Blogolj!

Erőszakos LMP-s rádiójáték


Régebben mindenki a rádió előtt ülve várta a Szabó család legújabb epizódját. Most az LMP-sek felélesztették ezt a régóta hiányzó műsort. Természetesen a maguk módján.

A Szabó család hajdani szereplőinek java része már sajnos nem él, és maga a műfaj, a rádiós szappanopera sem létezik már. De napjainkban is hódít a retro, a Lehet Más a Politika jeles képviselői pedig belecsaptak a lecsóba és feltámasztották a stílust. 

Bunyó Karácsonyig - avagy az LMP veszíteni sem tud szépen

Sallai R. Benedek és Hadházy Ákos ölre mentek, rendőrt és mentőt kellett hívni. A szemünk előtt semmisíti meg magát az LMP. Az úgy kezdődött, hogy visszaütött... Alighanem ezzel a klasszikus vallomással jellemezhetjük a legjobban azt, ami a választáson totális vereséget szenvedő, a Parlamentbe éppen becsusszanó LMP-n berkein belül történik éppen.

Azt ugye tudjuk, hogy Sallai Róbert Benedek, leköszönő LMP-s országgyűlési képviselő egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán megpróbálta megütni Hadházy Ákost, a párt országgyűlési képviselőjét és volt társelnökét. Végül székestül felborította, majd Sallai a nyaka közé kapta a lábát és bátran elrohant.

Most pedig az Index hozta nyilvánosságra a kiszivárgott hangfelvételt erről a meghallgatásról, és minden betűje gyöngyszem. Az az átélés, az őszinte érzelmek, a hanghatások, mind a rádiózás hőskorát idézik. Igazi profik. Hallgassák csak.


Most már csak a címét kell kitalálni a műsornak. A Szabó család mintájára az "LMP család" nem hangzik rosszul, de versenyben van még "Az ördög jobb és bal keze" is. Ha minden alkalommal ennyire mozgalmas lesz az új „Szabó család”, akkor érdemes lesz minden epizódját figyelemmel kísérni.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51765/pics/lead_800x600.jpg
Hadházy Ákos,lmp,Sallai R. Benedek
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-26 12:54:59
Hála az égnek recseg, ropog már régóta ez az úgynevezett balliberális tákolmány, a megannyi tehetségtelen, ötlettelen pártvezetőknek köszönhetően.
Nem kell már sok idő, és közülük jó néhány pártocska végleg össze is fog omlani, mint a homokvár, maga alá temetve egykori vezetőit.
Válaszolok
Leviathan 2018-04-26 07:44:02
A rádiójáték címe: Az őstulok és a görény..Állati hangjáték!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?