Blogolj!

Ne sértegessük a Kennedyket!


Előfordult már Önökkel, hogy olvastak valamit, és nem tudták eldönteni, hogy ez most komolyan gondolja a szerző, vagy valami gigantikus viccnek szánja? Én most így jártam.

A Haza nevezetű blogon megjelent egy írás, „Márki-Zay, a magyar Kennedy” címmel. Mekkora kattintásvadász cím! Először azt hittem kiderült, hogy valami családi kapcsolat van a híres amerikai família, valamint Hódmezővásárhely és Gyula fenegyereke között. De felrémlett előttem MZP fizimiskája, megszólalásai, és rájöttem, a gének nem hazudnak.

Kiköpött Kennedy. Egy jól megrágott és kiköpött Kennedy

Így még kíváncsibban kezdtem bele az olvasásba. Ez tutira valami groteszk politikai írás lesz. (Alapvetően nem is tévedtem nagyot.) Mert ilyeneket olvashatunk benne. Most idézni fogok, mert klasszikusokat csak pontosan!

Ő az a magyar politikus, aki legyőzheti Orbánt. Április 21. óta ugyanis nem a Fidesz konglomerátuma áll szemben a megosztott ellenzékkel, hanem Orbán Viktor személyes ellenfelet kapott Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester személyében. Úgy, ahogy annak idején John F. Kennedy lépett az Egyesült Államokban a nyolc éven át, (a maximális) két elnöki periódust betöltő, Dwight D. Eisenhower helyébe.

Mivaaaaaan? Hűha. Azért ez több mint merész párhuzam. De itt nem áll meg, és folytatja.

Hát, ha Márki-Zayt figyeljük akkor sok mindenben emlékeztet az amerikai elnökre. Kennedy korú (45 éves), katolikus, konzervatív jobboldali családból származik. Jó képű, jól beszél. (Egyelőre maga a beszéd jobb, mint az előadása. Meg kell tanulnia úgy szónokolni, hogy nem olvas). Karizmája van. Alkalmas a női szavazatok begyűjtésére.

Na persze. Akkor viszont Dopeman a magyar Justin Timberlake, Alföldi Róbert hazánk Sir Anthony Hopkinsa, Farkasházy Tivadar kiköpött Jimmy Kimmel, és Czeglédy Csaba pedig a mi kalkuttai Teréz Anyánk.

Jó képű? Akkor az ország férfilakosságának 90%-a az. Jól beszél? Az lehet, csak túl sokat és hülyeségeket. Karizmája van?! A bicepszében maximum. Hiszen ott van a kar izma.

 

Nekünk is van már JFK-énk. MZP-nek hívják. Remélhetőleg nálunk nem fenyegeti az amerikai elnök sorsa. De nálunk is elérheti a karakter-gyilkosság.

Karakter-gyilkosság? Ugyan, arra nem lesz szükség. Maximum a karakter-öngyilkosság jöhet szóba MZP esetében. Mert abban viszont nagyon jó.

Zárszóként. A Dead Kennedys egy durva jó punkegyüttes volt. Szóval küldeném a Dead Kennedystől a „Too Drunk to Fuck” című számot, MZP-nek, a 8/b-nek és mindenkinek, aki szereti.

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51719/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Kocsis 2018-04-25 12:26:57
Sokkal inkább Habsburg Gyurikára hasonlít.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-25 11:18:40
Bocsánat, az előbb kifelejtettem, hogy Márki testi-lelki jó barátja, segítője és legfőbb támasza, Botka is egy darabig elhitte (elhitette saját magával), hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr méltó kihívója lesz.
Tudjuk mi lett a vége >>>>> mára már kisült a totális "vörös szegfűs" bukta !!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-25 11:12:32
"Ő az a politikus, aki legyőzheti Orbánt."
Mindenekelőtt tisztázzuk, hogy ez a kerge-birka nem politikus, hanem egy "gyütt-mönt !!!
Másodszor pedig, aki az idézett mondatot leírta, az meg nem normális.
Válaszolok
kata 2018-04-24 20:53:19
Ennek karizmája? A női szavazatok begyűjtője? Ez egy fejhangon sipítozó majom,aki elhitte magáról,hogy ő lesz
a kihívója Orbán Viktornak / csak azt szeretném tudni ki sugallta neki /, és azóta úgy viselkedik mint egy messiás.
Nem tudom ki húzta elő a kalapból ezt a degeneráltat,de legalább annyi hasznunk van belőle,hogy már nem
csak gyurcsányon lehet röhögni,hanem ezen a majmon is.Remélem nem húzza ki a jövő évi választásokig,és a
város lakói elzavarják -Bayer Zsolttal élve - az anyja keservébe!
Válaszolok
librikus 2018-04-24 16:03:42
Nem hittem volna, hogy liberálisék a Jobbik majd egész elnökségét korrumpálni bírják. Valószínű úgy fog a Jobbik a következő választáson eltűnni mint a valaha a kormányzást éveken át kierőszakoló SZDSZ. Márki Zay pedig MSZP-s elődeit követi a sülyesztőbe.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?