Blogolj!

Ajaj! Tóbiás József is beárazta Márki-Zayt – videó


Márki-Zay Péter akkora sallert kapott Tóbiás Józseftől, hogy a fal adta a másikat. Végre!

Ki mondta, hogy menjen oda? (Fotó: vasarhely24.com)

Tóbiás Józsefről nem sok minden jót gondolok, de most azért egy kicsit nőtt a szememben. Úgy tette helyre Márki-Zay Pétert, hogy le a kalappal. A beszélgetésről videófelvétlelt is készített a Rádió7 egyik munkatársa. 

Tóbiás megkérdezte a mindenhez értől – bocsánat, a mindenhez IS értő – Márki-Zayt, hogy mi a civil szakmája, a válasz: 

Választási szakértő!

Hogy nem szakad le az ég!

Decemberben – némi túlzással – azt sem tudta Márki-Zay, hogy hol van a vásárhelyi önkormányzat, de ő már választási szakértő. Mondjuk a 10 millió szövetségi kapitány és választási szakértő országában ez érthető, de viszonylag kevesen mondják ezt így ki magukról. 

A videó jellemrajz. Benne van minden. Látszik a tudatlan gőg a testtartáson, az idétlen nevetésen, a bólogatáson. 

Tóbiás József okos(abb), mint Márki-Zay. 

"Én sosem vette volna a bátorságot, hogy megmondjam ki a legesélyesebb ebben az országban, szerintem az a legesélyesebb, akit a választók helyben annak gondolnak."

Ennyi. Tóbiás sem a politika csúcsa, de azért több időt töltött a politika élvonalában, mint MZP a városházán. Ez mindenképpen mellette szól. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50823/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-04-07 11:51:25
Sajnos, tegnap nem jutottam hozzá - nem volt időm olvasni - a blogstarhoz. Viszont egész pénteken motoszkált bennem, hogy hol tegyem szóvá: ez a pszichopata MZP ugyanis fölhívott engem, és gondolom sok más szavazót. Már bánom, hogy azonnal letettem a telefont, mert így nem tudom, mivel traktált volna. (Ha nem az "enyémek" hívnak mindig leteszem, kinyomom, mert az gyanítom - lehet rosszul -, hogy csak méri valami kütyü, kire, mennyire kíváncsi a választópolgár.) De azt biztosan tudom, hogy holnap országgyűlési választások lesznek. És ehhez vajon mi köze van a vásárhelyi polgármesternek? Mit akar a budapestiektől. Kinek az elmebeteg ötlete volt ez az akció, és főleg: ki fizette? Mert nem olcsó mulatság körbetelefonálni az országot, pláne hogy MZP-t aligha ismerhetik, akik nem annyira érdeklődőek. Hallom is, amint Pista bácsi odaszól a feleségének: "Mond Anyukám, ki a fene az a Márki-Zay Péter, vagy mi a franc?"
Válaszolok
Ernest 2018-04-07 09:18:44
A Zayos Diktafonnak, nem "önbizalma" van, hanem olyan mint a bekötött szemű ló, aminek a gazdája a hátát ütve hajszol a szakadék felé! :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-06 17:38:12
Soha életemben nem gondoltam volna, hogy bármilyen kérdésben is egyszer egyet fogok érteni Tóbiás Józseffel.
Be kell vallanom, hogy most, ebben az ügyben eljött az idő, amikor is egyetértek a Tóbiással.
Végre, valaki rendesen "eligazította" ezt a bohóc Márkit.
Egyébiránt nincs ennek dolga - mint megválasztott polgármester (mester ?!) - a hódmezővásárhelyi önkormányzatnál ?!
Tökéletesen egybevág az idióta gazdájával (ha valaki nem tudná: a Sorossal) a tevékenysége, ugyanis az is mindennel és mindenkivel - különösen a magyarokkal és Orbán Viktor miniszterelnök úrral - foglalkozik, csak a saját hülyeségének mielőbbi orvosi kezelésével nem.
Pedig volna rá igény, mert az idő előrehaladtával a kór elhatalmasodik, és egyre szövődményesebb lesz !!!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-06 15:01:10
Egy nagy gazemberségekben csiszolódott komcsi, és egy az un. liberális új kori ideál csapott össze! Míg amaz már tud ezt azt, addig emez azt hiszi (és ez ma a trend), hogy nem kell érteni semmihez, csak játszani az okost, hisz ott a háttérben a súgó! Sose gondoltam volna, hogy ilyen hamar idejutunk, az az ideális, aki nem gondolkodik, de mer nagyot mondani (álmodni???), mert aki gondolkodik, az bizony veszélyes! Ennek a tésztaképűnek aztán önbizalma!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?