Blogolj!

Rékasi Zsigmond a helyére került


Vannak emberek, akik azt hiszik magukról, hogy valakik. Ezt még azzal is akarják bizonyítani, hogy ők senkik.

Így járhatott Rékasi Zsigmond is, aki azt hitte, hogy ő egy irgalmatlan nagy forradalmár és 2,8 millió ember egyértelmű szavazatával szembemenve meg tudja dönteni a kormányt. Már a választás éjszakáján arról beszélt, hogy rendet(lenséget) kell vágni a parlamentben. Tüntetésre, rendzavarásra hívta az embereket, de nem hallgatott a szavára senki. 

Rékasi Zsigmond arról híres, hogy őt már mindenhonnan kiközösítették. Elviselhetetlen figurájára nem tartott igényt senki, még azok a tüntetők sem, akik amúgy akár az ördöggel is cimborálva mozgósítanak a kormány, a többség ellen. Már nekik is túl sok volt az anarchista, aki folyamatosan ellenségképeket kreált. Még azt is el akarta hitetni, hogy azért foglalták le a rendőrök a számítógépeit, mert felszólalt egy diáktüntetésen. 

Egy fenét… Rékasi Zsigmondot egyszerűen rongálással, graffitizéssel gyanúsították meg, ezért indult meg az eljárás. Ennyi. 

Most Rékasi Zsigmond is rájött, hogy ő egy senki – naívan feltételezhetnénk azt is, hogy megjött az esze, de ennyire ne szaladjunk előre, ezt még bizonyítani kell. A fiatalember, akitől már mindenki elzárkózott bejelentette, hogy visszavonul a közélettől. 

Hála a Jóistennek! Megértette. Nincs szüksége rá Magyarországnak. És attól, mert azt bizonygatja, hogy ő egy senki, még nem lett valaki. 

Pár hete a párommal eltöltöttünk egy hetet Londonban a rokonainál. Amikor leszálltunk a buszról, közel sem az elit negyedbe csöppentünk. Kiderült, hogy az ott élők valamilyen úton-módon mind bevándorlók. Sokat beszélgettünk velük, mindannyiuk célja, álma az volt, hogy dolgozzanak, pénzt keressenek. Mivel befogadóan kezelik őket, velünk ők is így bántak. Hihetetlen élmény volt. Amikor hazaértem, rádöbbentem, belőlem kihalt mindenféle gyűlöletem amit bárkivel szemben eddig tápláltam. Ezentúl is érdekelnek a társadalmi kérdések, de a tüntetések helyett költészetemmel, a slam poetry műfajával szeretnék foglalkozni.

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52744/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Fekete 2018-06-02 17:40:07
úgy látom a szülők teljesen kivonták a forgalomból a gyereket. nem tudom mi történhetett otthon, vagy a bíróságon, de nyakonfogták, és remélem meg is agyalták. a face oldala dem működik. végre eltűnt.
Válaszolok
Tósó 2018-05-19 08:58:56
A "Zsebi"(anyukája,a 'kiválasztott' Enci nevezte el igy,a Zsebibaba után) visszavonul..
A Lauderből is kitették,ahova a gojokat fel sem vették.
Slam poetry.
Hahaha..
:)
Válaszolok
Szilvia válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-05-18 23:59:36
" Kiderült, hogy az ott élők valamilyen úton-módon mind bevándorlók." Gondolom ezt úgy értette, h csupa magyar, lengyel, ukrán stb. lakik azon a környéken :-)
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-18 09:23:07
Türelmesen, figyelmesen végigolvastam ennek az anarchista, begyepesedett agyú senkiházinak a nyilatkozatát.
Ebben a néhány mondatban két apróság van, ami biztosan OKÉ. Az egyik a mondatrészek közötti vessző, a másik a mondatok végén a pont. A többi szemenszedett, liberális hazugság.
Példa:
" .... mindannyiuk célja, álma az volt, hogy dolgozzanak (sic), pénzt keressenek." Mármint a bevándorlóknak !!!!
NORMÁLIS ?!
Mint tudjuk, a bevándorlók 97 %-ának esze ágában sincs dolgozni. A tevékenységi körük mindössze arra terjedt ki, hogy - mivel pld. Németországban a tartományok közötti számítógépes rendszer ezidáig nem is volt összekötve - egy migráns több tartományba, különböző néven bejelentkezve, 2 - 3 helyről is felvegye a segélyt.
Mielőtt valami őrült liberálbolsevik elkezdene hisztizni, sietek leszögezni, hogy a fentieket nem én találtam ki !!!
(Példa rá a Kossuth Rádió 2018. május 18-i, 180 perc c. műsorában, Nógrádi György szakértő interjúja !!!!)
Miről beszél akkor ez az eszement Rékasi ?!
Válaszolok
Leviathan 2018-05-18 08:32:10
Egy kis köcsög! .."Visszavonul a közélettől!" ..röhögnöm kell, ki nem xarja le, hogy mit csinál ez a spermaszökevény!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?