Blogolj!

Elnézést kérünk egy szarházitól!


Márki-Zay Péter nem szereti a Blogstart. Akár írhatnánk, hogy az érzés kölcsönös, de ez nem igaz, hiszen semmiféle érzelmet nem táplálunk az irányába.

Azt mondja Márki-Zay Péter – miután Nagyszombaton boldog Húsvétot kívánt, ami sajátos, hiszen ő, aki mindig kérkedik azzal, hogy mekkora katolikus, nyilván tudja, ez az a nap, amikor Jézus teste a sírjában feküdt, tehát semmiképpen sem boldog ez a nap és nem is Húsvét, az csak az esti vigília után –, hogy őt támadják, mégpedig "olyan szennymédia, mint a Blogstar". Sőt ehhez még azt is hozzátette, hogy "Bayer Zsolt hazugságának ügyében majd akár per indítását is tervezem".

Értjük. Aki nem ért egyet a polgármesterrel, az szennymédia… Világos ez. De nézzük, hogy írt-e Bayer Zsolt Márki-Zay Péterről valamit. Írt bizony. Leginkább idézett máshol megjelent cikkeket. Igazából három mondatot fogalmazott meg vele kapcsolatban saját véleményként (vé-le-mény!):

"Ez a geci nem lesz sokáig polgármester."

"...mekkora aljas, semmirevaló gazember ül a vásárhelyi polgármesteri székben. Ez a nyomorult  szarházi egyesíti magában mindazt, amit a mögötte álló emésztőgödör jelent, a jobbiktól a dk-ig."

Kemény szavak, ez nem is lehet kérdéses. Sőt egy részük kifejezetten ronda. 

De még mielőtt Márki-Zay Péter lábbal taposná a véleménynyilvánítás szabadságát álljon itt egy másik mondat, afféle előzetes helyreigazítás:

Márki-Zay Péter máris túl sok ideje polgármester és nem helyes, hogy "mekkora aljas, semmirevaló gazembernek" nevezte őt Bayer Zsolt, mert nem aljas, hanem ravasz, nem semmirevaló, hanem semmire sem, és nem gazember, hanem egyszerűen egy… Hagyjuk is! A szarházi jelző egyik felét pedig azonnal visszavonjuk! A fentiek természetesen nem tények, hanem vélemények!

Ugyanakkor visszautasítjuk a blogstarra vonatkozó minősítését, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy Márki-Zay Péter szerint abban az esetben, ha nem az ő igazát visszhangozza valaki, hanem mást ír és mond, akkor nincs demokrácia. Márpedig az van, mert ha nem lenne, akkor ő most nem lenne polgármester. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50601/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Leviathan válasza: Emőke bejegyzésére 2018-04-01 09:28:41
Dolgozni??..semmihez sem ért, csak a xarkavaráshoz!
Válaszolok
Leviathan válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-04-01 09:27:17
Sajnos, sokan bedőltek neki! És mivel a helyiek egy része alappal, vagy alaptalanul Lázár fóbiában szenved, így szinte mindegy volt nekik ki jön, csak ne Lázári kötődésű legyen! Ezt lovagolta meg ez a xarházi! És bizony láss csodát, igen sokan védelmükbe is veszik ott Vh 24- en! De az idő majd megoldja ezt is, kiderül mennyire senkiházi ez a tésztaképű!..egyébként Bayer Zsolt jól elemezte a személyiségét!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-31 23:19:01
Ugyan ki az, aki elvárja ettől a bárgyú, senkiházitól, hogy bármit is tudjon Istenről, Húsvétról, és egyáltalán akármiről ?!
Egyébként, ha már perről is szó esik a cikkben:
Hódmezővásárhelyen nem akadt ezidáig egyetlen, szálfaegyenes, gerinces ember sem, aki ezt a sz@rházit a polgármesteri (mesteri ???) szék elfoglalásának másnapján feljelentette volna. A titokban, engedély nélkül készített hangfelvételek miatt egy normális, rámenős ügyvéd olyan pert akaszthatna a nyakába ennek az "okostojásnak", hogy még a gatyája is rámenne.
Ébresztő vásárhelyiek !!!!!
Válaszolok
Emőke 2018-03-31 20:28:09
Ez a bamba barom inkább EGYEDÜL azzal foglalkozna, amire megkapta ezt a posztot. Kezdjen el dolgozni és nem szart kavarni. Ha normálisan munkához látott volna és hasznára lett volna Hódmezővásárhelynek, nem kényes "hercegnőt" játszana, nem jutott volna idáig.!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?