Blogolj!

Listáztuk Farkasházy Tivadart, a gyűlölet karmesterét


A humor sohasem volt nagyágyújából sótlan méregzsák lett. Az ön- és közveszélyes Szadesz-Teddyt listázva képet alkothatunk róla, milyen (nem) lesz a 21. századi ultraeuropéer magyar(talan) liberál(köz)társaság.

Farkasházy Tivadarnak tele lett a Hócipője. A fingszagú Heti Fallosz elfeledett ikonja, a humor sohasem volt nagyágyúja sótlan méregzsákként készül szétpukkadni a zsinórban harmadik politikai csőd árnyékában. Féktelen Orbán-gyűlöletében az újabb kétharmad-békát már képtelen lenyelni, úgyhogy április 8-a óta folyvást öklendezik.

Most éppen felbüfögött 48 pontot, amit a Fidesz Pokolra küldésének minimálprogramjaként álmodott meg egy, a saját bevallása szerint is álmatlan éjszakán. Még ha valóban nincs benne semmi logika, csupán (ötlettelen) ötletbörze az egész, mégis érdemes átnyálazni, hiszen tökéletes látlelet arról, milyennek képzelik a felsőbbrendű urbánusék, avagy a szabados áldemokraták 21. századi kozmopolita, ultraeuropéer magyar(talan) liberál(köz)társaságot. Avagy hogyan gyűlölködnek a gyűlölködés ellen küzdők, hogyan rekesztenek ki a kirekesztés kirekesztői, a tolerálhatatlan intoleránsok.

Szóval listáztuk Farkasházyt – best of 48 pont.

KÉNE EGYETLEN MOZGALOM
– Amely nem kirekeszt, hanem mindenkit befogad, akik tenni akarnak azért, hogy ez a banda eltűnjön.

– A Fidesz háborúzik, nem mi kezdtük, de...

– Ne alakíts új pártot, foglalj el egy meglévőt, olvassz bele egy másikat, mint a nagyvállalkozók.

– Ha nem fogsz össze, téged fognak össze.

– Jövő ősszel visszafoglalhatjuk Orbán fővárosát.

– Semmilyen módszert ne vessél el, egy galád hatalommal van dolgod, ne hősi halott legyél, már átvitt értelemben, hanem olykor akár megalkuvó, hátráló, kényszerű kompromisszumokat kötő majdani győztes.

– Ne gratulálj a győztesnek egy előre elcsalt választáshoz, ne ülj le vitázni Bayerrel, Bencsikkel, Schmidt Máriával, minek.

– Bármelyik kocsma többet ér, mint Kiszelly Zoltánnal és Mráz Ágoston Sámuellel vitázni.

– Sosem a nép hibás, de azért borban is akadnak rossz évjáratok.

– Ha elcsüggedsz, vedd elő Kósa, Tállai, Mészáros, Budai Gyula vagy Németh Szilárd fényképét, máris Einsteinnek fogod érezni magadat.

– Nem igaz, hogy a választó nem tehet semmiről, hogy a bunkóságot, az ostobaságot, a kérkedő műveletlenséget nem kell szóvá tenni, az álhíreket se kell beszopni.

– Orbánnak azt se hidd el, hogy hívják. Ne csüggedj, ennyiszer nem lehet mázlija, mint a migránsokkal, az uniós pénzekkel.

– Az összefogás időleges, amíg a lopott pénz jó része előkerül, s Orbánnak annyi. Utána nem Elba, Szent Ilona...

Ehhez nem is nagyon lehet mit hozzátenni. Talán csak egyetlen, 49. pontot, ami egyúttal az uszítás i-jére is feltenné a képzeletbeli pontot. A szárszói raccspartis elvbarátja, Kornis Mihály anno borotvaélesen fogalmazta ezt meg:

„mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket”.

Rendben is van, akkor ehhez tartjuk magunkat.

Ha jól tévedtünk és jól értelmezünk: a bosszúszomjas flaszterliberális banda semmilyen módszert nem vet el. Vigyázó szemeiteket ennek szellemében Farkasházyékra: a gyűlölet nagyágyúira vessétek!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51575/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,ellenzék,Farkasházy Tivadar,fidesz,gyűlölet,liberális,liberalizmus,Orbán Viktor,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-22 11:07:09
Teddykém !
Soha nem voltál a humor "nagyágyúja", de amit összehordtál, az már csupán egyetlen mondattal jellemezhető:
Nevetséges, és egyben rendkívüli mértékben szánalmas ez az erőlködés.
Vedd már észre, hogy az égvilágon senki nem kíváncsi a hülye, raccsolós mocskolódásodra.
Az évek során már begyepesedett agyú, senkinek sem kellő, lejárt lemezzé váltál, mindamellett, hogy sosem voltál "platinalemez várományos" !!!
Némi képzavarral úgy is mondhatnám, hogy: A SAVANYÚ UBORKA ESETE TÓTH MARIVAL !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-21 13:09:33
Fajkaszházi /.fischer../ te mocskos, rohadék uszító, lázító, felfordulást.-és anarchiát keltő csumafaszú bagolyköpet !! A Földön téged útálunk, lehányunk a legjobban, olyannyira, hogy a ti gyűlöletek ahhoz képest csak gyengéd simogatás !!! A legocsmányabb úton álló stílusú ugatásaid , böfögéseid itt szűnjenek meg irántunk és Magyarország miniszterelnöke ellen , mert ha még egyszer a szádra mersz venni bennünket, akkor azt a büdös, szar szagú, húgy szagú , görény pofádat kicsipkézzük, mint a hiénák teszik prédáikkal szemben !! Magyarországon még ekkora nagy szarrakás nem bűzlött az utóbbibbi években , következmények nélkül !!! Nem fogsz elkolbászolni, te tetű csatornapatkány !!!!!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-21 12:50:15
.."Igaz, hogy szejetem a focit, de velem beszélgetni olyan, mint galambbal sakkozni!..kijáj üti a pajasztot! O V üti Fajkasházit!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?