Blogolj!

Jobbik: út a zsidózástól a menekültkvóta támogatásáig


Emlékeznek? Nem is volt olyan rég, amikor Gyöngyösi Márton felállt a parlamentben és felvázolta azt az ötletét, amely szerint listázni kellene az országgyűlés zsidó képviselőit. Most meg…

Gyöngyösi Márton a parlamentben – nem is olyan régen még zsidózott (Fotó: origo.hu)

Akár azt is mondhatnánk, hpgy Gyöngyösi Márton a Jobbik állatorvosi lova. Ő az a politikus, aki néhány évvel ezelőtt még listázin akarta a parlamentben a zsidó származású képviselőket. Az volt a felvetésének a háttere, hogy ők veszélyt jelentenek Magyarországra, ezért tudnunk kell, hogy kikről van szó. 

Nyilván ekkor még elutasító volt a migrációval kapcsolatban is, sőt talán maga is szívesen taszigálta volna vissza a menekülteket a határon túlra. 

Most viszont már így nyilatkozik: 

Segíteni kell a menekülteket, harcolni kell a populizmus ellen és együtt kell működni az EU-val.

Óriási, nem? 

A nem is olyan régen még zsidókat listázni vágyó képviselő szerint a migráció nagyon összezett probléma, amit újra kell gondolni és együtt kell működnie az érintett országoknak a megoldásban. Sőt odáig merészkedik, hogy szerinte nincs más megoldás, csak a befogadás és a menedékjog adása a Szíriából érkezőknek.

Az European Security Journal újságírója azt is megkérdezte Gyöngyösitől, hogy az, amiről beszél magában foglalja-e a betelepítési kvótát is. A válasz? "Természetesen, igen!"

Természetesen a beszélgetésben kapott a kormány is, mert nem engedi be a migránsokat. 

Ide jutott a Jobbik, amely annak idején a kirekesztés és a megbéllyegzés pártja volt. Mára a kvótát és a migrációt megszervező formáció lett. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50843/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-07 16:15:52
Ez a törzsfejlődés természetes módja a Jobbiknál, mihelyt "SÖRÖS GYURIKA", na meg a Simicska Lalika belengeti a súlyos százmilliókat.
Ennyi.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?