Blogolj!

Magyar zászlót lopott egy román drukker – videó


Egy dolgot szögezzünk le: nem lehet könnyű bukaresti szurkolónak lenni, pláne ha az ember nem a Dinamót tekinti a kedvencének. Ez egy sok sebből vérző élethelyzet.

Fotó: Sepsi OSK / Facebook

Mert ugye azt kijelenthetjük, hogy a Dinamo a sikertelenebb, gyengébb bukaresti csapat. Az FCSB (korábbi nevén Steaua) meg az undorítóbb, de ezt csak elfogult magyar futball-szurkoló mondatja velem. 

Szóval, ha az ember román és ráadásul Dinam Bucuresti fanatikus, sőt a csapatát a Sepsiszentgyörgy veri, akkor ki kell találni valamit, hogy csökkenjen a frusztráció. Például el kell lopni a Sepsi stadionjában egy magyar zászlót. (Az megint más kérdés, hogy ez egyáltalán miként történhetett meg, de sajnos megesett a hétfői meccsen.)

A Dinamo elnöke Ionel Dancilescu azt mondta, hogy az egész balhé azért tört ki, mert a hazai szurkolók székely zászlót lobogtattak és ezzel hergelték a vendégeket. Mégis mit kellett volna lobogtat Székelyföldön? Még szerencse, hogy a rendőrök az elnököt is lefújták könnygázzal, amikor nyugtatólag léptek fel a kerítést beszakító bukaresti huligánokkal szemben. 

A meccset a Sepsi nyerte 2–0-ra. Még rosszabb lehet Dinamósnak lenni. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51965/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-05-01 15:20:06
Mert nem fajult el még a székely vér!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?