Blogolj!

Gyurcsánytól tanul – szénné égette magát a jobbikos jelölt (videó)


Vona Gábor makói legénye a DK elnökétől tanul: kiderült, hogy megkülönböztet egészségesen és nem egészségesen gondolkodó határon túli magyarokat. Szégyellheti magát!

Gyurcsány Ferenc makói jobbikos tanítványa: Kiss Attila. Fotó: Makó Híradó

Egészen furcsa, gyurcsányista fordulatot vett a baloldali szavazatokért teperő egyik Csongrád megyei jobbikos képviselőjelölt kampánya. A Makó Híradó hírportál számol be róla, hogy a Hódmezővásárhely–Makó körzetben induló Kiss Attila (igen, ő az, akiről a napokban megírtuk, hogy saját rendezvényén ültette le „csicskáztatta” Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármester – a szerk.)

váratlanul sutba dobta a nemzeti színű mentét, és magára húzta az őszödi miniszterelnök viseletes, szúrós szagú zakóját. Azét a Gyurcsányét, aki 2004-ben a kormányfői posztról uszított a határon túli magyarok ellen,

jelenleg is élharcosa a szavazati joguk elleni nemzetlélek-romboló kezdeményezésnek, és a napokban is durva kolozsvári videójával okozott botrányt.

„Kiss Attila fórumán is előkerült a külhoni magyarok szavazati joga, amit többen kifogásoltak. A Jobbik jelöltje nem is sokat gondolkodott a válaszon, szerinte az egészségesen gondolkodó székelyek úgysem mennek el szavazni”

– idézi a „politikus” pénteki makói fórumán elhangzottakat a portál, mely egyúttal emlékeztet: a Jobbik elvileg nemzeti pártnak nevezi magát, és elvileg nem különböztet meg „egészségesen gondolkodó” és „nem egészségesen gondolkodó” erdélyi magyarokat. Elvileg.

„Vagy legalábbis eddig nem különböztetett meg. Az autonómia valóban fontos kérdés, de azzal nyugtatni a kedélyeket, hogy úgyis csak a székelyek ostobább része megy el szavazni (az április 8-i magyarországi választáson – a szerk.) egy jobbikos jelölttől elég furán hangzik. Lehet, hogy Kiss Attila mostanában túl sok Gyurcsány Ferencet hallgatott, vagy ami sokkal valószínűbb, a véleménye a külhoni magyarokról a hallgatóság függvényében változik. Pár évvel ezelőtt ez még elképzelhetetlen lett volna”

– írja a Makó Híradó munkatársa, akivel e helyütt csak egyetérteni tudunk.

Az egyetlen kérdés most már csak az, hogy

érik a Jobbik–DK, azaz Vona–Gyurcsány szivárványkoalíció vagy Kiss Attila szimplán ennyire ostoba és nemzetietlen?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50579/pics/lead_800x600.jpg
Erdély,határon túli magyarok,Jobbik,Kiss Attila,Makó,Székelyföld,Trianon,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-01 00:09:53
Tényleg kiváló tanítómestert választott ez a szerencsétlen.
Ez a Jobbik - elnököstől, felsőbb vezetőségi tagoktól, megyei vezetőktől, egészen a megszédített (ma még szimpatizáns) tagokig - valóban nem találja a helyét, az identitását ebben a mai helyzetben.
Rövidebben is lehet fogalmazni:
Egyszerűen meghibbant a párt apraja-nagyja !!!!
Válaszolok
baviki69 2018-03-31 14:58:30
Az egészségesen gondolkodók - nemcsak Erdélyben - az ilyet hátulról fúgják tökön, nem azért, mert nem mernek szembenézni vele, hanem azért, mert így egy rúgással intézik el a tökön-, meg a valagbarúgást is, no meg kicsit kíméletes is! :D
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?