Blogolj!

A 2 millió 824 ezer 206 Biszku Béla országa lennénk? – szavazás


Műkedvelő. Talán ez a legtalálóbb szó Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterre. Nos ő volt, az aki a kampányban Biszku Bélához hasonlította a Fidesz szavazóit.

Fotó: hvg.hu

Nézzük először is azt, hogy ki volt Biszku Béla. Az egykori kommunista belügyminiszter nevéhez fűződik az 1956-os forradalom utáni megtorlások levezénylése, vagyis számtalan ártatlanul elítélt ember halála. Vagyis a nemrég elhunyt egykori politikus, a legmocskosabb pártállami rendszer egyik vezetője volt. 

Hozzá hasonlította a Fidesz szavazóit Márki-Zay Péter a kampányban, amikor előbb április 4-én (már a dátum is csodás) Pécsen a következőket mondta: 

A jelenlegi rendszer emberei "Biszku Bélaként fognak köztünk élni.

Aztán eljött április 7. és a korteskedés finise. Az ellenzék üdvöskéje Gödöllőn szólalt fel, emígyen: 

Emellé a rendszer mögé roppant kellemetlen dolog ma odaállni. Azok, akik mégis úgy döntenek, hogy ennek a korrupt rendszernek a kiszolgálói, azok ma azzal kell számoljanak, hogy az ő gyermekeik és unokáik lehajtott fejjel fognak menni az utcán. Ezek az emberek Biszku Bélaként fognak közöttünk élni.

A 2 millió 824 ezer 206 Biszku Béla országa lennénk? Egy is sok volt ebből a mocsokból… Ugyanakkor a Fidesz-KDNP lista mögé éppen ennyien álltak oda.

Önnek mi a véleménye a műkedvelő kijelentésével kapcsolatban? 

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz szavazói Biszku Bélaként kell köztünk járjanak. Ön szerint?

Szavazok
3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51380/pics/lead_800x600.jpeg

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Marianna 2018-04-22 09:48:45
A gödöllői felszólalásából idézett első mondatában : " ....mellé ..... mögé ..... oda...". Ezt egy gondolatról mondja el. Mit is akar? (A hatalmon kívül.)
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-17 21:45:38
Ez a Márki (takarodj márki !!!) eddig sem volt a toppon, de mára már teljesen megzavarodott.
Nincs ennek elfoglaltsága a hivatalban ?! Talán azzal kéne foglalkoznia, ami a dolga.
Válaszolok
Emőke 2018-04-17 18:00:33
Ez az aljas ék minél előbb tünjön a tudatlanság a. Már eddig is nagy károkat okozott.úgy is mondhatnám, semmi jót nem csinált!!!!!! És azt is gyűlölettel, uszítással!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?