Blogolj!

A nyomasztó környezet miatt költözik Soros alapítványa


Benne volt pakliban, de immár hivatalos is: elhagyja Budapestet és Berlinbe költözik a Nyílt Társadalom Alapítványok irodája. Még szerencse, hogy nagy baj nem történt!

Fotó: polgarportal.hu

Nem is a távozás ténye az érdekes, hiszen arról korábban már szó volt, hanem az indoklás:  egyre nyomasztóbb a magyar politikai és jogi környezet.

Puff neki… 

A harmadik kétharmad előtt nem volt az, a harmadik kétharmad után már az. Ugyanakkor nem kell aggódniuk a Soros-szervezeteknek, mert továbbra is támogatni fogják a civil szervezeteket Magyarországon az olyan fontos területeken, mint a művészet és a kultúra, a sajtószabadság és az átláthatóság, valamint az oktatás és egészségügyi ellátás biztosítása minden magyar állampolgár számára.

Hála a jó Soros Györgynek!

Azt persze tudjuk, hogy az országgyűlés hamarosan elfogadja majd a Stop Soros törvényt, vagyis szigorítják azokat az előírásokat, amelyek hazánk szuverenitását védik. Ez az, ami nem tetszik a Soros-szervezeteknek, hiszen ezek az illegális bevándorlás megszervezésében érdekeltek. 

"A magyar kormány becsmérli a munkánkat, és hamis színben tünteti fel, korlátozza a civil társadalmat politikai előnyszerzés céljából, olyan taktikát alkalmaz, amelyre még nem volt példa az Európai Unió történetében" - idézi az alapítványi közlemény Patrick Gaspardot, a Nyílt Társadalom Alapítványok elnökét. "Az úgynevezett Stop Soros jogszabálycsomag a legújabb ilyen próbálkozás. Nem tudjuk tovább garantálni a munkánk és a munkatársaink biztonságát Magyarországon, és nem tudunk védelmet nyújtani az önkényes kormányzati beavatkozással szemben."

Micsoda szavak!? Nem tudják garantálni a munkatársak biztonságát! Ez micsoda baromság? Meg úgy az egész általában… És mivel a támogatási formák megmaradnak nagy veszteség nem érte Magyarországot. Jobb helyen is lesznek Berlinben. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52636/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-17 10:05:39
A tegnapi megjegyzésemet még kiegészítem azzal, hogy a normális (tehát nem kommunista) emberek körében pedig a Soros spekulánst - meg a bandáját - tartják már roppant nyomasztónak.
Többek között ezért is indokolt, hogy mihamarabb elhúzzanak innen, mint ló a kukoricásba.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-16 09:02:32
Arról, hogy ez a szélhámos spekuláns hogyan és mikor szerezte vagyonának első részét, lehetne egy röpke "rögeszmecserét" folytatni.
Lásd még a róla korábban készült interjúban elhangzottakat, különös tekintettel a II. világháború zűrzavaros időszakában, az elhagyott zsidó lakások általa - és a hű zsidó haverjai által - történt módszeres kifosztását is !!!!
Egyébiránt éppen itt az ideje, hogy eltakarodjanak ebből az országból az irodájukkal, a dolgozóikkal együtt. Utána rögtön követhetik is őket az őáltala pénzelt valamennyi ingyenélő NGO. szervezetek is.
Fontos, hogy ki ne maradjon a sor(os)ból az általa létrehozott, és támogatott CEU (világhülyítő) egyetem !!!
Válaszolok
librikus 2018-05-15 12:42:40
Aki tévét néz, élvezheti a „Lehetetlen küldetés” sorozatot. Néhány szuperman parancsot kap egy fiktív országban a demokrácia helyreállítására. Egy hang közli mindjárt: Ha balul üt ki a dolog, tagadni fogjuk, hogy ismerjük önöket. Persze baj nélkül sikerült a demokráciát hetenként helyreállítani.
Ma a szupermanok helyett egy szupermilliárdos intézi el ezt a dolgot. Ez a kortárs érthetetlenül rövid időn belül lett dúsgazdag. Bár a milliárdjait a börzén és pénzsíbolással szerezte, fulmináns sikereit csak a világot kormányzó háttérhatalom tippjeivel (London City, Rothschild klán) illetve jóváhagyásával érhette el.
Mármost, ha valamely kormány nem hajlandó globalizálódni, vagy az új világrendbe besorolni, akkor nem kezdik rögtön a Bilderberg társaság liberátorai bombázni az országot, előbb a globális háttérhatalom ezen bőkezű stromannjának dollárjai folynak az ellenzék kasszáiba. Ha a következő választások nem hoznának eredményt, még mindig jöhet a revolúció. Lásd az arab tavaszt vagy az utolsó pillanatban félresikerült török nyarat, vagy éppen az antitrump tüntetőket. Bizony Soros csak a stroman a világot nála hatalmasabb erők kormányozzák!
Válaszolok
Emőke 2018-05-15 12:12:30
Már annyit sírtam emiatt, hogy egy új folyó keletkezett és ki is öntött. Úgx hivják, hogy Soros áradat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?