Blogolj!

Egy Nemzetnyi különbség a kormány és az ellenzék között

Nem, nem helyesírási hiba szerepel a címben, ugyanis a jelenlegi kormánypártok és az ellenzék között a Magyar Nemzetben mérhető a különbség.

Emlékezhetünk: 2002-ben, amikor a Fidesz megdöbbentő választási vereséget szenvedett, akkor Orbán Viktor kiállt az emberek elé és felvázolta a polgári körökre vonatkozó elképzelését és jelezte, hogy attól kezdve az ellenzéki oldal lapja a Magyar Nemzet. Mindenki vegye azt, fizessen rá elő, olvassa és abból tájékozódjon. Ehhez mérten a kiadvány népszerűsége az egekbe emelkedett. Sikertörténet volt, ami az akkori ellenzéki vezetőnek volt köszönhető. 

2018-ra sokat változott a helyzet. No, nemcsak azért, mert időközben kormányra került a Fidesz, de a Magyar Nemzet ismét ellenzéki lap lett.

A választást elbukó pártvezérek közül viszont egyetlen egy sem állt ki a támogatói elé, hogy útmutatást adjon.

Nemhogy a Magyar Nemzet vásárlására, vagy örsök alapítására nem szólította fel az embereit egyik elnök sem, hanem lényegében semmi érdemit nem mondtak – azóta sem. 

A Magyar Nemzet sorsa jól mutatja, hogy mi a különbség az Orbán Viktor vezette ellenzék és a mostani kisebbség elöljáról között. A lap ugye a múlt héten – a kevéssé jelentős, de sokak számára munkahelyet, megélhetést jelentő Lánchíd Rádióval együtt – megszűnt. Ebben az eseményben benne van minden: az ellenzékiek (Gyurcsány Kígyó Ferenc, Karácsony Aludttej Gergely, Molnár Szabadlábon Gyula, Szél Lehet Mást Pofozni Bernadett és Vona Cuki Gábor) egy büdös szót nem mondanak senkinek semmiről, csak a téveszméiket mantrázzák törvénytelenségekről, csalásról. 

Ennek tudható be, hogy összejön egy tüntetés, amelyen a kormány mellett az ellenzékkel szemben is demonstrálnak a résztvevők, teszik mindenzt úgy, hogy birkaként a tömegben sétálnak azok is, akik ellen megy a buli… Zseiniális! A Magyar Nemzet megszűnése, a jelenlegi ellenzék kimúlásának a jelképe lesz. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51301/pics/lead_800x600.jpeg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-16 18:09:33
Nagyon "bízom" benne, hogy a magántulajdonban lévő Magyar Nemzet c. napilap megszűntetését a liberálbolsevikok ismét megpróbálják majd a kormány, és személy szerint Orbán Viktor miniszterelnök úr nyakába varrni.
Ismerős lehet mindenkinek a "kommunisták eljárási rendje" a NÉPSZABADSÁG c. szennylap - korábban lezajlott megszűnésének - esetében alkalmazott kommunikációs hazugságáradat kapcsán.
Válaszolok
librikus 2018-04-16 10:28:29
Egy ügyes ember, a csillagváltás után pénzcsinálásra koncentrált elég sikeresen. Majd felvásárolt néhány véleménygyártó céget, de nem állt rögtön globalizátorék társaságába. Úgy tűnt saját meglátása szerint tájékoztatja a nagyközönséget. Sikerült is a Jobbikot, a globalizmus egyben a Fidesz valamirevaló ellenzékét a középre csúsztatni, ezzel az egyre erősödő Jobbik vitorlájából kifogni a szelet. Vonát minden esetre átverte a középre csúsztatással. Közben kisült: a véleménygyár felemésztett három milliárdot. Manapság a véleménygyártás a rettentő gazdagok hobbija. Hobbija vagy monopóliuma? Úgy hírlik eladó az egész véleményintézet, már érdeklődő is van egy amerikai üzletember. Eltalálja valaki hová kerül vissza a véleménygyár?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?