Blogolj!

A csatabárd helyett magát ásta el az ellenzék


Ezek komolyan nem látják, hogy mennyire nevetségesek és kisstílűek? Bősz, Hadházy, Sneider: hülyék, 2018 – erre tényleg nincs megfelelőbb megfogalmazás!

Orbán Viktor 2030-ig tervez. Kétharmaddal kormányoz, összességében negyedszerre. Nagy ívű elképzelései között azt fogalmazta meg, hogy Magyarország addigra az Európai Unió öt legsikeresebb országa közé tartozzon, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni, valamint az egységes, gazdaságilag prosperáló Kelet- és Közép-Európa lendületet, jövőképet adjon Nyugat-Európának is.

Mindeközben az ellenzék...

Mindeközben

az ellenzék a vérzivataros választási kampány után nem a csatabárdot, hanem saját magát ásta el.

A 2010 óta tartó követhetetlen és nézhetetlen szappanopera aktuális sztárja Bősz Anett, az egykori cselgáncsozó, aki ipponnal végezte ki saját magát és nulla százalékos pártját azzal, hogy miután bekönyörögte magát a röhejesen összetákolt Párbeszéd-frakcióba, azon melegében fel is robbantotta a torzszülöttet. A szürreális történetben felbukkan még egy (vagy több) két (vagy három) pártvezető által aláírt szerződés (vagy politikai nyilatkozat), 60 milliós (vagy 27 milliós) tovatűnt (tiltott?) párt(kereszt)finanszírozás, no meg a liberalizmus senkinek sem hiányzó (állítólagos) parlamenti képviselete. És „a” Fodor Gábor, aki örök, elpusztíthatatlan.

Szóval a Magyar Liberális Párt sokadszor nyomta meg az önmegsemmisítő gombot, a Párbeszéd dettó, a Momentumnak momentuma sincs, az Együtt pedig tán már meg is szűnt síppal, dobbal, kalapozással együtt. A szocik éppen szakadnak (Szanyi Tibor a pártot, Kunhalmi Ágnes Szanyi Tibort számolná fel, Molnár Gyula „párbeszédileg” felszívódott, Botka László már nyíltan függetlenként reklámozza magát, Tóth Bertalan meg – ki az a Tóth Bertalan?). Az ideológiailag zagyva Jobbik kommenista kultúrával manipulálta szét saját tisztújítását, és vagy felrobban, vagy a színtelen-szagtalanságba cukisodik tovább, telibe Heller Ágnes és a belpesti ballibsik forró ölibe. A Széllel bélelt LMP-ben Bőszen forog a Bunyó Karácsonyig, és Jászai Mari-díjat érdemelnek a nagyhalálok.

Egy, csak egy legény van talpon, de ő is leginkább kígyózik, mint minden vérbeli kígyó.

Ez történt néhány hét alatt azzal

a szivárványos konglomerátummal, mely magát kormányváltó alternatívának csúfolta,

és taktikailag akarta szavaztatni a jobb sorsra érdemes honpolgárokat.

Tájkép csata után. No oil painting, és akkor finoman fogalmaztunk.

Még szerencse, hogy mi vagyunk a többség.

A vízió ideát van.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52839/pics/lead_800x600.jpg
DK,Együtt,ellenzék,Jobbik,lmp,Magyar Liberális Párt,Momentum,MSZP,Orbán Viktor,Párbeszéd,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
László Zoltán Zentai 2018-05-19 18:32:22
Az ellenzék úgy viselkedett, mind az óvodában a kiscsoportos gyermekek! Add ide a babaruhát! Nem adom! Hol van a kakaós poharam? Eldugtam. - Szóval komolytalan és hataloméhes csürhe benyomását keltettk. Az okos nép, miért adjon felhatalmazást egy ilyen bagázsnak?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?