Blogolj!

Hadházy Ákos távozik a politikából, ha…


Az LMP-s politikus nem először ígéri meg, hogy távozik a politikából. Elsőre hazudott. Másodikra?

Fotó: 24.hu

Hadházy most azt mondta, hogy azonnal lemond, ha április 8-án a Fidesz megnyeri a választást. Ugyanakkor ezzel nem elégedett, mert felszólította a többi ellenzéki vezetőt is arra, hogy távozzon a politikából abban az esetben, ha  a kormánypárt ismét győz a választáson. 

Nincs ezzel semmi gond, hiszen az egy amolyan szokásjog, hogy a választáson vesztes pártok vezetői lemondanak a posztjukról, így szokott ez lenni. Csakhogy Hadházy nem először fenyegeti meg a teljes magyar népességet a háttérbevonulással. Mintha olyan fontos lenne az LMP társelnöke a politikában, hogy a kiugrása megrázná a közéletet – nem, Hadházy egyáltalán nem fontos szereplő, csak hangos. 

A Fideszből kiugrott politikus legutóbb tavaly januárban "fenyegetett meg" mindenkit a távozásával. Akkor a TV2 számolt be arról, hogy a zöld párt társelnökének szülei vettek állami földet. Ezt Hadházy cáfolta, majd azt mondta:

Abban az esetben is le fogok mondani, hogyha egyetlenegy hektár, vagy egyetlenegy olyan négyzetméter állami földet talál, amit az én szüleim, gyermekeim, testvérem, feleségem megvásárolt volna.

A csatorna több dokumentumot is bemutatott, amely alátámasztotta az állítást, amely szerint Hadházy édesanyjának jogi képviselője részt vett a földárveréseken. 

Mi történt? Semmi, az LMP társelnöke a helyén maradt. 

Mindenesetre érdekes lesz április 8. este, hiszen Hadházy Ákos végre eléri, amit akart: sokan figyelnek majd arra, hogy mit mond. A legjobb az egészben az, hogy a saját sorsáról nem ő dönt, hanem a nemzet. Márpedig a jelek azt mutatják, hogy a Hadházy-család készülhet a hazatérésre. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50523/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-30 17:27:54
A régi kommunista metódus szerint:
Elvtárskáim !!
Ha a bárkit, bármiért, bármikor, - mondjuk, minden heti piaci napon - feljelentgető Hadházi Ákos mondja, és véletlenül igazat mond, akkor az úgy van.
Vagy mégsem !!!!
Látják, elvtársak ?! Nem látják ?! Na, látják !!!!!
Érthető, nem ?!
Válaszolok
Leviathan 2018-03-30 08:40:48
Felőlem a klotyón is lehúzhatja magát ez a görény!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?