Blogolj!

LMP-bunyó III.: felrúgott focisták, primadonnák, álszent manipulátorok


A képviselőségtől búcsúzó Sallai R. Benedek bemutatja a széles közönségnek, Szél Bernadett és Hadházy Ákos szerint hogy lehet más a (fillérekért kiárusított) politika. LMP-s nagyleleplezés százezres fodrászszámlákról, közpénzből létrehozott ruhatárról és Ungár Peti eltussolt zaklatási botrányáról.

Társelnökök egymás közt - ezt jól megcsinálták...

„Ha én egyszer kinyitom a számat”

– gondolhatta Sallai Róbert Benedek, az LMP országos elnökségének titkára. A képviselőségtől búcsúzó politikus

az ökopárt hétvégi önmegsemmisítő akciójának harmadik felvonásában borította a bilit,

és bemutatta, hogy amit az új honatya, Csárdi Antal a HVG-ben friss és harsogó magyar zöldalmának nevezett, nem más, mint kukacos, bűzölgő, rohadt gyümölcs.

Szombaton megírtuk, sajtóhírek szerint Sallai egy a szocik javára a pártvezetés engedélye nélkül visszalépett jelölt fegyelmi tárgyalásán különbözött össze Hadházy Ákos lemondott társelnökkel.

Bunyó Karácsonyig - avagy az LMP veszíteni sem tud szépen

Sallai R. Benedek és Hadházy Ákos ölre mentek, rendőrt és mentőt kellett hívni. A szemünk előtt semmisíti meg magát az LMP. Az úgy kezdődött, hogy visszaütött... Alighanem ezzel a klasszikus vallomással jellemezhetjük a legjobban azt, ami a választáson totális vereséget szenvedő, a Parlamentbe éppen becsusszanó LMP-n berkein belül történik éppen.

A bunyó nem tartott Karácsonyig, és hogy szálltak-e a pofonok a Szélben, vagy csak a nekirontás lendületétől dülöngéltek a székek, azt csak egy jó kis házimozi mutathatná be, melynek felbukkanására remélhetőleg nem sokáig kell várnunk. Hiszen mi, választók mindannyian szeretnénk látni, hogyan (nem) lehet más a politika.

Vád vádat követett, az egyik hír Hadházy agyrázkódásáról szólt, a következő arról, hogy csak haknizik a hazug, végül a párt bukott miniszterelnök-jelölt elnök asszonya azonnali távozásra szólította fel Sallait. Neki persze nem kellett kétszer mondani, hiszen már egy éve bejelentette, elege van az egész posványos mocsárból.

LMP-bunyó II.: Sallai szerint haknizik a hazug Hadházy

Ez nem más, mint a hosszú kések éjszakája! A volt társelnök állítólag elájult a sallertől. A titkár reagált: ha kiosztotta volna azt a bizonyos nyaklevest, az érintett talán még most is pihegne, nem a médiában turnézna. Úgy tűnik, a Parlamentbe éppen beslisszant ökopárt április 14-ét választotta, hogy megülje az LMP-s hosszú kések éjszakáját.

Búcsúzóul azonban még tükröt tartott (volt) pártjának, hosszú Facebook-bejegyzésben ajánlja a választók figyelmébe, milyen a jelenlegi LMP igazi arca. Nem fosztanám meg az olvasókat attól az élvezettől, hogy ízlelgessék elemző gondolatait!

„Egy éve jelentettem be a visszavonulást, mert tudtam, hogy ezzel a képmutató, álszent, manipulátor világgal nincs dolgom. Semmi. Hadházy játssza a felrúgott focistát, majd délután már tüntetésen tetszeleg, mert mit számít neki bármi, ha szerepelhet? A politikai közéletet uralják az érték nélküli primadonnák, valós ügyeket nem képviselő exhibicionisták és jól tudom: nem tartozom közéjük, nincs köztük helyem.”

Tovább is van...

