszolok
Előd válasza: Imre bejegyzésére 2018-05-19 20:44:44
Úgy,úgy ahogy mondod!!!
Válaszolok
Imre válasza: librikus bejegyzésére 2018-05-19 11:30:18
Kisapám! Te nem csak műveletlen vagy, hanem nagyon buta is. Mi akik a jelenleg regnáló pártszövetségre szavaztunk, mi tudjuk, hogy miért tettük amit tettünk. Az olyan csholó nívótlan áltudományos alapokon álló senkiházik mint te kisapám, olyanok mint a szágúldó gépkocsit megugató falusi kutyák. Sokkal többre mennél, ha egy kicsit figyelnél, és a tények ismerete után, befognád a szádat!
Válaszolok
librikus 2018-05-19 10:05:21
Nacionalizmus és liberalizmus egymás függvényei, ikertestvérek, csak együtt egzisztensek! Avagy a szélsőséges liberalextremizmus intoleranciája a nacionalizmus ellen, nem ugyanazon fanatizmusból ered mint a szélsőséges nacionalizmus? Akár jó akár rossz a nacionalizmus a liberális korszak velejárója, mint a demokrácia vagy a szabad piacgazdaság. A liberális és nemzeti erők születésüktől -a francia forradalom napjaitól állnak harcban egymással.A demokrácia superprotagonistái egyben a demokrácia legádázabb ellenségei is. Törekvésük, a demokráciát tovább demokratizálni abszurdum. Követelésük a korlátlan szabadság, felemészti az államgépezet alapjait, ezzel a demokrácia stabilitását. A demokrácia anarchiává fajul. Az általános anarchia helyett a társadalom inkább akceptál egy új Gaius Iulius Caesart vagy az unokaöccsét, akik bár a demokratikus jogokat megnyirbálják, de helyreállítják az állam autoritását.
Ma épp ezen történelmi pillanat előtt állunk. Liberális pénzemberek 1913 karácsonya előtti napokban trükkel megszerezték az Egyesült Államok pénzkibocsájtási jogát (FED), ezzel a kor leghatalmasabb gazdasága és nemzete egy nemzetidegen internacionalista fináncklikk birtokába került, hogy Amerika népét gazdaságát és hatalmát faltörő kosként világhódító szándékaik megvalósítására kihasználják. Előbb összefogtak a cári despotizmussal, majd a sztalini bolsevizmussal és két véres világháborúban legyőzték a nemzeti államokat, majd negyven éves hidegháború után szerencsésen átvészelték a másik konkurens a szintén világot hódítani indult bolsevizmus bukását.
Amerikát és Európát a két világháború következményeként teljesen adósukká tették, illetve behódították a fináncmágnások. Persze a fináncoligarchák nem személyesen ülnek a trónon vagy az elnöki székeken, önmaguk helyett különböző liberális zöld, balos szólamokkal ágáló bohócokat ültettek az államok élére, akiknek saját tömegtájékoztatásuk útján közvetítik milyen politikát kövessenek.
A saját fogyatékosságain összeomlott Szovjet Birodalomban még szét sem porladt a kommunizmus liberálisék véleményformáló hírközegei már Oroszországban voltak. A jelcini anarchikus átalakulás éveiben úgy tetszett ezután Oroszország soha nem vetekedhet az Egyesült Államokkal. Putyinnak mégis sikerült fél liberális, fél nemzeti rendszert megvalósítani Oroszországban. Azaz az eljövendő világ rendszerét. A mai Oroszország feladta a bolsevikok hódítási törekvéseit, és inkább konszenzust keres a nyugati kultúrközösséggel ahová tartozni kívánna vagy inkább óhajtana, azon egyszerű okból, mert nyugatról kevesebb veszély fenyegeti mint keletről.
Kína ha lépést akart tartani a nemzetek közötti versenyben, át kellett térnie a kor időszerű gazdasági rendjére, a szabad piacgazdaság rendszerére, viszont megtartotta a szigorú - paternális politikai rendszerét, ami a nemzeti rendszerek sajátossága. Ezen aspektusból tekintve, a mai prosperáló kínai államrendszert sehogy sem nevezhetjük kommunizmusnak.
Lassan saját bázisukon Amerikában feszítik túl a húrt liberális jóemberek. A minden amerikaira erőszakolt, mára polgáronként negyven - ötvenezer dollár körüli adósság a FED-felé, egyszer meg kell, hogy bosszulja magát.
Nagyon is feltételezhető: mára az akadálytalan globalizáció végére értünk. Az első világháború előtt több nagyhatalom létezett, melyek kisebb militáns erővel biztosíthatták szuverenitásukat. A világ globalizálása helyett, nem lenne jobb visszatérni a régi „békeidők” több-pólusu világához? Kivonat: "Világháborúk és győztesek"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?