Blogolj!

Ha egyszer Kovács László kinyitja a száját...


A legszebb öröm a káröröm jeligével páros lábbal szállt bele a pártba. Mindenesetre máris retteghet a Fidesz, mert Kovács elvtársnak megvan a receptje az MSZP megújítására.

Jó az öreg a háznál – gondolhatja Kovács László egykori külügyminiszter, aki a Magyar Szocialista Párt (béke poraira!) hullagyalázásának legújabb fejezetével rukkolt elő péntek este az ATV-n. Egyenes beszéd! Mármint nem rejtette véka alá, hogy tort ül a tehetségtelenség, vagyis amióta őt és (kor/elv)társait kiebrudalták a vezetéséből, azóta visszafordíthatatlan a lejtmenet.

Hacsak – hacsak!

Az egykori elnök azt ígéri, a zsinórban harmadik méretes választási zakó után küszöbön álló tisztújító kongresszuson „kinyitja a száját”, és elrebegi az Internacionálén és a (zsurki) vodkán szakosodott balbagázsnak, mi fán teremnek a kudarckavalkád okai.

Kovács László előkészítette a hosszú késeket, hogy politikai értelemben hátba szúrja mindazokat, akik előbb Brüsszelbe, majd 2012 és 2014 után nyugdíjba küldték. Magabiztossá teszi, hogy kis híján a Parlamenten kívülre férgesítette a Maszopot a vezéráldozatokat követelő fiatalítást. Készülhet tehát Sebaj-Tóbiás, Mesterházy-Zorro, Molnár I., Molnár II., Hiller-Haver és mindenki, aki vétkesen közt néma, hiszen az MSZMP-múmiának viszket a tenyere, ezért borítja a bilit.

– A választási kampányt a megnyert vagy elvszett választás másnapján kell kezdeni, nem az utolsó két hónapban. Olyan vezetése kell legyen egy pártnak, ahol olyan emberek vannak, akiknek felkészültsége, tehetséges és tudása, szakpolitikai ismeretanyaga alkalmas arra, hogy kormányra kerülve miniszterek legyenek, vagy ellenzékben érdemben tudjanak vitázni egy miniszterrel.
– Nem lát ilyeneket a pártban?
– Az a lényeg, hogy a választók mit látnak...

Sokatmondó párbeszéd, így, kis p-vel, hiszen a szocik áporodott szagú forradalmárja alighanem Karácsonyt sem sírja majd vissza a kánikulaidőben forró hangulatúnak ígérkező szeánszon.

Tehetség, tapasztalat, tudás, tisztesség és teljesítmény. Ezt várja el „hősünk” attól, aki legény (netán leány) akar lenni a gáton.

Hogy Kovács Lászlóban mennyi van (volt) meg ezek közül a képességek, tulajdonságok közül, azt az olvasók fantáziájára bízom. Merjenek nyugodtan kicsik lenni!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51871/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,Kovács László,MSZMP,MSZP,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-19 19:21:42
Kovács - merjünk kicsik lenni - efftárs a partvonalon kívülről ontja a marhaságait, ha kell, akkor akár a saját pártjára is.
Üzenem neki, meg a többi csőagyú kommunistának:
• Kazinczy szavaival: >>>>>> „Jót s jól! Ebben áll a nagy titok.” <<<<<<<
Aztán még valami:
• Nem felejtünk, száz év után sem. Az erdélyi költő, Reményik Sándor írta:

„Mindent felírunk: a gúnyszót, a szitkot, és hordozzuk, mint fájó, büszke titkot.
Mindent felírunk: az elorzott kincset, a szöget, a tövist, a börtönt, bilincset.
Minden felírunk: sebet, lelkit, testit, a szégyen bélyegét, mely rajt’ vereslik.
Mindent felírunk: a keservek kelyhét, és lobogóink tiprott, tépett selymét.”
Fel, bizony !!!!!
Válaszolok
librikus 2018-04-29 10:19:43
Az MSZP-Szadesz kettes a csillagváltás óta több periódusban is helyrehozhatatlanul lejáratta magát. A zemberek pedig rájöttek: A globalizálók ellenzéke a jobb oldalon áll. Most ne a korrumpált Vonára gondoljunk!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?