Blogolj!

Vásárhelyi Mária nem félti a migránsoktól a magyar lányokat


Sem a kétharmados választási pofon, sem a nyugat-európai drámai valóság nem tudja kijózanítani a libsik megmondóasszonyát.

Mikor már azt hihetnénk, hogy lassan a helyükre kerülnek a dolgok, megalakul az új Országgyűlés és a negyedik Orbán-kormány, elfogadják a bevándorlásellenes alkotmánymódosítást, akkor jön Vásárhely Mária, és heves fejmozdulattal gusztustalanul hegyeset köp a levesbe. A liberálisok megmondóasszonya képtelen észhez térni, ugyanott tart, mint Kunhalmi Ágnes és elvtársai 2015-ben – lassan mondják, hogy megértsük: nem létezik bevándorlás, a migráció álprobléma, nem kell tartanunk a migránsoktól.

Sem a józan és csendes többség április 8-án üzenetét, sem Nyugat-Európa drámájáról, az integráció csődjéről özönlő híreket nem hallja meg Vásárhelyi Mária, aki ezek szerint vagy csomót kötött a füleire, vagy egész egyszerűen nem ebben a világban él. Az EU iszlamizációja nem képes kibillenteni lelki békéjéből, a véres merényletek nem robbantják ki nyugalmából, az európai nők elleni folyamatos lelki és fizikai erőszak nem erőszakolja meg sztereotípiáit.

„Lányainkat, kultúránkat, törvényeinket és munkánkat sokkal inkább fenyegeti a kormány politikája, mint azok a menekültek, akik egyébként sincsenek. […] Én egyetlen olyan esetről sem hallottam, amikor Magyarországon menekültek vagy migránsok bántalmazták, megerőszakolták volna lányainkat,

ezzel szemben a magyar kormány kifejezetten hátráltatja azoknak az intézményeknek a működését, amelyek megelőzhetnék, hogy Magyarországon rémületesen sok nő erőszak áldozatává váljon” – fröcsögi a fővárosi antirasszista díjas szociológus a 168 Órában május 8-a tiszteletére.

Vásárhelyi Mária agymenése tökéletesen mutatja a ballibsi bagázs skizofrén állapotát.

A tolerancia gyakorlati érzék nélküli bajnokait tudathasadásba kergeti, hogy migránspátyolgató őrültségeiket a pokolba kívánja az egészséges magyar társadalom, miközben a nemzetközi hátterük, a kozmopolita tőketársaik és elvtelen elvbarátaik kéjes örömmel fullasztanák migránstengerbe az öreg kontinenst.

Megszoksz vagy megszöksz! – körülbelül ezt üzenték a Vásárhelyi Máriáknak az idei választáson a magyar Magyarországért munkálkodó magyarok.

Adjunk egy utolsó esélyt az Esélytelennek?

Ha az SZDSZ-csontváz meg akarja ismerni a többség gondolat- és érzésvilágát, talán mélyüljön el a „nem létező migránserőszak” rögvalóságában! Ismerje meg a szörnyű sztorit az embertelen kegyetlenséggel megerőszakolt, ártatlan, hamvas lengyel lányról, a sírva hányó párjáról meg arról a négy (nem létező?) „mocskos, büdös” vadállatról, szörnyről, akik amik élő halottá tettek egy vidám, a jövőjét tervező európai fiatalt. Akinek amúgy a méhét is ki kellett venni, és öngyilkosságot kísérelt meg a kórházban.

Szóval, Vásárhelyi Mária, Vásárhelyi Máriák:

Remember Rimini, mielőtt gennyes billentyűcsapásokkal megbecstelenítenétek a magyar jövőt, és prédául dobnátok a magyar lányokat!

A Rimini-i erőszak

Gigi Moncalco FB oldalán találtam az alábbi két újság cikket ami a rimini-i szörnyek által elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatos vallomásokon alapul. Az olvasmányt szigorúan 18 éven felülieknek ajánlom, olyanoknak, akiknek elég erős a pszichéjük ahhoz, hogy ne okozzak rémálmokat nekik. Bevallom, amikor először olvastam a lengyel lány vallomását, kicsordultak a könnyeim.

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52372/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Erőszak,migráció,migráns,Rimini,Vásárhelyi Mária,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-11 10:36:01
Ez a "női hölgy" egyszerűen hülye !
Nincs több hozzáfűznivalóm.
Válaszolok
haereticus 2018-05-09 09:51:45
"Lányainkat, kultúránkat, törvényeinket és munkánkat sokkal inkább fenyegeti a kormány politikája, mint azok a menekültek, akik egyébként sincsenek." Valójában ezzel igazat mond, csak nem úgy, ahogy ő gondolja. Mert egyrészt a kormány politikája nem teszi tönkre "lányainkat, kultúránkat, törvényeinket és munkákat." Ugyanakkor a menekültek sem, mert aki igazi menekült, az örül, ha befogadja egy állam, és oltalmat nyújt neki. Továbbá a menekültek, ahhoz képest, hogy mennyi migráns van, szinte nem is léteznek. :)
Válaszolok
Leviathan 2018-05-09 08:08:37
Ez egy igazi élősködő rohadék! Mióta közismert, csak a magyar gyűlöletéről híres! Soha semmilyen körülmények között egy jó szó még a száját el nem hagyta magyar ügyben! Lételeme a gyűlölködés! Az ilyenek ellen kellene törvényt alkotni! Nincs még egy másik ország, ahol a paaaaaraziták ezt megengedhetik maguknak! Na jó, Európa nyugati felén alakulnak! És ha már, a demokrácia semmire sem jó, csak ezeknek a megélhetésieknek..
Válaszolok
kata 2018-05-08 20:35:03
Előbb kifelejtettem,vásárhelyi és a "maga fajták" sosem voltak,és sosem lesznek demokraták,azt sem tudják mit
jelent demokratának lenni! Magukra mázolták a jelzőt,hisznek benne,de attól még nem lesz igaz.Jó érzésű ember
rá sem bír nézni ezekre az elfuserált libsikre. Jó lenne,ha végre végleg eltünnének a süllyesztőben.
Válaszolok
kata 2018-05-08 20:16:20
Azért nem erőszakoltak meg magyar nőket a migránsok,mert Orbán Viktor nem engedte be őket! Nem hiszem el,
hogy a külföldi hírek nem érnek el hozzájuk,de ezek a nőnek nem nevezhető véglények semmiről és senkiről nem vesznek tudomást,aki nem ugyanazt fújja mint ők.Nézzenek már körbe az EU-ban.Nem hallják,nem látják,
mit művelnek a migránsok? Vagy a lelkük mélyén azt szeretnék,ha itt is az történne? Akkor egy pálfordulással
azonnal Orbánt kezdenék szidni,hogy nem védi meg a magyar nőket. Nem szoktam vulgáris lenni,de teljes szí-
vemből kívánom,hogy ezek a libsi feminista hülye picsák testközelből tapasztalják meg ennek a vadállati hor-
dának az "áldásos" tevékenységét.Egyébként vásárhelyi jobb lenne,ha hallgatna,senki nem kíváncsi a hülyesé-
gére az általa annyira sztárolt libsi bagázs kivételével.
Válaszolok
Emőke 2018-05-08 18:24:30
Az nem baj, ha ez a sok libsi "szépségkirálynő"bfelkinálja magát hiányérzetében a migránsoknak, csak a magyar lányokat, asszonyokat hagyják békén! Aki hajlamos a "rossz " életre, az magától is megy, nem kell biztatni. Főleg nem Vásárhelyinek és Kunhalminak!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?