Blogolj!

Csendes többség, őszödi kisebbség


Gyurcsány és pár(t)ja továbbra is képtelen megemészteni a választási vereséget. Némi maradék viszki és közepesen száraz pogácsa talán gyógyírt jelenthet a bajra.

Gyurcsány Ferencnél bizonyára beragadt, hogy a kígyók csak kígyóznak és kígyóznak. Az őszödi exkormányfő vert serege éppen csak bemászott a Parlamentbe a szocik hátán, az évek óta harsogott 5-600 ezer szavazóból lett úgy szűk 300 ezer, de mindez nem zavarja a konspirátort, aki immár frakcióvezetőként is csillogtathatja páratlan és utolérhetetlen rétori képességeit a Tisztelt Házban.

Lásd még: terépcsecső.

Az április 8-án odakozmáló DK gyomrát megülte a magyar társadalomtól kapott újabb nyakleves, képtelen belenyugodni a kudarcba. Ahelyett, hogy elismerné a felelősségét (értsd: tetszettek volna politizálni!), egyrészt elegánsan felteszi a kezét, hogy a balul elsült szivárványos marakodásról egyedül ő nem tehet, és az összes többi ellenzéki pártot összekeni az együttműködésre való képtelenség fekáliájával. Másrészt jó européer demokrataként nem megy a szomszédba egy kis (fölösleges) lázításért, amennyiben „választási csalásokra” hivatkozva megtámadta a Kúrián az országgyűlési választás listás eredményét, és az országos voksolás „európai kontroll melletti”, lehető legkorábbi megismétlését követeli.

GyuriFeri alvezére, a minden fronton helyettes ügyeletes őszödi, Vadai Ágnes is kirontott még a sör-virslis majális előtt, hogy kinyilatkoztassa, mire jutottak az összedugott fejek némi közepesen száraz pogácsa és maradék viszki tartalmas társágában. Az alelnök és frakcióvezető-helyettes az éterbe fröccsentette, hogy a „felmérés szerint a választópolgárok legalább 40 százaléka kételkedik a választás eredményében és tisztaságában”, ezért minden lehetséges jogi eszközzel megpróbálják megsemmisíttetni a választás eredményét.

A Publicus Intézet hivatkozott, bő tíz nappal a voksolás után, azaz még az „utcai harcosok” által felhevített légkörben elvégzett kutatása szerint amúgy a megkérdezettek 37 százaléka vélelmez csalást, míg jóval többen vannak a másként gondolkodók: 48 százalék szerint minden rendben volt.

A vesztesek véleménye, a győztesek igazsága.

Úgyhogy el kell keserítsem a vörösben virító DK-dívát.

Hazudhatnak reggel, éjjel meg este: mi vagyunk a (csendes) többség.

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51949/pics/lead_800x600.jpg
csalás,Demokratikus Koalíció,DK,Gyurcsány Ferenc,Vadai Ágnes,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-02 18:52:51
Mi meg egyöntetűen abban kételkedünk, hogy ezek - mindannyian - normálisak.
Nyilván azért, mert nyomós okunk van rá !!!!
Válaszolok
kata 2018-05-01 21:00:45
Ez a bazári ripacs még soha semmiért nem vállalt felelősséget.Úgy hisztériázik mint egy hülyegyerek,hívei pedig
mantrázzák ájulásig vezérük szavait,amit mellesleg el is hisznek.Nem tudom miből gondolja,ha véletlenül új választások lennének ők ott labdába rughatnának.Nem volt elég ez az óriási zakó?Még egyet szeretnének?
Vadairól mindig egy pitbull jut eszembe,valamire ráharap,és nem bírja elengedni.Egyébként szerintem teljesen
bele van zúgva gyurcsányba,úgy néz rá azzal a kifolyó szemével mint a napra.
Válaszolok
Csaba 2018-05-01 10:09:53
Sajnálatos, hogy a mi választási törvényünk nem ismeri a hamis vád vagy a rágalmazás fogalmát és ennek a büntetőjogi következményeit. A DK ugyanis több mint 50 000 embert , azokat, akik részt vettek a választások lebonyolításában (köztük a saját delegáltjaikat is) vádol meg csalással, tudatos hamitással (nem tévedéssel!). Feltételezem, hogy ezt nem tennék, ha a hamis vádaskodást ilyen esetekben pl. a megszerzett mandátumok bizonyos hányadának elvesztésével, vagy jelentős pénzbírsággal büntetné a törvény. Csaba
Válaszolok
Béla 2018-05-01 09:24:25
Nekik csak (sajátosan) az a demokratikus, ami mellettük áll! :D
Válaszolok
Béla 2018-05-01 09:22:36
Ilyen az ő AntiDemokráciájuk!
Nem véletlen, hogy a nevük is aDK, ami annyit tesz mint
antiDemokratikusKoalíció !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?