De az LMP nem így indult. Az istenemre mondom, az LMP-ben egy halom rendes ember van még mindig, akik jót akarnak az országnak és ha a felszínre utat is törnek maguknak a széldettik és hadházyk, ettől még továbbra is egy halom jó ember van ebben a közösségben. Mi tagadás: [Schiffer] András távozása óta kissé háttérbe szorítva. Mondjak le? Lépjek ki? Dehogy teszem! Fel sem merül, zárjanak ki, vagy csináljanak amit akarnak, de Hadházy Ákost nem ütöttem meg, és felháborodásom pedig jogos volt, mert hónapok óta fillérekért árulják az LMP-t és annak minden alapelvét.

... mondja még!

„Hadházy a fegyelmi eljárása elöl egy megjátszott színdarabba menekült, én meg ostoba módon segítettem neki. Dettin, akitől 'lehet más a politika' elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést – és sorolhatnám, most már profi politikusként reagál: él a lehetőséggel, hogy távozzak azonnal a közéletből, mert kezdtek kínosak lenni számára is a kérdések, amiket most véletlenül nem Hadházy kérdez, mert ő is megválogatja, hol lásson visszaéléseket. Mikor barátja, Ungár Peti szexuális zaklatási ügye kirobbant tavaly, akkor az 'össze kell zárnunk, ne engedjük a támadást' politikája volt napirenden, most persze más a menüett.”

Ezek után már meg sem lepődünk, hogy Ron Werber még a választás előtt elmenekült a tett színhelyéről. Ehhez a reménytelen ingyencirkuszhoz már ő sem adhatta a nevét.

Kár érte, kiváló ügynök volt...

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51294/pics/lead_800x600.jpg
Hadházy Ákos,lmp,Ron Werber,Sallai R. Benedek,szél bernadett,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-16 18:16:54
Még hogy ellenzéki többség !!!!
Ugyan már, miről beszélnek ezek a tehetségtelen pártvezetők, meg a Soros-csicska Gulyás-féle anarchisták ?!
Régi mondás, hogy fejétől bűzlik a hal.
Hát, az LMP-nél bűzlik is rendesen, de a többi "ellenzéki csipetcsapat" semmiben nem különbözik tőlük.
Erre a jelenségre szokták mondani, hogy szakadnak, mint a véres hurka !!!!
Válaszolok
Béla 2018-04-16 10:33:12
A jó ég mentsen meg minket az ilyen gazemberektől, talán még rosszabbak mint az MSZP, habár azt mondanánk, annál rosszabb nem lehet..

Azt hiszem bátran leszögezhetjük, hogy az LMP, MSZP, DK egykutya, hiszen részben ugyanazok az emberek találhatók meg benne, akik 2010 előtt egyetértettek Magyarország leépítésével és szétlopásával, amikor olyan hatalmas volt az állam háztartási hiány. Most épp ezek mint álcaként vizionálnak lopást az unortodox gazdaságpolitikával kapcsolatban, miközben hihetetlen gyorsan erősödik a magyar gazdaság a 2010 es MSZP-s önmgunkhoz képest!

Na de milyen "lopás" az amikor folyamatosan erősödik a gazdaság, és ezt a nemzetközi hitelminősítők is folyamatosan elismerik és már a "befektetésre ajánlott" kategóriába emelték a magyar gazdaságot !

Szerintem már mindenki rájött, hogy a baloldal azóta is folyamatosan hazudik és vagdalkozik olyan dolgokkal, amit csak némi utánajárással tudunk ellenőrizni.
Aki nem néz utána, még talán el is hiheti nekik. Ezeket az embereket tudják csak megtéveszteni. Ezért ilyen nagy a kormánypárt mostani támogatottsága is!

Na meg azt is mindenki érzi, hogy 2010 után, a FIDESZ idején már nem voltak fájdalmas megszorítások, sőt inkább kedvezmények, juttatások és lehetőségek nyíltak meg az emberek számára.

Na de a lényeg, hogy jól döntöttünk a választáson!
Mára megérett a magyar nép az ügyeinek a felelősségteljes intézésére.
Igaz, 2010 előtt a saját kárunkon tanultunk, de azóta már el tudjuk dönteni,
már tudjuk ki mit ér!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?