Blogolj!

Ricsike elhúzott a picsába (videó)


MZP, Gyetvai Viki és Gurmai Zizi fiacskájának „hősei” megmutatták, mit tudnak, és mit képzelnek a világról. Aztán jól visszamennek a barlangba, a Ligetbe vagy ahol éppen füttyög a fű, pöfög a pia és bűzlik a bulika.

„Azt szeretném még mondani, hogy aki alkoholozott, ivott, mindenezett, satöbbi, satöbbi, az menjen el a térről most. Ricsike, húzzál el a picsába, légy szíves!”

Szó bennszakad, hang fennakad...

Az Indexnek – talán szándéka ellenére – tökéletesen sikerült bemutatnia leleplező videójában, kikből áll, mit tud, mit akar, mire képes az úgynevezett kormányellenes tömb egy hónappal az egyharmados bukta után, legyen szó akár a Parlamenten belüli mandátumos ellenzéki gyülekezetről, akár az utcán vezérecskéit kereső tüntikéző bohócokról.

A május 7–8-i élőlánc érdeklődés hiányában elmaradt. Az új Országgyűlés megalakulásának ünnepi pillanatait nyilván a demokráciáért, a választás szabadságáért rendkívüli mértékben aggódó, leginkább azonban hajléktalan külsejű, raszta csürhe próbálta beárnyékolni, de

az élő lánc már születésének pillanatában hamvába holt.

A tucatnyi maradványt, akit a Parlament lábánál ért a hajnali részegség, készenlétisek szállítmányozták a detoxba küldték el a nem létező dolgára némi kaján kergetőzés, rockos rendrakás és élesztő ébresztgetés kíséretében.

Avagy

„mehet a zene, induljon a szabadság!”

A rend emberei megtisztították a teret a szó szoros és átvitt értelmében is.

És akkor a megvont gyorsmérleg: a szűk száz szűkagyú „Orbán, takarodj” Ricsike azért érkezett, hogy ezt az estét a Kossuth téren alkoholozza, igya, mindenezze, bulikázza, cirkuszolja, satöbbi, satöbbi végig.

MZP, Gyetvai Viki és Gurmai Zizi fiacskájának „hősei” megmutatták, mit tudnak, és mit képzelnek a világról,

mennyire fontos számukra a választás, a demokrácia, a politika úgy kormányostól és ellenzékestől. Aztán jól visszamennek a barlangba, a partibusszal a Ligetbe vagy ahol éppen füttyög a fű, pöfög a pia és bűzlik a bulika.

Ricsike azt hitte, az éjjel soha nem érhet véget. Ez az éjjel azonban véget ért.

Ricsike elhúzott a picsába.

És ez pont jól is van így.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/52345/pics/lead_800x600.jpg
demonstráció,ellenzék,országgyűlés,tüntetés,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Kristóf Ábel 2018-05-14 12:52:17
Szokásos ""újságírói"" """etika""" a Gyetvai Viktorhoz, Márki-Zay-hoz, stb köthető demonstráció este hattól volt, ennek a kis erőtlen flashmobnak nem sok köze volt hozzá, ez külön szervezés.
Válaszolok
Kristóf Ábel 2018-05-14 12:50:32
Még jó, hogy ezt az oldalt annyian se olvassák, mint a szegedmát :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-08 15:03:35
Hát, ez a nagy felhajtás, a semmitmondó, tehetségtelen, üresfejű vezetők "irányításával" pontosan úgy kezdődött, és pontosan úgy is ért véget, ahogyan azt minden józan gondolkodású ember - már jóval a "tüntizés" előtt - gondolta, és elmondta.
Értelmes gondolat, mondanivaló nem lévén a "tüntizés" mély komolytalanságba fulladt.
Néhány idióta zavarkeltési kísérlete, más semmi.
Kész, vége, "konyec filma" !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?