Blogolj!

Tónust váltottak a tüntetés felszólalói?


Nagyon komolyan kell venni a mindenki ellenes tüntetést. Mese nincs! Olyan dolgokat fogalmaztak meg, hogy nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni ezt az egészet.

Most azt hagyjuk, hogy Márki-Zay Péter fényesre nyalta a saját ülepét az igencsak hosszú beszédében. Intézzük el annyival az egészet, hogy jelentsük ki: soha, de soha nem lesz Márki-Zay Péter Magyarország miniszterelnöke. Ha mégis, akkor abban a pillanatban megszűnik a Kárpát-medence 93 ezer négyzetkilométere országnak lenni. Vagy magyarnak… De valami mindenképpen sérül. 

Annyira mindenképpen érdemes szót vesztegetni a hódmezővásárhelyi műkedvelőre és felszólaló társaira, hogy némileg tónust váltottak. Kicsit agresszívebbek lettek a fordulatok. "Ti vagytok többen!" vagy éppen az, hogy "Ennyi embernek nem kell félnie!" esetleg azt, hogy a "A változás az utcán kezdődik!" – hallhattuk. Ezek veszélyes szavak. Ezekben eldugták az agressziót. Nem is olyan nagyon. Ez már pszichológia, ez azt sugallja, hogy ennyi embernek mindent lehet. Akár még… Hagyjuk is. 

Nézzük az eszmei mondanivalót, amit egy kép foglal össze. Az illető nem szexel fideszessel. Sebaj… Egyrészt nem tudja mit veszít, másrészt azért azt lássuk be, hogy maga a szerelmeskedés pártsemleges kellene legyen. Bár az is tény, hogy ha az ember nem azonos értékrendet képvisel, akkor nehéz magát elbeszélgetni, eludvarolni az ágyig. 

Tekintsük ezt is a tónusváltás részének. De ez a legkevesebb. Maximum marad a fiatalembernek a majomcsapda. 

7
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51600/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-23 21:49:32
Hülyegyerek !
Nincs is arra igény, hogy veled bárki szexeljen.
Egyébként meg próbálkozzál a jó, édes nénikéddel. Hátha bejön !!!!
Válaszolok
kata 2018-04-22 16:53:51
Hú micsoda veszteség! Ha magam maradnék a földön ezzel a daliával,akkor inkább önként lemondanék a testi
örömökről.Egyébként annyira röhejes az önelégült képe,amikor azt hiszi,hogy most olyat mondott / írt /,
amitől mindenki hanyatt vágja magát.
Válaszolok
Jozsef válasza: Miklós bejegyzésére 2018-04-22 12:54:57
:))
Válaszolok
Jozsef válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2018-04-22 12:54:00
Jooo....! :))
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-22 12:37:57
És majdnem megfeledkeztem arról , hogy S A N C I É K N Á L lehet még jelentkezni egy jó kiadós suvickos banzájra !! Siess !!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-22 12:34:13
Én meg azt üzenem ezeknek a szellemileg retardált gyászhuszároknak, hogy mi még nem is voltunk ott az utcán, nem voltunk kint a téren.....ne hogy beszarjanak a bátorságuktól, ha meglátnak !!? Ez a D egenerált K retén csöves idióta --a reiszolás nagymestere !!-- ajánlkozó menjen a susnyás, csalitos , rekettyés fák közé , ott biztosan talál magának megfelelő gender kocsogot !! A képen látható szépségek közül válogathat, hiszen csak hajszállal csúfabb mint ezek a majmok !!!! Hahaha , bruhaha..........
Válaszolok
Miklós 2018-04-22 12:25:25
Valószínüleg fideszes nővel sem...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?