Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 16, 31, 58, 75, 77. Nyeremények: 4 találatos szelvény 35 darab, nyereményük egyenként 2.496.635 forint; 3 találatos szelvény 3.839 darab, nyereményük egyenként 23.670 forint; 2 találatos szelvény 115.117 darab, nyereményük egyenként 2.095 forint. Joker: 858656
Blogolj!

A csinált rémség szavazni(?) hív

Ragnar Volarus

Sokféle kampányolási módszert láttunk már, de valaki mindig tud valami újat mutatni. Most ne egy politikai géniuszra gondoljanak elsősorban, mert mi sem áll távolabb írásunk alanyától.

Ő egészen más területről érkezett, máshoz ért, bár szakmáját nehéz lenne megnevezni. Egy biztos, nem a két kezével és az eszével kaparta össze a mindennapi betevőre. Már a kampányidőszak elején is felhívta magára a figyelmet, és a mostanában az adatlopási botrányáról híres közösségi portálon gyűjtögette a lájkokat, azt ígérve, majd ő megmutatja hogy kell. Mármint politizálni. Aztán mindannyiunk szerencséjére meggondolta magát.

Parlamentbe menne a sittes és a luxusprosti

Ez tényleg elképesztő: a hatmilliárdos, bűnszervezetben elkövetett adócsalás miatt éppen előzetesben üldögélő Czeglédy Csaba összeszedte az 500 ajánlást, így képviselő-jelölt lehet. Erre tényleg csak azt lehet mondani, hogy az agyam eldobom! A hgv.hu információi szerint egyenesen 721-en gondolták úgy, hogy a sitten üldögélő egykori szocialistát szeretnék látni a parlamentben.

Most pedig szavazásra csábít. Bár talán némelyikünknek annyira lehet csábító, mint egy váliumos beöntés. Mert olyan területre próbál minket csalogatni, ahol már sokan megfordultak, és ez nem mindig a legkecsegtetőbb ajánlat.

 

Namármost több szempontból aggályos a felszólítás. Először is. Nekem közel sem a kellemes időtöltés szókapcsolat ugrik be arról, hogy bármilyen formában együtt legyek Annácskával. De ez lehet akár ízlés dolga is, elvégre ha jól látom a kommenteket, van akinek ínyére lenne ez a találkozás. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk egy szavazófülkében szelfit készíteni, teljes mértékben szabályos és törvényes. Sőt!

De mint tudjuk, Kelemen Anna igazi befogadó közeg, életműve hemzseg ennek bizonyítékaitól. Most pedig a fenti képet nézve, és a filmes „életművet” emlegetve eszembe jutott Sandra Bullock, és A beépített szépség című mozi. Kelemen Anna egy másik címmel forgathatna már egy egész estést. A csinált rémség pont megfelelő.

 

Persze szavazni mindenképpen menjünk, mert (szerencsére) nem jár minden szavazat mellé egy Kelemen Anna. Csak a nyugodt lelkiismeret.

Fotó: Kelemen Anna facebook

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50820/pics/lead_800x600.jpg
Kelemen Anna,választás 2018
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?