Blogolj!

A nép nem hülye!


De nagyon nem! Persze most jönnek az ellenzéki megmondók és simán agymosottoznak mindenkit, aki a győztesre szavazott.

Turtsányi Gábor Koppány (b) és Juhász Dénes hagyományőrző huszárok szavaznak az országgyűlési képviselő-választáson a váci Madách Imre Művelődési Központban 2018. április 8-án. A huszárok az 1849. április 10-én lezajlott váci ütközetet elevenítik fel a 30. Tavaszi Emlékhadjárat elnevezésű hagyományőrző rendezvényen. MTI Fotó: Kovács Tamás

A hangos kisebbség, már megint, sorozatban harmadszor szólja le azokat, akik a Fidesz-KDNP-re szavaztak. Bő két és félimillió emberbe szállnak bele páros lábbal, csak azért, mert nem az nyert, akit ők szerettek volna. 

Agymosottak – olvasom a közösségi médiában. 

Van egy rossz hírem: a népnek, a választóknak mindig igaza van. Így lenne ez akkor is, ha egészen más eredmény született volna. A népet nem lehet leváltani és nem is kell. Nem a polgárok tehetnek arról, hogy az ellenzék lényegében önmagával sem áll szóba, hogy nem képesek megegyezni semmiben, hogy nem képesek olyan alternatívát nyújtani, amely akár meg tudná közelíteni a kormánypártokat. 

Agymosottak az ellenzékiek? Ugyan! Alkalmatlanok. Nem értik és nem érzik a magyar emberek lelkét. Hogy mennyire szerencsétlenek, azt jól mutatta a választás éjszakája, amikor pezsgőt bontogattak, ünnepelték a magyar demokráciát, amikor látták, hogy milyen magas a részvétel, mert azt hitték, hogy… Pedig dehogy! Aztán, amikor kiderült, hogy súlyos vereséget szenvedtek, akkor már nem volt demokrácia, már felháborító volt a választási rendszer, már csalás volt. Már mindenki hibás volt, csak ők maguk nem tehettek semmiről. 

Aztán a megmondóik gyorsan eljutottak oda, hogy agymosott a nép és hülye. Nem illik. Pláne ilyen magas választási részvételnél nem szerencsés a választókat felelősségre vonni az eredmény miatt. Számonkérni tilos, elfogadni kötelező. 

Egy barátom kiszámolta: a Fidesz-KDNP 2.506.351 szavazatot kapott, az utánuk következő hét párt összesen 2.611.376-ot. Akkor miről beszélünk? 

A nép nem hülye, az emberek nem agymosottak, egyszerűen csak elmondták a véleményüket. Határozottan és egyenesen. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50947/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-10 17:09:25
Őszintén mondom, hogy ebben az egészben hibásnak tartom a FIDESZ kormányt is !!!!
Régóta írogatom már, hogy minden hazugsággyáros, mocskolódó politikust, újságírót azonnal beperelni, bíróság elé citálni, és leperelni róla, még a gatyáját is !!!!
Ameddig ez nem történik meg, addig ezek egyre szemtelenebbek lesznek, és egy idő után már semmi és senki nem tudja őket megállítani.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-09 10:53:07
Ezek után az a javaslatom, hogy végérvényesen felejtsük el a védekezést a bukott , megvásárolt, csicska, pribék , lakájmédia, alulképzett firkászainak akármilyen írásainak véleményezésében !! Világossá vált, hogy a szóbanforgó fehérjehalmazok hazugok, hazugságokat, valótlanságokat terjesztenek !! De ugyan úgy akarnak tovább mocskolódni mint eddig !! Na eddig és ne tovább , elég volt, vidia kemények leszünk velük szemben !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?