Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

Ez csak hiszti, senki sem megy sehova


Jó duma: el kell innen menni, le kell lépni, az utolsó kapcsolja le a villanyt. Ilyen és ehhez hasonló posztokat is látni a Facebookon.

A helyzet azonban az, hogy senki sem megy sehova… Mindenki marad a fenekén, viszi a gyerekeket iskolába, bemegy a munkahelyére, elmegy edzeni, találkozik a haverokkal, csajozik/pasizik, aztán elalszik, majd reggel ismét kezdődik minden elölről. 

Csak most sikk hisztizni. 

Most a másik ember pofájába kell vágni, hogy ő agymosott, hogy buta, hogy bunkó, hogy átverték, hogy idióta – csak azért, mert arra szavazott, amire a többség. A csendes többség. Újra: csendes többség. 

Le kellene ezt írnia vagy százszor a vércseként sivalkodó hangos kisebbségnek. Mert úgy tűnik, hogy a többség – nagyon nagy többség – csendben nyugtázta a történteket, nem hisztériázik, nem csapkod, nem szól be, hanem teszi a dolgát. A vicc az egészben az, hogy a hangos hisztérikák, a népet leváltani akarók is ugyanúgy élnek tegnap óta, mint eddig. Méla undorral fizetik be a kevesebb rezsit, hányinger közepette veszik fel a megemelt fizetésüket, amelyhez az állam hozzácsapta a gyerekek utáni adókedvezményt, beszaladnak a boltba, hogy megvegyék az olcsóbb húst, aminek még a leve sem híg. 

Csak sikk hisztizni. Jó lenne, ha olvasnának közben arról, hogy például Németországban mi a helyzet. Nem, nem a migránsokra gondolok, hanem arra, amit egy ismerősöm írt ki a közösségi oldalára. Arra, hogy 2,50 egy kenyér – persze euróban –, de például vasárnap nem vehet magának senki, mert zárva vannak a boltok. Aztán ha véletlenül orvoshoz kellene menni, akkor fél év a várólista, ráadásul fizetni kell a kezelésért. Közben a gyerek meg az oviban, amiért vaskos eurókötegeket kell kiadni havonta, még akkor is, amikor szünet van, vagyis a nyári szünet idején is. Amúgy a németek például nem ismerik a napközi fogalmát, szóval a gyerekkel valakinek délután otthon kell lennie.  És ne feledjük el, hogy Berlinből, vagy Londonból sem sok milliomos magyar jött még haza, mert van egy mondás, hogy ott is csak az tud sikeres lenni, aki itthon. Az meg nem megy sehova. 

Szóval mindenki nyugodjon le. Felesleges a hiszti és szánalmas is. 

