Blogolj!

Így manipulál Márki-Zay Péter


Márki-Zay Péter szereti a saját igazát harsogni. Leginkább országosan, de amikor néha ideiglenesen a hivatalában tartozik, akkor lokálisan is.

Most éppen a reprezentációs költségekkel jött elő. Kivette a könyvelésből a régi számlákat és melléjük tette az újakat, ezeket meg is mutatta a világnak. Emlékeznek még Rodolfo, a bűvész örökbecsű mondatára?

A kezemet figyeljék, mert csalok!

Nagyon figyeljük Márki-Zay Péter kezét. Az első nyilvánosságra hozott számla összege, 21.918 ezer forint és 240 napnyi teljesítés szerepel benne, a második 19.120 ezer és 152 napnyi teljesítést foglal magában, a harmadik pedig 7.182 ezer és 87 napra terjed ki a teljesítés. Mivel Márki-Zay Péter olyan számlákat posztolt mellé a műkedvelésének időszakából, amelyek csak egy-egy napot érintenek, nézzük mit is jelentenek ezek az adatok egy-egy napra visszaosztva. Az első esetében 91 ezer, a másodikban 125 ezer, a harmadikban pedig 82 ezer forint a napi költési átlag. Márki-Zay, az általa nyilvánosságra hozott számlák szerint naponta 111 ezret költ reprezentálásra. Vagyis átlagosan jóval többet, mint az azt megelőző időszakban, hiszen a felsoroltak napi átlaga csak 100 ezer forint. 

Kicsit tán bonyolultnak tűnik a fenti matek. És akkor azt még bele sem vettük, hogy a Márki-Zay által elénk citált időszakban a város vendége volt Orbán Viktor miniszterelnök, akit azért nem illik – még, ha a kormányfőt nem is zavarná –, egy pohár vízzel és egy pogácsával megkínálni. MZP meg mostanában maximum a tanácsadóit látja vendégül, de ahhoz képes meg elég magas a költés. Persze az eredeti milliós számok és a 111 ezer között ránézésre nagy a különbség. De, ha visszaosztjuk…

Mindenesetre figyeljük Márki-Zay Péter kezét. Az a biztos!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51743/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-25 10:22:41
A cikkíró felhívja a figyelmet, miszerint figyeljük a "nagy varázsló" kezét. Egyetértek, azzal a kiterjesztéssel, hogy:
1./ Figyeljük (figyeljék, különösen a vásárhelyiek) ennek a senkiházi pojácának minden lépését !!!
2./ Ám mindenekelőtt figyeljük meg a ennek a zavarosban halászó "függetlennek" az arcát !!!!
Ez a révedő, kifejezéstelen, semmitmondó arckép mindent elárul erről a szerencselovagról.
Válaszolok
Emőke 2018-04-25 08:34:40
Gyorsan eltanulta ( ha csak nem ismerte már) a sumákolást, csalást Botkától. NAGYON PURITÁN EMBER!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?