Blogolj!

Gyurcsány másik országot és világot akar – "b@ssz@ meg!" Videó


Van egy nagyon fontos dolog a Facebookozással kapcsolatban: ittasan nem szabad. Mert aztán az ember véletlenül úgy jár, mint a nemzeti elkúró.

Gyurcsány Ferenc szerint az öszödi beszéde aktuálisabb, mint valaha. Ezt mondjuk nem gondoltam volna, de ha ő maga mondja, akkor elfogadom neki, hogy például "végig hazudta az elmúlt másfél-két évet". Ha ő állítja, akkor biztos így van. Ebben a nagy lendületben ki is tett a Facebook oldalára egy videót. Íme egy rövid statisztika: 

– van benne három "szar", vagy annak kibővített változata;

– egy "rohadt életbe";

– egy "francba";

– és egy "bassza meg" szerepel a videóban. 

De nem ez a legdurvább. Hanem az, hogy Gurcsány egy másik világot és egy másik Magyarországot szeretne. Be kell vallanom, hogy néha nekem is beugrik, hogy milyen jó lenne, ha lenne még egy országunk. Valahol az egyik óceán közepén egy kis sziget. Mert, akkor ott lehetne például Gyurcsány és a teljesülhetne a vágya, lenne egy másik Magyarországa és nekünk sem hiányozna. 

Ennek az esélye kicsi. Nem lesz ilyen szigetünk. És másik Magyarország sem kell. Bőven jó az, ami most van. Ezt szeretjük. Ellentétben a bukott miniszterelnökkel. Persze, ha nem tetszik neki, akkor vegye magára érvényesnek a saját maga által mondottakat: 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50588/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-31 23:27:26
Akinek bármilyen kétsége támadt volna az elmúlt 15 év során Gyurcsány(i) elmeállapotát illetően, annak íme, itt a végső bizonyíték.
Egyébként én (mi) is álmodtam (álmodtunk) egy más világot, az meg úgy nézne ki, hogy ez az elmebeteg, tömegbe lövető, notórius hazudozó, senkiházi, - a Klára asszonnyal, meg az egész pereputtyával - eltakarodik nemcsak a politikai porondról, hanem az országból is.
Nagyságrenddel egyszerűbb és szebb lenne az életünk, az biztos !!!
Válaszolok
Emőke 2018-03-31 16:39:34
Hú, de megilyedtem. Ha ő mondja........ mit mondja, parancsolnak!! Már reszketek is!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?