Blogolj!

Angela Merkel és a zsidók jogai


Nem könnyű, sőt nehéz a helyzete a németországi zsidóknak… Kipában mindenképpen.

Nem olyan rég két kipát viselő zsidó fiatalemberre támadt rá egy szír bevándorlók, akit zavart ez a viselet. Kell-e mondani, hogy a zsidókra nagyon ügyelő, rájuk nagyon vigyázó németeknél – érthetően – ki is tört a gyalázat. Az erőszakot demonstráció követte: Berlinben és több német városban kipával a fejükön vonultak utcára az emberek. 

És közben várták, hogy Angela Merkel kancellár, majd jól elítéli a vallási alapokon nyugvó támadást, amely újra bizonyítja, nem feltétlenül békés szándékkal érkeztek a migránsok Európába és nem is akarnak beilleszkedni a társadalomba. Nem fogadják el a normákat, nem veszik át az itteni szokásokat. A sajátjaikat akarják meghonosítani, s aki ezzel szembe megy, azt minimum alaposan elverik. A német politikus ugyanakkor csak semmitmondó frázisokat mondott arról, hogy ez így nem mehet tovább, ezt nem szabad megengedni, ez új rasszizmus, stb… 

Eközben Josef Schuster, Németországi Zsidók Központi Tanácsának (ZdJ) elnöke, a Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiatársaság Radioeins nevű rádiójában sugárzott interjúban felidézte, hogy már 2015 elején figyelmeztetett arra, hogy meg kell fontolni a kipaviselést a német nagyvárosok jelentős arab muzulmán lakossággal rendelkező negyedeiben.

Vagyis a németek feladják… Nem állnak bele, nem vágnak vissza. Elesnek. A zsidó kisebbséget, annak jogait Angela Merkel nem védi meg a bevándorlókkal szemben. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51856/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ernest 2018-04-28 13:09:59
A liberálisok, terelik a német birkanyájat a vágóhídra, a Muszlimok pedig sorban elvágják a torkukat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?