Blogolj!

Jobbikos jelölt a párttársáról: "Lotyó!"


A Jobbik a lényegretörés pártja: Janiczak Dávid a párt ózdi polgármestere ugye análisan akart neki esni egy nőnek, most meg egy jelölt tett félreérthetetlen megjegyzést egy hölgyre.

A lotyozó Kiss Attila és barátja Márki-Zay Péter (Fotó: hagymasnemzedek.hu)

Úgy néz ki ez a jobbikos stílus. Az ózdi városvezető ugye nagyképűen az összes f@sszal akarta seggbe kúrni korábbi kabinetvezetőjét az asztalon. Most meg Kiss Attila, a Jobbik Csongrád megyei jelöltje nevezte "lotyónak" egy videóban párttársát, a mártélyi Jobbik korábbi elnökét Borda Anikót, aki korábban egy interjúban beszélt Kiss Attila és Márki-Zay Péter kapcsolatáról is. Többek között azt is elmondta, hogy a Jobbik jelöltje szeretett volna tőle címlistát szerezni, amiért még anyagi ellenszolgáltatásra is hajlandó lett volna. 

Erre jött a válasz a vasarhely24.com videójában: 

"Borda Anikó. Azt is tudom, hogy az is egy lotyó."

Ezt követi némi elfolytott nevetés. Szánalmas. 

Janiczak, Kiss. Ki lesz a következő?

És hol vannak most a feministák és a női jogvédők? Hol vannak a sipákoló élharcosok? Most miért kussolnak? Ez nekik nem fáj… 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50776/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-05 18:23:14
Ős-jobbikos, valóban jobboldali, nemzetben gondolkodó szimpatizánsok !!!
ÉBRESZTŐ VÉGRE !!!
Már csak három nap, és elzavarhatjátok ezt az, "egyet jobbra - egyet balra" típusú, tánci-tánci politikát folytató Gabcsikát a rákba !!!
Rajtatok múlik.
Válaszolok
baviki69 2018-04-05 13:45:04
Egyenjogúság van! Miért nem lehetne lelotyózni egy nőt? Az probléma?
Az a probléma, hogy Ákos valamikor egy interjúban felhozta, hogy a nők legfontosabb és legszebb feladata az anyai szerep! Ez probléma! Ezért majdnem keresztre feszítette őt a ballibsi feminista világ!

UNDORÍTÓ EZ AZ, EGYELŐRE MÉG A NEOLIBERALIZMUS ÁLTAL URALT, FEJE TETEJÉRE ÁLLÍTOTT VILÁG! REMÉLJÜK, HOGY EGYSZER MAJD VISSZAFORDUL, HACSAK LASSAN IS!
Válaszolok
Emőke 2018-04-05 12:12:08
Erkölcsi hullák!!!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?