7
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50993/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Katalin válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-04-12 13:52:44
Egyettértek önnel. :)
Válaszolok
haereticus 2018-04-12 09:53:42
Sajnos 2012-ben erős propagandát nyomtak, hogy vándoroljon ki mindenki. Még a reklámok is arról szóltak a magyargyűlölő Klubrádióban.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-11 17:31:21
Válasz Ferencnek:
1./ Amit leírtam, azzal kapcsolatban semmi érdemleges nincs a szövegedben.
2./ Azt, hogy pl. Németországban és Svédországban rossz a közbiztonság, elsősorban nem mi mondjuk, hanem az ott élők. Bizonyítják a szavukat, az interneten naponta megjelenő felvételek, és persze az a tény, hogy a migránsok betódulása óta több, mit háromszáz embert gyilkoltak le a muszlim terroristák, és ennek kétszerese a súlyos sebesültek száma. Persze a széleskörű tájékozódáshoz a NÉPSZAVA c. szennylapon kívül időnként más médiafelületeket is át kellene tanulmányozni. Ez, úgy látom nálad nem megy.
3./ A nyugati országokban sem fenékig tejfel az élet, nem kell tehát az idióta szöveg, ami ennek épp az ellenkezőjéről - többek között részedről is - szól.
4./ A korrupt rendszerről csak annyit, hogy nem hallottam a nyivákolásodat, mikor korábban a szeretve tisztelt (és nyalogatott) Gyurcsány(i) Fletó hirtelen meggazdagodásáról, meg a házi "vályogászának" ügyes-bajos dolgairól (ha jól tudom 6 milliárdos sikkasztás a vád) volt szó.
5./ Még egy szó a korrupcióról: te sem, és más feleslegesen vagdalózó liberálbolsevik haverod sem idézett be soha, egyetlen konkrét, bíróságot megjárt, jogerős ítélettel záruló FIDESZ-es esetet. Talán nem véletlenül.
6./ A helyi orvosi szakellátásban - sajnos - a mai napig fellelhető "hálapénz" rendszert nem a FIDESZ kormány találta fel, hanem dicső elődeitek alkalmazták már negyven évvel ezelőtt, pontosan azért, hogy hosszú éveken keresztül megspórolják az orvosoknak és az ápolóknak fizetendő normális bért. Ezen próbált az elmúlt években a kormány - némileg - enyhíteni az egészségügy terén megvalósított kiemelt béremeléssel.
7./ Ezek után van-e még valami felesleges felvetésed ?!
8./ Ha van, ha nincs, én a "rögeszmecserét" részemről befejezettnek tekintem, mert veled - mint tudatlannal - szemben kénytelen vagyok a Murphy törvénykönyvének ide vonatkozó pontját alkalmazni. Így szól:
"Ne vitatkozz hülyével, mert előbb-utóbb a normális emberek összetévesztenek vele !!!!"
Hát, röviden ennyi.
Válaszolok
Ferenc válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-04-11 16:58:18
Az a baj, hogy a kedves vezetőd már évek óta hullajtja a krokodillkönnyeket az elmenőkért. Különben mivel magyarázod pl. ezt a cikket is? Miért folyik még a csapból is az a hazugság, hogy Németországban, Svédországban rossz a közbiztonság? Hogy minden drága, nem lehet megélni?
Így a legegyszerűbb elrettenteni az embereket attól, hogy itthagyják ezt a korrupt rendszert.
Elég ciki pont azzal előjönni, hogy fizetni kell az orvosi kezelésért, amikor itthon már hozzád sem nyúlnak, ha nem nyújtod a vastag borítékot...
Válaszolok
Marcsi 2018-04-10 21:21:18
Hát halgass ide te okos: 4 éve élek Németországban. A kenyér 2.75..nem szinezett es 2000 eurobol meg lehet venni. A német vasárnap nem megy vásárolni hanem felrakott lábbal ül a grillnel és süti rajta a fincsi fokhagymás franciakenyeret. 2 sérvel mentem ki ebből a nyomorból. 1 hetet vártam mri-re es ott 5 percet vártam. Az unokáimért mentem a napközibe..ahova még reggel suli előtt is be lehet menni picit játszani. 57 é esen jelentkeztem munkára a reptéren Crankfurtba és senkit nem érdekelt a korom...1 próbanap - Amit mi is fizettek - és már dolgoztam is..bejelentve.. bérlettel...stb. lehet hogy kilógok abból a sorból akiket te kérdeztél?
Válaszolok
Sirius 2018-04-10 18:13:45
Rózsaszín ködfelhő mögül azért nem ártana kitekinteni néha, mert sokan érzik elhagyatottan magukat. Gyanítom a Fidesz szavazók között is tömegével vannak, akik egzisztenciális gondokkal küzdenek és boldogtalanok ebben az országban. A kormánypártok sok esetben propaganda szlogenekkel hitetnek el nem létező megoldásokat! „Csökkentettük az államadósságot” , „Megoldottuk a devizahitelesek problémáját” stb. Folyamatos a félretájékoztatás! Mint ahogy az is csak féligazság, hogy Németországban 2,5 euró a kenyér, lehet kapni 0.7 vagy 5 euróért is kinek-kinek ízlése szerint. Én kicsit sem örülök az eredménynek, de elfogadom, viszont eszem ágába sincs hazajönni nyugatról mivel, látom, érzem, tapasztalom a különbséget.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-10 16:30:30
Ekkora "bukta" után a liberálbolsevikok mindig eljátszották a nagy halált.
Gyerekek !
Nem áll jól nektek ez a marhulás, abba kéne hagyni ezt a fajta jajongást, visítozást
Egyébként meg, akit közvetlenül érdekel a dolog, annak idézném hazánk nagy gondolkodójának, Gyurcsány(i) (tömegbelövető, sz@rházi, nemzetáruló) Fletónak örökbecsű szavait:
"El lehet innen menni, kérem szépen !!!!!!"
Csak mondom, hogy aki elmegy, azért az égvilágon senki sem fog krokodilkönnyeket hullajtani.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?