Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Vágónak elege lett a gyurcsányozásból


A korábbi kvízmester kifakadt, kőkemény kritikus üzenetet küldött a kormányellenes sivalkodóknak: szálljanak le a magas lóról a DK elnökéről, és söprögessenek a saját portájukon.

Az április 8-i csúfos ellenzéki bukta, a baloldal (legalábbis vidéki) megsemmisülése felerősítette az érintett pártokon belüli hisztit, és a ballibsi értelmiséget is agyvérzés közeli állapotba taszajtotta. Még cuki-Vona és néppártodása sem volt elég az egyharmad meghaladásához, és az újabb négy Orbán-esztendő beköszöntét a vesztesek egyelőre nehezen tudják megemészteni. A radikálisabbja tüntiről tüntire határozza meg magát, és máris kordont bontana, vagy pajzsra emelné Hódmezővásárhely még sehol, semmit sem bizonyító, ideológiamentesen mindenkit (azaz senkit sem) képviselő polgiját, a tengerentúli kalandról hazatérve városházát foglaló, de máris országos lázálmokat kergető MZP-t.

A vert seregekben csúcsra jár a Gyurcsány-gyalázás, az őszödi elnök hibáztatása is. Ebben számos ballibsi megmondóember mellett a materialista keresztény, jobbközép konzervatív Messiás-mágus MZP is élen jár.

A DK média munkacsoportjának vezetőjénél most már betelt a pohár. (Fa)Vágó Istvánnak elege lett belőle, hogy

„érettségizett(!) emberek képesek még mindig önfeledten hajtogatni, hogy addig lesz Orbán, amíg Gyurcsány is van”.

Közösségi oldalán küldte el melegebb éghajlatra azokat, akik politikai semmittevésből és elvtelenségből akartak várat építeni, de még a homokvárhoz is kevésnek bizonyult a muníció.

„Tényleg, annyira jó, hogy a választókat kizárólag Gyurcsány személye akadályozta meg abban, hogy a Fidesz helyett a Jobbikra, az MSZP-re, az LMP-re, a Momentumra vagy az Együttre szavazzanak. Bemegy a választó a fülkébe, megnézi a szavazólapot és felkiált: Hubazmeg! Gyurcsány vezeti a DK listáját? Na, akkor nem is szavazok az LMP-re!”

– idéz egy igencsak találó posztot a szórakoztató szkeptikus.

No, igen,

a felelősség fekáliájának kenegetésében lassan egy évtized óta megbízhatóan hozza az akadémiai doktori szinten a honi ellenzék.

Az egyszeri elégedetlen választó csak kapkodja a fejét, hogy a közepesen száraz pogácsára és a langyos viszkire vagy a gúnyosan árul(kod)ó vigyorra és a pofán baszásra adja-e értékes voksát.

Nem árulunk zsákbamacskát: az egyik tizenkilenc, míg a másik pontosan egy híján húsz.

A szivárványos pakliban pedig nyoma sincs alsónak...

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51867/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,DK,ellenzék,Gyurcsány Ferenc,lmp,Márki-Zay Péter,Vágó István,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-03 22:04:29
Nekünk meg ebből a Vágóból lett már elegünk, de nagyon, és végérvényesen !!!
Válaszolok
librikus 2018-04-28 15:21:14
Az extrém liberális kisebbségnek, amely ma a világot kormányozza mindenki szélsőséges aki tőlük csak egy fél lépéssel is jobbra lép: az populista – vagyis, hát, nem valami jóravaló polgár. Aki még a Fideszen is túl merészkedik az, náci vagy fasiszta attól függően, hogy az ávós nagypapa, vagy pártnacsalnyik csemetéje az amerikai láimjúzinre kapaszkodott fel – akkor nácizik, vagy a baloldalon maradt – akkor fasisztázik.
Bizony, ameddig Gyurcsány és a liberálisok lesznek, addig Orbán Viktor is lesz!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?