Blogolj!

Így anyázik Juhász Péter


A választók két módon tudnak lecsapni a politikusokra: szavazáson és utána a Facebookon. Juhász Péter rosszul viseli mindkettőt.

Juhász Péter (középen) éppen lemond (Fotó: MTI)

Nagyon nagy szarban bajban van az Együtt eddigi vezetője. A választók olyan kemény kritikát gyakoroltak a párttal és a jelöltjeivel szemben, hogy azt rossz volt nézni, hiszen a formációra alig 34 ezren szavaztak, ami azért nem olyan sok, s ez összesen 0,64 százalékot jelent, ami a semmivel egyenlő. Ennél persze sokkal nagyobb baj, hogy a 190 milliós állami kampánytámogatást vissza kell fizetnie az Együttnek, sőt azt a 40 milliós bankhitelt is, amit felvett a párt. Ez ugye 230 millió és úgy tűnik, hogy a pártnak és a vezetőinek erre a célra egy forintjuk sincs. És ha ez így van, akkor mennek majd a házak, az autók, az egyebek a levesbe, hiszen ezt a csinos összeget vissza kell ám fizetni. A hitel egyértelmű, de a kampánytámogatással kapcsolatban sem nagyon lehet kérdés, hiszen egy százalékos eredmény alatt ez a szabály. 

Szóval szegény Juhász Péternek már egy sípra sincs pénze, de úgy tűnik idegileg is kimerült. Az Együtt távozó elnöke továbbra is politikusként szerepel a Facebookon, ahol kapott is egy üzenetet, amit olvasónk el is küldött nekünk. 

Hogy a választópolgár provokálta-e Juhász Pétert? Persze… De legalábbis kiröhögte virtuálisan. No, de ez a "húzz anyádba" fordulatként egy picit erősnek tűnik. Legalábbis az idegkimerültség látszatát kelti, de a rejtett agresszió is előtörni látszik. Az is világos, hogy egyelőre Juhász sem tudja, hogy ő még politikus-e vagy sem.

Érdekes figura ő. Az nem kérdés, hogy az elmúlt években a leghangosabb ellenzékiként rendszeresen házhoz ment a pofonért, hiszen odatartotta az arcát rendszeresen, ahova mondjuk Gyurcsány Ferenc, Molnár Gyula, hovatovább Karácsony Gergely nézni se mert. Bele is fáradt ebbe a harcba. Már anyázik. Mondjuk ezzel legalább eldöntötte a kérdést: igazából eddig sem volt politikus, de már végképp nem az. Elanyázta magát… 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/51114/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-12 23:37:46
Ha igaz az a mondás, hogy
"A STÍLUS MAGA AZ EMBER."
Akkor ez a "fütyülős" senkiházi nem más, mint egy idióta barom. Csak mellesleg mondom, hogy ő is, meg a többi idétlen is megérdemli a sorsát. Nagy pénzt akartak lenyúlni érdemi munka, elképzelés, program nélkül, édes semmittevés közepette, de nem jött be, mert még arra is képtelenek voltak, hogy hideg fejjel átgondolják a saját dolgaikat.
Az már csak hab a tortán, hogy ez a Szigetvári bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek. NORMÁLIS ?!
Válaszolok
haereticus válasza: Ernest bejegyzésére 2018-04-12 09:52:04
Mármint Feka Györgyit vagy Gulyás Marcsit?
Válaszolok
Leviathan 2018-04-12 08:16:21
Ez két dolgot bizonyít! 1. a sípos egy büdös bunkó! 2. akik a facebookut üzemeltetik szintén! Most töltöm a harmadik letiltásomat, a 30 naposat! Egy sokkal lájtosabb, ráadásul jó régről előkapart jelzőért!
Válaszolok
Ernest 2018-04-11 21:58:35
Az a banki tisztviselő sem volt normális, aki ennek a valaminek hitelt adott!
Válaszolok
Ernest 2018-04-11 21:56:52
Ne bosszantsátok, mert még begurul, és hazamegy összeverni az új asszonyt, hogy levezesse a feszültségét!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?