Blogolj!

Össze-vissza beszél a Jobbik bevándorlás ügyben


Nagyon úgy néz ki, hogy a Jobbikon belül sem tudják, hogy mit kellene kezdeni a bevándorlási kérdésekkel.

Gyöngyösi Márton (Fotó: hirado.hu)

Január 16-át írtuk, amikor Vona Gábor rendkívüli sajtótájékoztatón szólt be a kormánynak, mert az a nemzetközi egyezményeket betartva olyan migránsokat fogadott be, akiket a hazájukban üldöztek, akik háborús veszélynek voltak kitéve, akik politikai elkötelezettségük miatt életveszélyben voltak. Ezek az emberek úgy érkeztek meg az uniós határhoz, hogy azonosították magukat, bizonyították az üldözöttségüket, vagyis betartották az előírásokat. Vona ezen erőssen felháborodott és jól elküldött mindenkit mindenfelé. 

Most április elejét írjuk és Gyöngyösi Márton a Jobbik egyik vezető politikusa egy biztonságpolitikai lapnak azt nyilatkozta, hogy menedékjogot kell adni a Szíriából érkező bevándorlóknak. Szerinte, aki bizonyíthatóan Alepo városából érkezik, annak menedékjogot kell adni. És – most kapaszkodjunk meg – be kell tartani a nemzetközi egyezményeket. Sőt! 

Gyöngyösi Márton szerint ezeket a szerződéseket a magyar kormány nem tartja be, mert kiindulási országtól függetlenül nem enged be bevándorlókat, sőt, elutasítja a betelepítési kvótákat is – számol be a hirado.hu. 

Össze-vissza beszélnek… 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50773/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-05 18:39:07
Bocsásson meg Katalin !
Az, hogy melyik külső erő törte meg a Jobbik, elsősorban VONA (csicska) GABCSIKA gerincét, - az események ismeretében - nagy valószínűséggel már nem talány.
A külső erőt úgy hívják: PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ (elmeháborodott Soros és Simicska pénze)
Ennyi.
Válaszolok
baviki69 2018-04-05 15:58:36
Valamikor olyan forgatókönyvet "tételeztem fel", hogy a jobbik a Fidesz mellett szépen kialakul egy olyan párttá, amelyik idővel átveszi a hatalmat, és folytatja nagyjából a Fidesz irányVONAlát! De sajnos, rá kellett jönnöm, hogy ez egy délibáb! Ennyire lezülleszteni egy jobb sorsra érdemes pártot, 1,5 év alatt, ez aztán a "teljesítmény! Remélem, Vona a választások után megy a süllyesztőbe...
Válaszolok
Katalin 2018-04-05 10:12:42
Valamikor azt reméltem, hogy a Jobbik a Fidesz " lelkiismerete " lesz.
Sajnos mára már beállt az idegen érdekeket szolgálók táborába.
Hogy melyik külső erő törte meg a gerincüket, az még talány.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?