Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Díszbráner egy város élén


Nem tehetek róla, de a Bolondok napja kapcsán rögtön Márki-Zay Péter jutott eszembe. Egy igazi díszf...bráner. Bolondozhatnánk vele – tápanyagot ad hozzá rendesen -, de sajnos egy város élén terpeszkedik kegyetlen gőggel és nem is titkoltan még feljebb vágyik. Miniszterelnök akar lenni. De nem ám úgy, normálisan, nem.

Egy lakossági fórumán azt bírta mondani, hogy a különbség közte és Lázár János között abban áll, hogy míg Lázár maga akar miniszterelnök lenni, addig őt a nép akarja.

Hát, Péter, nem.

Nem akar a nép. (sem)

Amennyiben a néphez sorol engem polgármester úr, akkor elmondom, hogy a nép tagjaként én például miért nem akarom.

Mert nem akarok olyan miniszterelnököt, aki egy megyei jogú város polgármesteri titkárnőjének egy konyhai alkalmazottat - aki eddig főállású munkaidejében a rizsre helyezte a rántott húst - választ. Igaz, a hölgy kiváló nazarénus. Békepárti, ezért áll hadilábon a Microsoft Word nevű nem túl bonyolult programmal.

Mert nem akarok olyan miniszterelnököt, aki egy jobboldali megyei jogú város polgármesteri titkárságvezetőjének a volt pufajkás ultrabalos titkárságvezetőjét választja, aki rögvest gipszfalakat akar húzni egy műemlékvédelem alatt álló  (Városháza) épületben a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Mert

nem akarok olyan miniszterelnököt, aki egy megyei jogú város polgármestereként a bérleti viszonyokkal és a magántulajdonnal sincs tisztában. Vagy ha igen, akkor fittyet hány rájuk puszta kivagyiságból.

Különben nem fordulhatott volna elő, hogy a pufajkásnak dolgozó, immáron alpolgármesterré kinevezett szoci Kis Andrea és a helyi jobbikos Dombi-Kiss László az országgyűlési képviselő városházi irodájában kávézzon. Nem azért, mert Lázár Jánosnak hívják az egyéni képviselőt, hanem mert semmi közük hozzá – mármint a helyiséghez. Az irodát ugyanis a Magyar Országgyűlés bérli Hódmezővásárhely önkormányzatától, ráadásul Lázár személyes(!) bútorai, ingóságai vannak benne. Aki ennyire nem tud kiigazodni a fékek és ellensúlyok rendszerén egy kicsit túlmutató jogviszonyokon, az maradjon a seggén és örüljön, hogy fatális tévedésből és teljességgel félrevezetve a választók polgármesteri széket tettek az ülepe alá.

Mi már ezt látjuk – ettől vagyunk a Bolond díszbránernek „szennymédia” – és hisszük, hogy rövid időn belül a hódmezővásárhelyiek is látni fogják. És akkor kipenderítik onnan. Hiszen a víz az úr. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50611/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Lázár János,Márki-Zay Péter,pufajka
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-01 19:37:33
Emlékeztetőül idézem:
"Jegenyefák nem nőnek az égig !!!"
Én egyszerűbben, rövidebben fogalmazok a T. cikkíróhoz képest:
Én nem akarok a miniszterelnöki székben egy komplett hülyét látni.
Ennyi.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?