Blogolj!

Kunhalmi Ági kihagyhatta a célzóvizet


Az MSZP röhögőgörcse a végén csattantotta az ostort, de ezúttal legalább kibírta, hogy ne fullassza nevetéscunamiba a saját oltári ökörsége.

Kunhalmi Ágnes iszonyatosan odatette magát a kampányhajrára. Lendvai Ildikó ifjonti kiadása még a komolyságbombát is bevetette „Mindörökké Gergő maradok” szoci aspiráns pénteki „aligérdeklődős” utcabuliján. Hogy megijedt Vágó Gábor szabad szájától, vagy Gyurcsány Ferenc meg sem hívja a „szárazpogis” partikra, nem tudni, a nyelvvizsgák nagyasszonya mindenesetre úgy döntött, megússza szárazon.

Kunhalmi azonban célzóvíz nélkül is képes volt olyat odaverni a tíz százalékért folytatott flúgos futamban, hogy a fal adja a másikat.

A hervadt szegfűsök fővárosi plakátarca a kampányzárón szót kért és kapott, majd kipréselte a levegőt vöröslő ajkai közül. A döbbent füleket valami olyasféle szentencia ütötte meg, hogy

„Orbán Viktor tévedett, amikor azt hitte, végérvényesen el tudja törölni Magyarországon a baloldalt”.

Értik, ugye? Mármint hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke tenné a földdel egyenlővé a balról támadó 21. századi progresszív, européer, színdemokrata magyarokat. Csak úgy lazán, csuklóból, szabadidejében.

Rossz hírem van Ágnes asszonynak: a honi baloldal 2002 óta folytatólagosan magát gáncsolja el.

A magyar baloldalt pontosan tizenhat éve saját kisstílűsége, gyökértelensége és elvtelensége köti gúzsba. A kozmopolita SZDSZ halálos csókja, a gyökértelen és hontalan liberalizálódás, Medgyessy csetlés-botlása és száz napja, Gyurcsány őszödi idiotizmusa, a soha véget nem érő nemzetárulás és -kiárusítás, a kolozsvári videók, a magyar családok jövőjének devizahitelesítése, a werberizált ötlettelenség, a Nokia-dobozos és titkos osztrák bankszámlás korrupcióhegyek, a LiBajnaik, a Zuschlag Jánosok, a Simon Gáborok, a Czeglédy Csabák, a saját farkába harapó, majd szokása szerint a süllyedő hajóról elszelelő, diktátornak is sovány Rolex-Botka, Bokros örök érvényűsége, Fodor fű-, Szanyi piaszaga, egymás folyamatos nyílt színi fúrás-faragása, az árulások, az intrikák, a kapzsiság, a brüsszeli hazaárulások, a szemétdomb tetején pedig egy a szocikat az ellenfélnél is jobban utáló import-Kiskakas.

Tovább is van, de nem mondom még. A magyar baloldal mindent magának köszönhet.

Kunhalmi Kádár-káder rágyúrt, hogy ellopja a show-t KariGeri, a Csókolom és a Kistehén elől.

Az MSZP röhögőgörcse a végén csattantotta az ostort, de mentségére szóljon: ezúttal legalább kibírta, hogy ne fullassza nevetéscunamiba a saját oltári ökörsége.

Ez pedig már döfi, ha így folytatja, még sokra viheti. Ahogy egy régi dakota mondás tartja, a vakok között fél szemmel is lehet valaki ezermester nyelvmester.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50866/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,Karácsony Gergely,Kunhalmi Ágnes,MSZP,Orbán Viktor,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-07 17:06:41
Az MSZ(M)P - ről mindent elmond az elmúlt 25 évre vonatkozó rövid áttekintés:
Áldásos uralkodásaik alatt adtak Magyarországnak olyan "kiváló" miniszterelnököket, mint
Horn (pufajkás) Gyula
Meggyesi (D 209-es titkos kommunista ügynök) Péter
Gyurcsány(i) (tömegbelövető, hazudozó gazember) Fletó
Bajnai (libatolvaj) Gondon.
Nem kell tehát csodálkozniuk: oda jutottak 25 év alatt, hogy (szerencsés esetben) alulról szagolhatják a parlamentbe jutás alsó küszöbét.
Hajrá Kunhalmi (röhögőgép) Ágica !!!!
Előre a lenini úton !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?