Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Márki-Zay lement kutyába


Szopok, nyalok, gombot varrok, térden csúszok, még a szocikra is szavazok, csak az legyen, amit én akarok! Elvtelen politikai prostitúció felsőfokon.

Márki-Zay Péter teljességgel elveszítette a kontrollt a választási kampányt hajrájára. A Jobbik által kitalált, függetlennek álcázott hódmezővásárhelyi polgármester

szombatra reggelre lement kutyába, avagy saját – vélt vagy valós – politikai céljai, ambíciói, érdekei tükrében tökélyre fejlesztette a helyi politikai prostitúciót.

A materialista keresztény újdonsült közszereplő gyakorlatilag országos politikai miniszterelnök-jelölti kampányt folytat azóta, mióta polgármesterré választották, városa ügyeire vajmi kevés ideje marad. Saját körzetében hetek óta könyörög az MSZP-nek, hogy léptesse vissza jelöltjét a jobbikos javára, sőt, a legváltozatosabb eszközökkel helyez kézzelfogható lelki pressziót a baloldali induló Rója Istvánra. A polgármestert már vagy tucatszor pattintották le az ügyben (hiszen nincs országosan koordináció a Jobbik és az MSZP között), de nem zavarta, nekifutott tucat plusz egyszer.

Semmi sem számít neki, semmi sem szent, csak a személyes politikai pecsenye sütögetése, az, hogy mindenáron az ő „kedvence” fusson be.

Az sem tántorította vissza, hogy a napokban vállalhatatlan „lotyózási” botrányba keveredett a körzet Janiczak Dávidja, a jobbikos Kiss Attila, Márki-Zay pártfogoltja, akinek személyiségét, stílusát amúgy – érthető módon – nem különösebben kedvelik a Makó és Hódmezővásárhely térségében élők.

Kiss Attila már megbukott: hazugsággal tetézte trágárságát - A hírek főutcája

A Vásárhely24 visszautasítja a Jobbik lotyózós országgyűlési képviselőjelöltjének rágalmait. A Promenad.hu pedig a leghatározottabban kiáll a Vásárhely24 szerkesztősége, valamint a nők megbecsülése mellett. Már Márki-Zay Péter is elhatárolódott Kiss Attilától. „A Vásárhely24 szerkesztősége csütörtökön egy hangfelvételt közölt, amelyen Kiss Attila, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje párttársát, a mártélyi Jobbik elnökét 'lotyónak' nevezte.

Márki-Zay még akkor sem adta föl, mikor Tóbiás József MSZP-s pártigazgató – nincs rá jobb kifejezés – szénné égette csütörtökön. A láthatóan zavart suszter figyelmét röviden szólva felhívta rá, hogy jobb, ha megmarad a kaptafánál, és nem üti az orrát a nagyok dolgába.

Ajaj! Tóbiás József is beárazta Márki-Zayt - videó

Márki-Zay Péter akkora sallert kapott Tóbiás Józseftől, hogy a fal adta a másikat. Végre! Tóbiás Józsefről nem sok minden jót gondolok, de most azért egy kicsit nőtt a szememben. Úgy tette helyre Márki-Zay Pétert, hogy le a kalappal. A beszélgetésről videófelvétlelt is készített a Rádió7 egyik munkatársa.

A hódmezővásárhelyi rendszerváltó tehát szombat reggelre még egyszer megrázta magát.

Legújabb ötlete, a választási mesterterv: lépjen vissza a szocialista jelölt a jobbikos javára, cserébe ő megígéri(!), hogy listán az MSZP-re szavaz(?), sőt, mindenkit erre biztat(!).

Ráadásul rögtön ki is terjesztené az MZP-modellt: az ország valamennyi körzetében alkalmazná a szerinte „méltányos” és a „szeretet összefogásán” alapuló módszert: aki egyéniben visszalép, mindenki arra voksol listán – persze „becsszóra”.

A politikai pártok egyelőre nem reagáltak. Valószínűleg nem tudják eldönteni, hogy sírjanak vagy nevessenek a szánalmas pitiző erőlködésen lázasan számolják, milyen hasznot kovácsolhatnak Márki-Zay tőkéjéből.

A polgármester péntek este a vásárhelyi első világháborús emlékmű avatásán azt kérte, hétfőtől lépjen ki mindenki a lövészárkokból, nyújtson kezet megfáradt ellenfeleinek: legyen béke már! Csak ezt kívánhatjuk neki mi is. Hisz első az egészség.

Ráfér a pihenés. Nem kicsit. Nagyon.

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50871/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Jobbik,Márki-Zay Péter,MSZP,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-07 16:52:50
Hölgyeim és Uraim !
Kérem mindenki őrizze meg a csüggedését, és önfeledten örvendjen annak a "ténynek", hogy ez a vásárhelyi "dicső" polgármester (tessék mondani: milyen mester ?!) - saját bevallása szerint - néhány hét leforgása alatt VÁLASZTÁSI SZAKÉRTŐVÉ nőtte ki magát.
Ez ám a karrier !!!
Igaz, önkényesen, saját magát "nevezte ki" annak, de azért mégiscsak "elismerésre méltó, természetes törzsfejlődési szakasz" zárult le ezzel a nyilatkozattal ennél a suttyónál.
Válaszolok
Pál 2018-04-07 13:04:17
Vásárhelyiként szégyellem magam, hogy ilyen polgármesterünk van.
Válaszolok
Leviathan válasza: Katalin bejegyzésére 2018-04-07 12:05:00
Jó diagnózis! Ez egy szutyok!
Válaszolok
Katalin 2018-04-07 11:48:50
Márky-Zay Péter tipikus példája a gerinctelen, elvtelen politikusnak. Valószínűleg
Amerikában képezték ki, ennek eredménye gyanánt beférkőzött a katolikus egyház egyik hódmezővásárhelyi közösségébe, majd megrágalmazva a plébánost, a "független" jelölt álarca mögé bújva polgármesterré választották az ellenzék támogatása mellett. Ilyesmit eddig csak az ócska szemét kommunisták műveltek, akiknek minden hazugság ráfért a pofájukra.
Mostanra kibújt a szög a zsákból. A "FENE NAGY FÜGGETLEN" teljes mellszélességgel beállt kampányolni a kormány ellen, nyilván ezért sem ingyen.
ÓVAKODJATOK A HAMIS PRÓFÉTÁKTÓL: MÁRKY ZAY IS AZ!!!!!!!!!!!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-07 11:42:13
Ennyire hülye, nem lehet valaki!..'dehogynem! Úgy látom a fejében is " a víz az úr! Remélem a jövő hét MZP mentes lesz! Miután vasárnap rojtosra xopatják a választási szakértő jelöltjeit!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?