Blogolj!

És tényleg a víz az úr!


Márki-Zay Péter választási szakértő, önjelölt ellenzéki koordinátor, másodállásban Hódmezővásárhely polgármestere elmondta a véleményét a választásról. Ha hallgatott volna…

"Azért a víz az úr!" Ez volt Márki-Zay Péter szlogenje a saját választási kampányában, amikor – ki tudja miért? – a hódmezővásárhelyi polgármesteri székért küzdött. Most, hogy tudja, ez valóban így van, egy kicsit idegesnek tűnik. Már nem is a kormánypártokkal van a legnagyobb baja, hanem az egész ellenzékkel. 

Sajnálatos módon ezen a választáson az emberek leváltották az ellenzéket. Ez az ellenzék nem a megoldásnak, hanem a problémának a része. Az ország jövőjének érdekében egy új ellenzék létrehozását szükségesnek tartom. (…) Megrettentek az ellenzék inkompetens, alkalmatlan pártjaitól.

No, hát tekintsünk el attól a ténytől, hogy miközben Márki-Zay osztja az észt az egyik oldalán a vásárhelyi MSZP, a másik felén meg a helyi Jobbik elnöke áll. Sokkal inkább fókuszáljunk arra, hogy MZP-nek tökéletesen igaza van, amikor az ellenzék inkompetenciáját és alkalmatlanságát emlegeti, hiszen őt magát is ezek a pártok segítették a polgármesteri székbe. Vagyis a bizonyíték ő maga, de ezt már ő is tudja. 

Meg azt is, hogy tényleg a víz az úr. 

Persze MZP megemlítette Lázár János újra megválasztott országgyűlési képviselőt és a gratuláció mellett válogatott rágalmakat fogalmazott meg. És persze egy szépen csengő mondatot: 

Együtt is fogunk vele működni természetesen!

Persze, persze. Csak ne a farok csóválja a kutyát. Az világos, hogy Lázár Jánosnak mindennél fontosabb Hódmezővásárhely és az is, hogy ebben az esetben MZP a farok. 

8
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50950/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
Ernest 2018-04-10 05:35:39
"A víz szalad, a kő marad,
a kő marad."
;)
Válaszolok
Jano 2018-04-09 22:31:50
Hát, ehhez az emberhez kirendelhetnének egy lelki gondozót!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-09 20:34:44
Könyörgöm, zavarják már el a vásárhelyiek ezt a pojácát, de minél hamarabb !!!
Válaszolok
oregebbvagyokmintmzp 2018-04-09 18:41:13
Jesszusom ! Ott áll mellete a két ellenzéki és zavartan mosolyog , miközben ekézi őket ! Normális ez ?
Idióta !
Válaszolok
baviki69 2018-04-09 12:29:37
Ennek a MajomZajosPetikének nagyon nagy tehetsége van az összefüggéstelen duma nyomására! Furcsa, hogy ő lett az új polgármester... Mivel tévesztette meg az embereket?
Válaszolok
Emőke 2018-04-09 12:23:41
De még mekkora! Mit képzel ez a marha, hogy lehet Lázár Jánost összehasonlítani vele. Ez még tán az ABC T sem ismeri. Lázárnak meg minden a kisujjában van..
Válaszolok
Csaba válasza: Leviathan bejegyzésére 2018-04-09 12:00:05
Úgy gondolom, hogy ennek a hólyagnak már eddig is túl sok szereplési lehetőséget adtak a különféle felületek. Ne csináljunk sztárt belőle, ami a legegyszerűbben úgy megy, ha észre sem vesszük.

Csaba
Válaszolok
Leviathan 2018-04-09 11:10:00
Ez egy önjáró idióta! Most fényesen bizonyította, hogy beszélni sem tud! És most bizonyította azt is, hogy az egyébkét egy rakat sz...r, ellenzék vezetőinek is hámlott a foguk tőle, mikor megkereste őket! Szeretet hatalma, te Jó Isten! Talán a téboly hatalma! Ez távcsővel sem látja Orbán hátulját, és még azt gondolta, hogy kihívója lehet!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?