Blogolj!

Így trükközik az adóval Juhász Péter? Megdöbbentő levelezés!


Juhász Péter pénzt gyűjt, hogy ki tudja fizetni a senkit sem érdeklő pártjának jelentős tartozását. A pártvezér korábban szembekerült már a NAV-val és úgy tűnik a vér nem válik vízzé.

Tulajdonképpen adománygyűjtő roadsohw-nak tekinti a mindenki ellenes tüntetéseket Juhász Péter, aki a megmozdulásokon kalapozott össze 100 milliónál is nagyobb összeget. Ezek egy része után elvileg ugye adót kellene fizetnie az Együttnek, vagy akár magának Juhász Péternek is, de a pártelnök ügyes! Ki akarja cselezni az adóhatóságot. Legalábbis erre enged következtetni az a levelezés, amit egy olvasónk küldött el nekünk. 

Szóval így. Ha 150 ezernél kisebb az adomány, akkor az adómentes. Ha a 300 ezres támogatás három darabban jön akkor nem kell utána adózni. Na, de kinek nem kell? A levelezés folytatása: 

Ezek ugye privát bankszámlák, vagyis annak kellene adót fizetnie, aki a pénzt kapja, adott esetben Juhász Péternek. De ő ugye külön szól, hogy 150 ezer alatt nem kell adót fizetni, vagyis ha igaz, akkor csalásra buzdítja a támogatóit. És Juhász rendes. Segít az érdeklődőnek, hogy miként lehet ezt okosban megoldani. 

Ennyi. Trükkök, csalások, ügyeskedések… Így gyűjtenek pénzt és ha igaz, akkor vesznek el a közösből. Együtt… 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51828/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Béla 2018-04-27 22:44:24
Még majd a Gyuribácsi kihúzza, mert az adót is kifizeti utána, de aztán készüljön Juhász Péter, mert mint szokta volt mondani Gyuribá "most számíthatsz rám, de ...aztán majd egyszer mi is kérünk valamit..." :D
Válaszolok
Ernest 2018-04-27 18:01:00
Mekkora balfasz! Észre sem vette hogy csőbe húzták! Még 35 borítékban! :D :D
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?